Op de koffie bij het college van Zwolle

Zwolle – Kennismaken met burgemeester en (nieuwe) wethouders? Zaken onder de aandacht brengen? Dat kon! Zaterdag waren Zwollenaren uitgenodigd om een kopje koffie te drinken met het Zwols college en te luisteren naar een koffieconcert in het stadhuis.

c2.jpg

Het college bediende de bezoekers met een kopje koffie of thee, en men kon een praatje maken met het nieuwe college van Zwolle. De burgers konden op informele manier (hernieuwd) kennismaken met de Zwolse bestuurders en tegelijkertijd bij het college aangeven wat aandachtspunten voor de stad zijn, waar dingen anders moeten of vooral zo moeten blijven of waar men trots op is in Zwolle. Heel groot was de animo overigens niet in de ‘binnentuin’ van het stadhuis. Desalniettemin waren er doorlopend gesprekken met de leden van het college. De bijeenkomst werd muzikaal ondersteund door Salonkwartet Da Capo, bestaande uit twee violisten, een celliste en een pianiste.

c4.jpg

c1.jpg

c3.jpg

c5.jpg

c6.jpg

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Vorige week in de Assendorperstraat (voor Kaya) reed ie nog heerlijk cool voorbij op zijn rode fiets. Vriendelijk groetend (we kennen elkaar niet)…hr. Piek.

  Is dat Rutte’s broer op die laatste plaat?


  Maak melding

 2. @ Z&z

  Zaterdag waren Zwollenaren uitgenodigd om een kopje koffie te drinken met het Zwols college en te luisteren naar een koffieconcert in het stadhuis.

  Dat heeft het ze dan zeker gebracht. Daarvoor kwamen ze waarschijnlijk ook (stond op de uitnodiging neem ik aan). Een beetje babbelen (netwerken vind ik een geforceerd woord) is nooit verkeerd lijkt me. Vind je wel?


  Maak melding

 3. Wordt het niet eens tijd dat dit college gewoon aan het werk gaat? Ik heb werkelijk geen idee wat de plannen van de Gemeente Zwolle voor de komende jaren zijn. Dit terwijl er genoeg zaken zijn die aandacht verdienen. Ik zeg; Aan de slag dames en heren!


  Maak melding

 4. @Zucht ; De plannen van het nieuwe college van B&W zijn inmiddels in grote lijnen wel bekend; vast wel ergens te vinden op ’t net.
  Jij zegt: Aan de slag dames en heren! Helemaal eens. Maar ik denk dat ze zich heftig aan het voorbereiden zijn op het zomerreces, zodat ze eind september uitgerust verder kunnen gaan.;)


  Maak melding

 5. Vind het altijd zo bewonderenswaardig hoe mensen lijken te denken dat ze ook wel ff wethouder zouden kunnen zijn. Het zou mij niet lukken, dat geef ik gelijk toe.


  Maak melding

 6. Ik zeg niet dat ik wethouder kan zijn, integendeel, ik zou het ook niet willen trouwens, maar in maart zijn er verkiezingen geweest, een college was ook redelijk snel gevormd en vervolgens hoor/lees ik bijna niets meer. Of ligt dat nu echt alleen aan mij? Ik weet dat er bezuinigd moet worden, maar hoe en wat? Geen idee…..In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen struikelde ik zowat dagelijks over de lokale politici. Maar nu? Helemaal niets meer.


  Maak melding

 7. Ach Zucht ze moeten even ruiken aan elkaar een beetje wennen en wat projecten aflopen en natuurlijk naamsbekendheid krijgen en zich eigen inlezen en dan ja het zomer reces. Daarna moeten ze gaan knallen hoor!


  Maak melding

Reageer