Armin van Buuren en DI-RECT naar Citymoves Zwolle

Zwolle – De edities in 2008 en 2009 waren een weergaloos succes, en dus komt Citymoves dit jaar terug in Zwolle! Op zondag 1 augustus zal Park de Wezenlanden veranderen in een festivalparadijs voor dance en rock/pop liefhebbers. Want op Citymoves zijn dit jaar niet alleen dancebeats te horen. Het stadsfestival kiest voor een breder muzikaal aanbod en presenteert naast het beste aan trance en house de komst van DI-RECT!

 city_21.jpg

 

Al meer dan 10 jaar domineren de mannen van DI-RECT de top van de Nederlandse charts en slepen ze de ene na de andere prijs in de wacht. Met hun recentelijk uitgekomen album ‘This is Who We Are’ en gelijknamige single hebben ze weer een hit te pakken en onlangs zijn ze genomineerd voor de TMF Awards 2010 in de categorie Beste Live Act. De vijfkoppige formatie met nieuwe frontman Marcel zal voor de nodige afwisseling zorgen temidden van de sterke dance programmering.


Armin van Buuren

Deze headliner behoeft eigenlijk geen introductie. Met zijn meesterlijke sets weet Armin van Buuren wereldwijd mensen te vervoeren, zoals hij als geen ander kan. De organisatie is er dan ook bijzonder trots op dat hij voor de derde keer terugkomt om het Zwolse Citymoves publiek te trakteren op een tot in de puntjes voorbereide set. Hierin zal hij ongetwijfeld enkele tracks ten gehore brengen van zijn gloednieuwe album dat  binnenkort in de schappen ligt.  

Sunnery James & Ryan Marciano

Deze twee mannen vormen hét house duo van dit moment: een uitverkochte show in de Heineken Music Hall en hun succesvolle Amazone Project zijn hiervan het levende bewijs. Met hun funky house sound zullen ze de Zwolse menigte gegarandeerd opzwepen!  

Afrojack & Quintino

Veelbelovend talent Afrojack wordt door collega DJ’s geroemd om zijn uitmuntende skills,  en samenwerkingen met namen als Guetta en Laidback Luke zijn hem allesbehalve vreemd. Verwacht op 1 augustus een bom die zal barsten en een set waar de energie van af druipt! En dan rising star Quintino. Met sterke nationale en internationale releases blijft hij niet bepaald onopgemerkt en zijn kersverse hit  ‘You can’t deny’ kan niet anders dan een dikke zomerhit worden.  

Wijzigingen Citymoves Zwolle

Alda Events heeft op aangeven van de bezoekers besloten een aantal wijzigingen door te voeren. Zo krijgt de bezoeker dit jaar een betere service op het gebied van drankverkoop, kluisjes en toiletten. Dat betekent minder lange wachttijden bij de bar, meer toilet-gelegenheid en meer ruimte om je spullen op te bergen. Ook het assortiment aan eten en drinken wordt uitgebreid zodat het de hongerige of dorstige bezoekers aan niets ontbreekt.

Om deze maatregelen te compenseren kost een ticket 10 euro. Hiervoor krijg je maar liefst 10 uur lang de beste artiesten op een schitterende locatie met uitstekende voorzieningen. Tot slot bleek dat veel bezoekers van mening waren dat de leeftijdsgrens wel omhoog mocht. Alda Events deelt die mening en heeft besloten dat bezoekers 16 jaar of ouder moeten zijn. Bij twijfel wordt om legitimatie gevraagd.    

Alda Events wenst alle bezoekers alvast heel veel plezier en zal alles in werking stellen om er op 1 augustus een onvergetelijke Citymoves Festival editie van te maken! Meer info?Ga naar www.citymoves.nl. Dit is dé plek waar je terecht kunt voor alle info over het Citymoves Festival Zwolle. Ook kun je hier je tickets kopen.  

Line-up:              Armin van Buuren, DI-RECT, Sunnery James & Ryan Marciano, Afrojack, Quintino

Datum:            Zondag 1 augustus 2010 Tijd:                 13:00 – 23:00 uurLocatie:            Park de Wezenlanden, Zwolle

Tickets:             €10,- (excl. servicekosten) via www.citymoves.nl, Free Record Shop, Primera

Artikel delen:
Reacties 8
  1. helemaal mee eens rd ik kwam er ook altijd ben een grote fan van armin. mischien dat ik er daarom nog heen ga. maar ik denk dat het nu helemaal niks meer wordt. zeker met die rot muziek van di-rect. geloof mij als het zo blijft wordt het een grote tegenvaller.


    Maak melding

  2. past helemaal bij de nieuwe stijl van citymoves zwolle. vondt het ook al verdacht lang goed gaan voor swolse begrippen. 8)


    Maak melding

Reageer