Wilfred Westerhuis weg bij FC Zwolle

Zwolle – Na goed overleg tussen het Bestuur van FC Zwolle en Wilfred Westerhuis is besloten, dat zijn arbeidscontract na 1 augustus niet zal worden verlengd. Het Bestuur erkent de inzet en kwaliteiten van Wilfred Westerhuis, maar ziet zich genoodzaakt om op basis van de begroting van het komende seizoen 2010 – 2011 ook in de kantoororganisatie te bezuinigen.

De taken van Wilfred zullen vooralsnog worden verdeeld onder de leden van het Bestuur. Genoemde maatregel maakt deel uit van een omvangrijk pakket aan bezuinigingen met als doel een voor het seizoen 2010 – 2011 sluitende begroting te presenteren. Hierbij zal het budget voor de hoofdselectie zo veel mogelijk worden ontzien en worden extra uitgaven voorzien voor commerciële inspanningen en om verder inhoud te geven aan de doelstellingen van FC Zwolle in het kader van haar maatschappelijke functie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Wilfred Westerhuis weg bij FC Zwolle”

  1. Is dit het begin van het einde van de FC het zou toch allemaal beter worden ???

    Gaan nu ook weer alle “echte “supporters de straat op om de club van de ondergang te redden of hebben ze nu juist de club over de ranmd geduwd !!!!

  2. Zo’n beetje alle voetbalclubs gaan er komend seizoen op achteruit. Daar is FC Zwolle geen uitzondering op.

  3. je moet kijken naar wat zo’n manager kost en wat ie “binnenhaalt” zal dus niet genoeg zijn dus dan moet ie weg.

  4. @Zwolle fan, eerst nog even de gaten uit het verleden dichten en dus pas op de plaats maken. Maar wel proberen het budget voor de selectie gelijk houden want het gaat nu wel om het voetbal.

  5. @René, ja de crisis zal invloed hebben net als het feit dat er sinds dit seizoen niet meer met inkomsten van het komende seizoen gewerkt wordt zoals het oude bestuur dit deed samen met v.d Belt.

Reacties zijn gesloten.