Guarino en Van der Wal mogen vertrekken

Zwolle – FC Zwolle heeft Martin Guarino en Dennis van der Wal niet meer nodig. Het tweetal kan ondanks een doorlopende verbintenis transfervrij vertrekken.

‘We hebben deze spelers laten weten dat zij voor niets kunnen vertrekken als zij een andere club vinden’, vertelt technisch manager Bert Konterman aan Voetbal International. ‘Als dat niet het geval is, sluiten zij gewoon weer aan bij de eerste groepstraining.’ Van der Wal speelt als sinds het seizoen 2004/05 bij de Zwollenaren en kwam tot op heden tot 113 competitieduels en twee doelpunten. Martin Guarino was pas bezig aan zijn eerste seizoen in Zwolse dienst, maar kwam niet verder dan elf optredens in de hoofmdacht.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Begrijp ik het nou goed? heeft die van der Wal in 6 jaar maar twee doelpunten gemaakt??? en wat ontvangt ie daar nou voor?


  Maak melding

 2. Weet je ik vind het wat van der Wal betreft echt vreemd. Oke hij is niet constant en moet in Bakkati misschien zijn meerdere erkennen maar hebben we niet een evengoede reserve nodig?

  Dit in vergelijking met de contract verlenging van Reijnen ( die wat mij betreft het hele seizoen niet erg best heeft gepresteerd ) kan ik dus niet helemaal rijmen.

  Iemand die het mij kan uitleggen?


  Maak melding

 3. @Natascha ben het helemaal met je eens snap hier ook geen biet van…. Maar heb wel eens gehoort in de wandelgangen dar Reijnen een goede kruiwagen heeft….


  Maak melding

 4. Bij mij thuis zit een van de Wal fan, die het erg jammer vind dat ie weg mag. Hij hoopt dat zich geen nieuwe ploeg meld. En dat van de Wal het kan opbrengen om te blijven. Inderdaad Natascha het gaat niet alleen om de eerste elf, het gaat ook om wat de op de bank hebt zitten.


  Maak melding

 5. Juist Ingrid maar aan de andere kant, misschien wil van de Wal wel niet op de bank zitten? Iedere voetballer wil natuurlijk iedere week spelen….

  Een kruiwagen kan nooit kwaad mooi….. Maar soms mag hij wel even ”de schrik” worden aangejaagd in de vorm van een wedstrijd bank zitten, zodat we wel scherp blijven allemaal….


  Maak melding

 6. Zwolle heeft blijkbaar een hoop geld te besteden voor enkele toppers anders kan ik niet verklaren dat dragende spelers als Rojer en Van der wal zomaar mogen gaan.
  A. Visser heeft gezegd dat Zwolle in 2012 naar de ere divisie moet gaan dus ik kan niet wachten waar ze mee aan gaan komen.


  Maak melding

Reageer