Mannen gepakt voor oplichting aan Stadionplein

Zwolle – Bij een uitgaansgelegenheid aan het Stadionplein werden in de nacht van maandag 31 mei op dinsdag 1 juni vier mannen aangehouden en ingesloten op verdenking van oplichting.

Het gaat om een 22- en 30-jarige man uit Vlaardingen en twee mannen van 23 en 33 waarvan de woon- of verblijfplaats niet bekend is. Het viertal probeerde geld op te nemen met een valse creditcard. Tegen hen wordt een nader onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. 2 mannen uit Vlaardingen en 2 zonder vaste woon- of verblijfplaats. Kunnen ze in het Westen niet gaan lopen kl**tzakken? Lekker dicht bij de trein om te ontsnappen. De Vlaardingers kennen de andere 2 natuurlijk. Zullen dus ook wel van elders komen.


  Maak melding

 2. Dick ik begrijp je niet dicht bij de trein zeg je maar er staat niet stationplein maar stadionplein .Ik dacht zal dat bij de FCZwolle zijn.


  Maak melding

 3. @ Pieters…mijn bedoeling is lastig te verwoorden hier. In combinatie met het Pool-topic wilde ik aangeven dat bijzonder vaak trammelant wordt veroorzaakt door mensen van buiten Zwolle. Ook met stappen…lees WLZ er maar eens op na.

  Stadionplein…ok. Omdat dit tuig vaak uitvalswegen in de buurt kiest zodat ze snel ongezien kunnen verdwijnen.


  Maak melding

 4. Net op alg.log geplaatst:

  Vergelijk het met Poolse arbeiders, die ook bereid zijn om voor een veel lager loon en zonder afdracht van sociale premies aan de slag te gaan en daarmee goedkoper zijn dan Nederlandse werknemers. Resultaat is verdringing van Nederlandse werknemers, geen extra banen en een uitholling van de arbeidsvoorwaarden.


  Maak melding

Reageer