Algemeen Log 123

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 124 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 404
 1. Tussenstand log-openers t/m dit log:

  wij van de felicitatiedienst feliciteren vanaf de buitenlocatie:

  Ingrid met haar ?e Gouden Plak

  (juiste aantal volgt morgen)

  Eregalerij:

  met 4: ja-tja

  met 5: Natascha, Tim

  met 6: Gezellig en drama123

  met 7: Joppuh

  met 18: Dick

  :D:D:D


  Maak melding

 2. Hé Ingrid, helemaal geweldig en super skerp admiraal Ingrid wint de eerste slag in zeeslag. Voltreffer; 6 (uh hoe heten ze ook alweer) 6 dopjes zeg maar, de boot is van jou :D:D:D

  Volgens mij uniek vroeg gestopt met vorig Log?


  Maak melding

 3. en ’t terras van Kaya zat gezellig vol. Ik denk dat ik daar maar m’n “thuiswedstrijden” WK op ’t grote skerm ga beleven :D:D


  Maak melding

 4. Ze hebben bij ons op het werk besloten dat er geen televisie op het werk gekeken mag worden. En vrij nemen is voor mij op maandag geen optie. Baal als een stekker. Dan maar weer ouderwets via de radio volgen zal ook wel weer zijn charmes hebben.

  Was ook helemaal verbaasd toen ik even wilde kijken hier. Dat ik opeens in een nieuw log terecht kwam.


  Maak melding

 5. @ Ingrid; Vind dat de NOS bijzonder goed verslag doet van live-voetbal. Vind het ook het enige waar cheque van Gelder goed in is.

  Blijft de optie “ziek” ook nog over 😮


  Maak melding

 6. Net steekproef ingevuld als onderdeel van “TU-afstudeeronderzoek naar de beleveniseconomie op de Ned. woningmarkt”. Positief geluid achtergelaten; goed gevoel. Resultaten pas in juli.


  Maak melding

 7. Ben er ook van overtuigd (en weet uit ervaring) dat je terugkrijgt wat je geeft.

  Ja, daar ben ik het ook wel mee eens. Helaas zien we tegenwoordig ook steeds vaker in negatieve zin het omgekeerde gebeuren. Dus dat mensen teruggeven wat ze krijgen. En wat ze gekregen hebben is dan vaak niet positief. Zo worden velen steeds achterdochtiger naar elkaar toe. Jammer is dat.
  Ben wat dat betreft ook wel voor de SIRE spotjes van “Aardige mensen; hoe gaan we er mee om?” Het gebeurt overigens in Zwolle ook nog wel dat volslagen vreemden je groeten. (Maar dat heb ik al vaker gezegd.)

  Mooi als je dat kunt “vissen”! Kan er het gedult niet voor opbrengen.

  Wat dat betreft is vliegvissen leuk. Je bent lekker actief bezig!

  Goh, waarom verbaast je keuze me niet. Gelukkig mag iedereen zelf weten op welke democratische partij wordt gekozen. Vrouw-dick heeft veel verkiezingen helemaal niet gestemd, heb vrienden die zeer uiteenlopend stemmen. Van sommigen weet ik het ook niet. Mooie vrijheid!

  We zullen er vast nog wel wat leuke discussies over hebben! 🙂


  Maak melding

 8. @ Dick, ziek als je het niet bent zal voor mij nooit een optie zijn.
  Had 2 uur vrij willen nemen op tv te kijken. Mag niet. Dan maar aan de radio gekluisterd, en zonder vrij te nemen niets doen.:)


  Maak melding

 9. pff, frusterend. Door een update van de autoradio/navigatie is de harde schijf met muziek gewist. Op zich niet erg, heb een backup. Maar de WMA bestanden worden niet meer gelezen, alleen mp3’s. Nu lukt het me wel om een WMA in mp3 om te zetten, alleen dit progje (en vele anderen) doet het slechts 1 voor 1.


  Maak melding

 10. @ Plantje, idd achterdocht, wantrouwen zelfs angst voor van alles en nogwat, lijken wel moderne emoties. Goede spotjes idd van SIRE.
  -Vliegvissen…maar eens opzoeken.
  -Denk het ook, Plantje. Keuzes maken en vrijheid horen onlosmakend bij het leven.

