Willeke Alberti luistert Stadshagenfestival op

Zwolle – Tijdens het Stadshagenfestival op 21 augustus  a.s. organiseert het Cultuurhuis Stadshagen een speciale ochtend voor senioren (65+er)uit Stadshagen. Naast een optreden van de bekende Zwolse accordeonist/keyboardspeler Henk Horstman zal als hoogtepunt Willeke Alberti met haar band een optreden verzorgen.

De ochtend begint om 10.00 uur en zal tot 12.00 uur duren en is speciaal bedoeld voor bewoners uit Stadshagen. Kaarten a 5 euro, incl. 1koffie of thee, kunnen vanaf heden worden gekocht aan de balie van het Cultuurhuis. Deze ochtend is mede mogelijk gemaakt met medewerking van IJsselheem, Zorgcombinatie Zwolle,  Driezorg, gemeente Zwolle en diverse sponsoren uit de wijk. Er zijn slechts 60 kaarten beschikbaar dus wees er snel bij, op is op.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Schrok al…voor de doelgroep is Willeke prima lijkt me. Heb alle vertrouwen in onze opvolgens vwb de programmering in de tent ’s avonds.

  60 kaarten lijkt idd weinig!


  Maak melding

 2. Dit bewijst maar weer dat Alberti heel gewoon is gebleven. Als kindsterretje vertoefde zij al op grote podia en na al die jaren van groot succes schroomt zij er nog steeds niet voor terug om voor een beperkt aantal mensen op te treden.
  ondanks dat het werk van alberti mij zeer aanspreekt hoor ik liever de gepassioneerde klanken van Horstman.  Maak melding

 3. Willeke laatst op de tv gezien in een intervieuw.Het was net alsof ze voor niets komt optreden,maar er moeten wel genoeg sponsors zijn ??? Hoe is dit te rijmen.Ik vind het prachtig hoor allemaal,alleen snap ik het niet zo goed.Alleen in Werkeren wonen volgens mij al 60 mensen van die leeftijdsgroep als het niet meer is.


  Maak melding

 4. Willeke op zien treden in verzorgingshuis Wezenlanden, waar jullie ook opgetreden hebben Wichert.

  Fantastisch alle mensen blij en Willeke bleef heel gewoon en stond tussen de mensen….het maakt haar niet uit voor hoeveel mensen zij optreedt.
  Ook het optreden van Las Paljas was toen geweldig.

  Ik wens de mensen op het Stadshagenfestival veel plezier.


  Maak melding

Reageer