Jette Klijnsma bezoekt Stadshagen

Zwolle – Oud-staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Jetta Klijnsma gaat aanstaande zaterdag 5 juni, samen met lokale PvdA-vrijwilligers, in gesprek met de bewoners van de Zwolse wijk Stadshagen. 

Vanaf half vier ’s middags zal Klijnsma, ondersteund door lokale PvdA-ers Stadshagen intrekken om te luisteren naar wat burgers van hun wijk en van de Nederlandse politiek vinden. "Dit canvassen is een manier om in gesprek te raken met mensen en vergroot de kennis over de politiek en de maatschappij voor zowel burger als partij". 

Op tientallen plekken in heel Nederland gaan de teams gehuld in rode jassen en bewapend met rode rozen en enquêteformulieren de straten op. PvdA: "Canvassen stelt mensen in staat om hun zegje te doen over de politiek. Hun antwoorden worden zeer serieus genomen. Zij worden verwerkt en geven inzicht in de staat van de verschillende buurten en hun toekomst. De vrijwilligers die het grootste deel van deze canvassenacties op zich nemen zijn daarmee de voelsprieten van de PvdA in de maatschappij."

Artikel delen:
Reacties 2
  1. We kunnen dit jaar in ieder geval niet zeggen, dat er nooit een landelijke politicus naar Zwolle komt om campagne te voeren….:D:D


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.