  Maak er nog wat van en alvast welterusten voor als je er aantoe bent.


  Maak melding

 11. Dan moet je ook nog opletten dat het helemaal goed gaat Marieke!

  Ik kom nu nog steeds af en toe tikjes tegen in muziek waarvan ik gewoon netjes de originele CD heb. Die heb ik destijds ingelezen naar WMA en op enig moment omgezet. In de WMA zaten de tikjes niet in de MP3 wel 🙁

  In dat soort gevallen download ik gewoon de CD…liever dat dan de CD opzoeken en opnieuw inlezen


  Maak melding

 12. @ Ingrid…”ziek etc” is voor ons ook nooit een optie geweest. En als we de kinderen er op betrappen, hebben ze een groot probleem. Toch is het elke keer met grote voetbaltournooien een terugkerend “fenomeen”. NOS zendt het overigens ook op internet uit. Ach, je bent daar niet de enige…schept een band.

  Peterrrr nu bij de mannenbroeders over Joran.


  Maak melding

 13. Hm, dank je Plantje… Dat stemt me nog vrolijker 😉
  Ik heb nu eerst maar even 2 albums omgezet. Later is er wel weer een moment.


  Maak melding

 14. @ Ingrid, de hartelijke felicitatie.
  Ik was op het tijdstip van logwisseling op de laatste trainingsavond en daarna in de “ketine” nog even lappen en de desbetreffende pot verteren.


  Maak melding

 15. @ Z&z 8:04 topic “overvallenteams”:

  Wiki:
  Stemrecht-werkt prima zo

  In Nederland en België zijn in principe alle meerderjarige burgers kiesgerechtigd voor politieke verkiezingen. Immigranten zonder Nederlandse nationaliteit zijn kiesgerechtigd voor de waterschapsverkiezingen als zij legaal in Nederland wonen. Immigranten zonder Nederlandse of Belgische nationaliteit van buiten de EU zijn kiesgerechtigd voor de gemeenteraadsverkiezingen als zij ten minste vijf jaar legaal in Nederland of België wonen. Als EU burger zonder Nederlandse of Belgische nationaliteit hoef je echter niet vijf jaar legaal in Nederland of België te wonen, maar kan je meteen al mee doen aan de gemeenteraadsverkiezingen als je legaal in Nederland of België woont. Onderdanen van Europese lidstaten zijn ook kiesgerechtigd voor de Europese verkiezingen. In het geval dat een EU-staatsburger (legaal) in een ander Europese lidstaat woont, dan mag hij kiezen om voor de kandidaten van zijn eigen land of de kandidaten van het land waarin hij woont te stemmen [1]. In België is er zelfs een opkomstplicht.

  Niet begrijpen….hoe wil je dat meten?


  Maak melding

 16. Goedemorgen,
  Laten we ophouden om elkaar op de man/vrouw aan te spreken. Hou het bij elkaar bestrijden met argumenten.En respecteer het als iemand een andere mening heeft, en die ook blijft hebben.


  Maak melding

 17. Goedemorgen

  Ik begin 14 juni gewoon 3 kwartier later, ik heb gezegd het is of 3 kwartier later beginnen of vrij nemen. De 3 kwartier was de beste optie volgens alle partijen 😀


  Maak melding

 18. Blijf die rutte toch maar assocïeren met Frank van Putten , van het onvergetelijke duo Kooten en de Bie, moeder en zoon Carla en Frank van Putten….kanerniksaandoen.

  Rutte van Putten…;D


  Maak melding

 19. Hé QM, goeiemorgen. Deed ie het goed? Stelde Henk nog een kritische vraag?

  Kom deze Tweet tegen:
  Tweet van de dag
  wo 02 juni 2010
  Als Cohen zo gestart was, stond ie op 40 zetels in de peilingen. #lagerhuis

  Martin Koolhoven
  ——–
  In het Lagerhuis troffen de twee overgebleven premierskandidaten Mark Rutte en Job Cohen elkaar in een één-op-één debat over de vraag wie de crisis moet gaan betalen.

