Frisgroen Zomerfeest

Zwolle – Op zaterdag 19 juni organiseert Frisgroen een bijna zomerfeest voor families in Expeditie Ecodrome Zwolle in groene en oranje sfeer. Het feest begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Naast het groene programma zoals de duurzame markt, groene catwalk, workshops en muziek, is er ook rekening gehouden met de WK voetbalwedstrijd op die dag. Voor de Oranjefans is het mogelijk om de wedstrijd vanaf 13.30 uur te komen bekijken onder het genot van een Zwols biertje. 

Frisgroen wil andere Zwollenaren enthousiasmeren om ook vaker voor ‘groene’ producten te kiezen. Op dit bijna zomerfeest is een ‘groene’ markt met allemaal producten uit de omgeving op het gebied van leefstijl, mode en voeding. Bezoekers kunnen eerlijke producten proeven zoals een ijs gemaakt van schapenmelk en andere smaakvolle producten uit Zwolle en omgeving. Op de ‘groene’ catwalk aandacht voor duurzame mode van nieuw, ruil en tweedehands. Opa’s en Oma’s worden uitgedaagd om samen met hun  kleinkinderen over de groene catwalk te lopen. Andere activiteiten zijn vogelhuisjes maken van afvalhout, op de sapfiets een eigen sapje fietsen, een houten amulet maken, creatieve tips voor interieur, kledingruilen of een persoonlijk gesprek met de Afvalburgemeester, muzikale traktatie door de Zwolse Trekzak club en DJ Dawgster.

Door een familiefeest te organiseren, wil FRISGROEN drie generaties bereiken. Samen genieten van de mooie, leuke, smaakvolle dingen op deze aardbol. Hoe mooi is het als de jonge generatie van ons soort eco-bewust opgroeit. Dat groen doen voor hen heel ecologisch is. Voor FRISGROEN is het heel ecologisch om een editie samen te organiseren met Expeditie Ecodrome Zwolle als partner. Toegangsprijs vanaf 13.00 uur is € 5,- pp. Meer informatie over de andere partners en het programma is te lezen op de websites www.ecodrome.nl en www.frisgroen.nl.

Artikel delen:

Reageer