Videoverslagen Raadsplein geoptimaliseerd

Zwolle – Al geruime tijd kunt u de vergaderingen van het Raadsplein op maandagavond live via internet volgen. Vanaf nu kunt u ook een kwartier na afloop van de vergadering de onbewerkte versie van het videoverslag van het Raadsplein terugkijken. Ook is het volledige videoverslag zelfs al na drie dagen te raadplegen. De live uitzending en volledige verslag bekijkt u via www.gemeenteraadzwolle.nl en de onbewerkte versie van het verslag kunt terugkijken via http://zwolle.notubiz.nl.

Via één druk op de knop kunt u het videoverslag of specifieke agendapunten doorsturen via Twitter en is het mogelijk om het videoverslag op Hyves te zetten. Aan het videoverslag kunnen nu ook Powerpoint presentaties toegevoegd worden en er is een tell-a-friend link. Kortom, het live-verslag wordt een stuk interactiever en toegankelijker voor iedereen. Een korte instructie over het raadplegen en doorsturen van videoverslagem vindt u op www.gemeenteraadzwolle.nl.

Geen schriftelijke verslagen meer

Het videoverslag komt in de plaats van het schriftelijke verslag. De gemeenteraad kan hierdoor kosten besparen. Dit was nodig omdat door de bezuinigingen ook de gemeenteraad moest bekijken op welke uitgaven ze konden besparen.

Korte Terugblik

In de Raadswijzer vindt zoals gebruikelijk altijd een korte terugblik met daarin de hoogtepunten van de vergadering.

Welkom

U kunt natuurlijk ook het Raadsplein in de Raadzaal zelf bijwonen. U bent van harte welkom op maandagavond.

Artikel delen:

Reageer