Bloemenfeest in De Proosdij

Zwolle – Een primeur voor De Proosdij. Een kerk vol met prachtige bloemen. PUUR! is een evenement voor iedereen die van bloemen houdt. Te zien waren onder andere de resultaten van de voorrondes van het NK Bloemsierkunst, de Gouden Tulp Trofee. Ook waren er ruim 60 fantastische boeketten te zien van de wedstrijd tot Beste VBW Boekettenmeester 2010.

30-5-2010-47.jpg

Er was zondag ook een spetterend optreden van de Dutch Flower Diva’s. Tevens gaf oud Nederlands kampioen bloemschikken Max van der Sluis enkele malen een podiumdemonstratie en waren er doorlopende demonstraties van Pascal Koeleman. Beiden zijn toparrangeurs van Nederlandse bodem die internationaal hun sporen hebben verdiend. Je kon ook zelf met bloemen aan de slag bij Ingrid Lenderink. Natuurlijk vergat de Proosdij ook de inwendige mens niet en kon de bezoeker bij hen terecht voor verrassende lekkernijen. Kortom, een kleurrijk geheel en PUUR! genieten. De show duurt zondag tot 17.00 uur.

30-5-2010-26.jpg

30-5-2010-27.jpg

30-5-2010-43.jpg

30-5-2010-36.jpg

Artikel delen:
Reacties 6
 1. was een super geweldig weekend super onze topper Marieke v.d Hengel deed voor ons bedrijf mee haar tafeldecoratie zie de tweede foto wij hebben deze dagen enorm genoten super !!!! volgend jaar weer!!! team La Difference bloemsierkunst Wierden Rijssen :D:D:D


  Maak melding

 2. Ik moet zeggen het ziet er prachtig uit. Jammer dat het bericht pas zondag om 5 uur las anders was ik even komen kijken.


  Maak melding

 3. Derk, het heeft de afgelopen week op de agenda hier gestaan. Je had dit dus wel kunnen weten. Volgende keer beter en van harte welkom.


  Maak melding

 4. @hjvd Sorry agenda ect daar wil je nog wel eens overheen lezen en een stukje met tekst en foto’s spreekt een mens toch meer aan. Maar de volgende keer ben ik erbij weet nu wat het is.


  Maak melding

 5. Wat een prachtige tafeldecoratie!!(foto 2) Marieke, You did a great job” in Zwolle!!
  Jij hebt het gewoon in je vingers! (van kind af aan al, he ;))
  Ga zo door, en dat er nog heeel veel mensen van jouw werk zullen genieten!!
  :-*


  Maak melding

 6. Was een geweldig weekend met als persoonlijk hoogte punt dat onze zoon Thijs Harmens de tweede prijs won in de boeketten wedstrijd. geweldig trots zijn we op onze”boeketten toevernaar”:)


  Maak melding

Reageer