Overval op koerier aan Gombertstraat

Zwolle – Zondagavond 31 mei rond 18.45 uur werd een 17-jarige koerier uit Zwolle aan de Gombertstraat overvallen en beroofd. De jongen kwam daar rond 18.45 uur aan om eten te bezorgen bij een bewoner van het appartementencomplex. Bij terugkomst in de hal werd hij overvallen en moest hij zijn portemonnee afgeven.

politie_logo_4.jpg

 De overvaller was ongeveer 24 jaar oud, 1.90 m. lang en had een getint uiterlijk. Vlak voor de overval was ook een tweede jongen in het portiek aanwezig. Hij was ongeveer 23 jaar oud, 1.75 m. lang en had eveneens een getint uiterlijk. Deze jongen had een normaal postuur en kort zwart haar. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen van het incident. Heeft u iets gezien bij of in de omgeving van de Gombertstraat rond 18.45 uur, zijn er voor u onbekende mensen met u mee naar binnen gelopen of heeft u informatie over de mogelijke identiteit van de overvallers, neemt u dan contact op met team Zwolle Noord, via telefoonnummer 0900-8844 of via Bel M. (Meld Misdaad Anoniem) telefoonnummer 0800-7000. Mailen kan ook: zwollenoord@ijsselland.politie.nl.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Plantje tegenwoordig maken ze je al af voor een tientje,als je verslaafd bent doen ze alles voor geld.Eikels zijn het zowiezo.Ook maar pinautomaten aanschaffen voor een Pizza????


  Maak melding

 2. Dit soort criminaliteit moet ook veel harder worden aangepakt, zo’n pizza-koerier is langer bezig met het doen van aangifte dan dat de dader vastzit. Zijn huidskleur doet niet terzake, als hij een Nederlands paspoort heeft is uitzetten toch geen optie. Beter is om gewoon ordinair klappen uit te delen als je zoiets ziet gebeuren. Kijken of het dan nog zo’n held is.


  Maak melding

 3. Dit komt wel overeen met de weer toenemende overlast in holtenbroek. Er is een leefbaarheidskaart gepubliceerd over wijken in Nederland waarin je de verschillen kan zien tussen 1998 en 2008. Valt op dat tegenwoordig Holtenbroek 1 groen is (waar eerder donkerrood) maar holtenbroek 2 en 3 oranje/rood zijn gekleurd (waar eerder groen/oranje). Kortom, platgooien en herbouwen is alleen maar verplaatsing van het probleem, en die kaart laat dat duidelijk zien. Kijken of ik die kaart kan vinden.


  Maak melding

 4. Wij waren zaterdag bij de Kwantum, moest een geldloper, met beveiligde geldkassette, wel 10 minuten wachten tot de manager tijd voor hem had. Dat was ook een goed moment geweest om kwaad te willen doen…
  Wij hebben daar echt met verbazing naar gekeken!


  Maak melding

Reageer