Openluchtbad Zwolle open op zaterdag

Zwolle – Op zaterdag 5 juni om 11.00 uur start in het Openluchtbad van Zwolle aan de Ceintuurbaan het zwemseizoen 2010. Door een koude periode en daarmee lage temperaturen van het badwater wordt het buitenbad komend weekend pas geopend.
Het herendeel van het bad gaat een gegarandeerde watertemperatuur van 21°C krijgen; voor het damesdeel doet de vereniging haar best die waarde te bereiken. Vrijwilligers voor het schoonmaakwerk worden in aanloop naar de opening gewoon verwacht.  Wilt u alsnog een abonnement, dat kan! Zodra het Openluchtbad open is, kunt u zich bij de kassa melden. Daar zal u worden door verwezen naar de juiste plek.
Artikel delen:
Reacties 23
 1. @Natascha ; heb ik ook gelezen. Misschien is het herendeel wat verwarmd kan worden, en daarna via doorstroming het damesdeel?

  Vreselijk lang geleden veel plezier gehad.


  Maak melding

 2. @Dick ; toen en nu veel plezier. Om even in te haken op een aantal opmerkingen van gisteren:

  ARBEIDSVREUGDE IS ONBETAALBAAR:D:D


  Maak melding

 3. Klopt Natascha, kan ook niet apart verwarmd worden. Maar het warme water komt bij de herenkant binnen. In de (hoog)zomer zorgt de zon er wel voor dat het overal wel ongeveer gelijk wordt, maar nu moet het voornamelijk van het stoken komen. En dan werkt het net als bij de thermosstaat thuis, op die hoogte, in die kamer is het dan 20 graden (bijvoorbeeld), daaronder, of in een andere kamer is het kouder.

  Dames en heren gedeelte is historisch, toen er nog wel gescheiden gezwommen werd. Nu wordt het gebruikt om de linker- en rechterkant aan te geven. Als ik het goed heb is het gedeelte met de banen het herengedeelte.


  Maak melding

 4. Zoals al eerder gezegd is het bad er niet voor iedereen, maar voor degene die er wel kan zwemmen hoop ik dat we een goeie zomer krijgen en wens deze mensen dan ook veel zwemplezier.8)


  Maak melding

 5. @ smiley. Dank voor je wensen maar waarom zeg jij dat dit bad er niet voor iedereen is? Ik heb begrepen dat iedereen lid kan worden; is dat dan niet waar?


  Maak melding

 6. voor iedereen nog een keer wil je geen vrijwilligerswerk doen of kun je dat niet doen dan kun je ook geen lid worden. Sorry moest dit nog even kwijt.
  Ben er vandaag even langs gefietst en het was er nu gezellig druk, ik hoop echt dat het zo blijft, maar hoop toch ook dat dit bad weer op genomen wordt in de zwolse zwembaden zodat dit bad weer gebruik kan maken van betaalde banen.8)


  Maak melding

 7. Kom op he smiley jij kunt toch ook wel even 2 uurtje achter de kassa kaartjes gaan knippen? Of wil je niets doen? Kijk dat is wat anders.


  Maak melding

 8. nee derk dat kan ik niet buiten mijn werk ben ik al mijn vrije tijd kwijt als matelzorger. Daarnaast heb ik alleen nog behoefte aan ontspanning en rust.
  Dus geen vrijwillgerswerk ergens anders, die doe ik thuis al als mantelzorger.
  Hoop dat dit je vraag heeft beantwoord.8)


  Maak melding

 9. Als je dat uitlegt aan de stichting zullen ze heus wel een oplossing voor je willen zoeken. Probeer het eens zou ik zeggen!

  Wel fijn gefietst vandaag?


  Maak melding

 10. @ Smiley, als je echt lid wil worden, is er in overleg veel mogelijk. Dit antwoord heb je al eens eerder gekregen. Je komt steeds met hetzelfde argument, maar je hebt nog nooit geïnformeerd.


  Maak melding

 11. sorry heb in het verleden via hyves iemand gezien die wat wist over het bad en heb toen bij hem geinformeerd heb toen het adres gekregen van stichting open lucht bad of zoiets en heb hier 2 e-mails over gestuurd maar nooit antwoord over gekregen, ben dus niet van plan om dit nog een keer te doen.
  Verder geef ik mijn mening over dit zwolsche bad en dat zoals het nu gaat ik het er niet mee eens ben, nety zogoed als iemand anders een andere mening is toegedaan.
  Daar heb ik respect voor, dus heb dan ook respect voor mijn mening8)


  Maak melding

Reageer