Twintig doelpunten tijdens Zwols Kampioenschap

Zwolle – Op een mooie lenteavond is op dinsdag 1 juni de wedstrijden van de tweede speeldag van het Zwols Kampioenschap Voetbal voor A junioren. Om 18.30 uur stonden de volgende wedstrijden op het programma: Be Quick’28 A1 – WVF A1 1 – 2, HTC A1 – V.V SVI A1 5 – 1, S.V Zwolle A1 – Zwolsche Boys A1 4 – 7.

zv.jpg

Vele ooggetuige op het sportcomplex van Be Quick’28 waren wederom getuige van een waar doelpuntenfestijn. Door deze uitslagen zijn V.V SVI en Be Quick’28 (2x verloren) uitgeschakeld. Zwolsche Boys is al zeker, na twee overwinningen, van de halve finale die op 7 juni wordt gespeeld. Ditmaal werden er maar liefst twintig doelpunten gescoord. Voorlopig topscorer van het toernooi is Lennart Prins van Zwolsche Boys A1. Na het toernooi krijgt de topscorer van het toernooi de goudenschoen uitgereikt. Deze schoen wordt beschikbaar gesteld in samenwerking met Sportservice en sportiefzwolle.nl.

Voor meer informatie over het toernooi op: www.zwolskampioenschap.nl

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Verneem uit zeer betrouwbare bron dat uitslag van 8:53 niet terecht was. Vrijdag 19:00 winnen van ZAC of Tuinders-Berkum moet een winnaar kennen (dan bij gelijkspel, beste 2e). Er is het volste vertrouwen op winst. Heb zelf de 1/2 finale van maandag en de finale van donderdag al een tijd in de agenda staan.


  Maak melding

 2. Helaas geen vervolg hier met resultaten van dit erg aansprekende tournooi. Hem ze inmiddels doorgekregen, morgenavond maar eens naar deze halve finale kijken: Halve Finales, maandag 7 juni

  V.V. Berkum – WVF 19:00 uur

  Donderdag naar de finale als het ff meezit.

  Link met alle actuele info tot nu toe
  er zijn nog kaartjes mensen!
  :
  -wedstrijdverslagen
  -standen en uitgangsposities
  -foto’s
  -cijfers voor het 3mteam tot nu toe: het geselecteerde 3mteam speelt nog tegen FC Zwolle A1 van Gert-Peter  Maak melding

Reageer