Nikki & Sandy Dane in Hedon

Zwolle – "Check This" is het terugkerende Hedon-concept waarbij je voor weinig geld mooie namen kan verwachten. Dankzij dit initiatief kunnen jongeren kennismaken met de activiteiten van poppodium Hedon. Vrijdagavond stond zangeres Nikki op het podium: met "Bring Me Down", "What Did I Do?" en "Perfect Day" had Nikki al een paar grote hits te pakken en nieuwe single "Can’t Stop Thinking About You" van haar nieuwe album belooft eveneens een succes te worden. 

nikki-sandy-hedon-01.jpg
Nikki

In maart 2008 zagen bijna 3 miljoen televisiekijkers Nikki overtuigend de finale van Idols winnen. De zangeres mocht het finalelied "Hello World" uitbrengen als single, welke direct op 1 binnen kwam in de Nederlandse top 40. Wanneer de roes van Idols enigszins voorbij was, richtte ze zich volledig op haar eerste album. Eind september was het zover, de eerste single "Bring Me Down" verscheen, behaalde de top 5, werd verkozen tot Superclip, Alarmschijf en was te horen op alle grote radiozenders. Eind 2008 kwam haar debuutalbum, "NAKED", uit. Het album is als Nikki: enthousiast, stijlvol en gepassioneerd. Zwolle was het eindpunt van Nikki’s clubtour ter ondersteuning van haar gloednieuwe album.

nikki-sandy-hedon-03.jpg
Sandy Dane

nikki-sandy-hedon-02.jpg
Nikki & Band

{vimeo}12132844{/vimeo}

nikki-sandy-hedon-04.jpg

De avond werd geopend met de support van de talentvolle singer/songwriter Sandy Dane. Met de radiohit "Peace, Love & Ice Cream" presenteerde singer/songwriter Sandy Dane zichzelf voor het eerst aan het grote publiek. Onlangs lanceerde ze haar debuutalbum Beautiful and Ugly, een album als een warme zomerbries, vol dromerige, semi-akoestische popliedjes met mooie melodieën en melancholieke teksten over de liefde en het leven. Sandy Dane pur sang.

Een avond vol passievolle popmuziek met een ruw randje afgewisseld met intieme melodieuze popsongs. Meer foto’s in groot formaat in het Weblog Zwolle Fotoalbum.

nikki-sandy-hedon-05.jpg

nikki-sandy-hedon-06.jpg

nikki-sandy-hedon-07.jpg

nikki-sandy-hedon-08.jpg

nikki-sandy-hedon-09.jpg

Artikel delen:
Reacties 10
 1. @Jonkie, ik wou het er net bij zetten haha! Maar de jeugd was goed vertegenwoordigd, ik denk zo 50/50. De zaal was goed vol maar niet dat je nergens meer kon staan. Prima te doen dus en een absolute aanrader voor de volgende keer. 🙂


  Maak melding

 2. Mooie foto’s en goede recensie!
  Het was genieten van een mooie afsluiting van haar clubtour en dat nog wel in Zwolle..eindelijk! 🙂 En ja..ZEKER een aanrader voor de volgende keer!


  Maak melding

 3. UPDATE: Videofragment geplaatst. Wees een beetje lief voor me, het is maar ter impressie en handmatig scherpstellen zonder statief blijft een uitdaging 😉
  Ook staan de foto’s in het Weblog Zwolle Fotoalbum. Thanx voor jullie reacties. 😀


  Maak melding

 4. Hans ik vind het prachtig! Is weer eens wat anders als benen en rokjes 😉

  Wat een stem heeft die vrouw zeg en dan heb ik het nog niet eens over dr benen enzo


  Maak melding

 5. In de eerste plaats mooie foto’s Hans !
  Nikki Rules & Rocks !!! Wat mij betreft de Nr 1 van Nederland !!
  @ Derk, als je vindt dat haar stem hier mooi klinkt, ga eens naar een concert van haar en zie en voel wat die vrouw voor een energie heeft….niet meer normaal !!! Wij zijn er deze tour 2x speciaal voor uit Duitsland komen rijden ……dat zegt genoeg lijkt mij !! Wij kunnen niet wachten op de volgende tour !!


  Maak melding

Reageer