Studenten Mode presenteren Fashion Show

Zwolle- Studenten van de opleiding Fashion Design en Fashion Commercie van het Deltion College presenteren woensdag 2 juni a.s. hun eigen ontworpen creaties tijdens de Fashion Show in de campus. De Fashion Show vindt vanaf 19.30 uur plaats op de Boulevard van het Deltion College te Zwolle.

Het programma van de Fashion Show bestaat uit een modeshow met creaties van de eerste, tweede, derde en vierdejaars studenten Fashion Design. De eerste en tweedejaarstudenten hebben afgelopen weken gewerkt aan het ontwerpen en ontwikkelen van een rok en top of een blouse en broek, met als centrale thema Experiment. Hierbij mixen de studenten diverse materialen, kleuren en stijlen samen tot één geheel. De derdejaars presenteren een jurk en een blazer gebaseerd op het centrale thema Experiment. De Fashion Show wordt afgesloten met de eindcollectie van de vierdejaars. Zij presenteren een collectie gericht op een bestaand winkelconcept. Te denken valt aan: Oilily, WE, Turnover en Expresso Young.

De Fashion Show vormt een unieke samenwerking tussen verschillende opleidingen. Acht tweedejaars studenten Mode Management en vier studenten van de opleiding Grafische Vormgeving hebben het gehele communicatietraject rondom de modeshow bedacht en vormgegeven. “Dit is de eerste keer dat wij zo’n groot project promoten en daar komt toch meer bij kijken dan we dachten”, aldus de tweedejaars studenten Mode Management. Daarnaast wordt nauw samengewerkt met studenten van afdeling Beauty, Bakkerij, Meubeltechniek, Audiovisueel, Woninginrichting & Design en Podiumtechniek. De Fashion Show vindt 2 juni a.s vanaf 19.30 uur plaats op de Boulevard van het Deltion College.

Artikel delen:

Reageer