Inschrijving Halve Marathon gesloten

Zwolle – De inschrijving voor de Halve Marathon van het tiende Groene Land Achmea Zwolse Halve Marathon Festival heeft de limiet bereikt van 3500 deelnemers. De wens van de organisatie komt uit, de tiende editie is vol. En voor iedereen die het niet gelukt is om in te schrijven: meelopen op de 4 Engelse Mijl is nog mogelijk of wees er op tijd bij volgend jaar! Natuurlijk is het ook altijd leuk om de deelnemers aan te moedigen op 12 juni 2010.

De groei van het Halve Marathon in Zwolle lijkt onstuitbaar. In totaal doen er zo’n 7.000 deelnemers mee aan de loop van ruim 21 km en de Vier Engelse Mijlen. Het lijkt ieder jaar weer te stijgen. Echter moet er natuurlijk altijd rekening worden gehouden met een limiet. “Dit waarborgt de veiligheid,” zo zegt Teun Bouwhuis, voorzitter van de organisatie Stichting Halve Marathon Zwolle. Voor wat betreft de 4 Engelse Mijlen is inschrijven nog mogelijk. Kijk snel op www.halvemarathonzwolle.nl  voor de mogelijkheden.

De Halve Marathon start om 20.15 uur op de Koggelaan en gaat via de Van Karnebeek bustunnel naar een parcours van 3 ronden in de stad. De finish is op de Grote Markt. Onderweg is er muziek op verschillende plaatsen, zoals “de Meander Bigband” met “Charlotte van Delain”, “DJ Hans Stroeve”, “Go Yellow” en nog veel meer. Kortom wanneer je geen hardloper bent, maak er dan een feest van in de binnenstad en moedig iedereen aan op 12 juni tijdens het tiende Zwolse Halve Marathon Festival. De start van de Wavin 4 Engelse mijlen is om 19:15 uur op de Koggelaan, de Halve Marathon start op dezelfde locatie om 20:15 uur. De meeste deelnemers finishen rond 22:00 uur op de Grote Markt. Of volg de live uitzending op RTV Oost.

Artikel delen:

Reageer