  Job Cohen, die zich duidelijk veel beter op zijn gemak voelde dan bij eerdere debatten, riep op tot een eerlijke verdeling van de lasten:

  Wij komen uit een tijd van hoogconjunctuur. In die hoogconjunctuur hebben mensen met een hoog inkomen daar meer van geprofiteerd dan mensen met een veel lager inkomen. En dat gun ik ze van harte. Maar nu hebben we een crisis en in die crisis vind ik het niet zo gek om aan diegenen die een belastbaar inkomen hebben van meer dan 150.000 euro te vragen om in deze periode iets meer te doen dan een aantal anderen die veel minder verdienen.

  Rutte noemde dat een jaloeziebelasting. Hij verweet Cohen dat bij de PvdA juist de middeninkomens er op achteruit gingen, wat door Cohen weersproken werd.
  ——
  Jaloeziebelasting? Is dat geen spiegelbeeldreactie? Mensen die niet jaloers/afgunstig zijn zouden daar niet opkomen. Lijkt me wel heel ernstig als je last hebt van dat soort “ziekte”.

  Misschien nog eens kijken


  Maak melding

 20. Tja Dick ze kunnen moeilijk mensen krijgen dus dan kan je hier en daar nog eens iets ”eisen”;)

  Ingrid log opener!


  Maak melding

 21. dick, Henk kwam nog minder aan het woord dan de twee vorige uitzendingen, maar uit alles blijkt dat ‘ie een echt boontje voor rutte heeft, wel klappen voor mark…niet voor Cohen.
  Als je niet beter zou weten zou je denken dat Henk een kwaaie amsterdammer is:P


  Maak melding

 22. Dank je Natascha.
  Dick Had je het nieuwe log nog niet opgemerkt. Ik had het gisteren ook niet door. Ging even kijken en kwam opeens in een nieuw log terecht.


  Maak melding

 23. Maar het is ook zwak van Cohen dat ‘ie pas opleeft als hij omgeven word door gelijkgestemden… moet je maar eens opletten hoe nadrukkelijk rutte een paar keer naar balkenende word gevraagd… hier zie je toch duidelijk overeenkomsten met chinese staatstelevisie.
  Geen wonder dat steeds meer mensen het over ‘linkse omroepen’ hebben…dit was zo een voorbeeld.


  Maak melding

 24. @ Wel opgemerkt ( dick, op 2 juni 2010 om 21:55 ) maar ff niet meer aan gedacht. Dacht dat je misschien al weer wat te vieren had. Ik niet….schofterige zorgverzekeraar declarareert een groot bedrag niet. Moest ff een klacht indienen. >:( Vier natuurlijk wel het mooie weer 😀


  Maak melding

 25. Tussenstand log-openers t/m dit log:

  wij van de felicitatiedienst feliciteren in herhaling:

  Ingrid met haar 4e! Gouden Plak,

  welkom in de

  Eregalerij:

  met 4: ja-tja en ingrid

  met 5: Natascha en Tim

  met 6: Gezellig en drama123

  met 7: Joppuh

  met 18: Dick

  :D:D:D


  Maak melding

 26. @dick nee ik ben geen toneelspeler in dat stuk, ga d’r ook niet heen in de veronderstelling dat niemand die ik kende daarheen ging, bleek terecht een veronderstelling… Pjötver, iedereen heeft het erover.


  Maak melding

 27. Ik blijf niet aan de gang met vieren, maar zie net dat ik toe getreden ben tot weblog ere galerij. Neem ik toch nog maar even een kopjen koffie op.


  Maak melding

 28. @ Ingrid, dat wijze koffiebesluit heb ik ook net genomen. In gedachten hoor ik klinkend porselein. Zou wat zijn zonder die bruine-vitaminen.


  Maak melding

 29. Goede zaken gedaan volgende week 3 casco’s ( Tankers) die overgedragen gaan worden. De oorspronkelijke opdrachtgever kon ze niet afnemen want die is failliet.

  Geruchten gaan dat Joran van de Sloot dood is gevonden.


  Maak melding

 30. Wiegel werd er al uitgel*ld door Pechtold in DWDD. Zag klikspaan-Boekenstijntje zitten bij de mannenbroeders. Laat ze maar uitkijken daar, er begint er zo wéér 1 voor zichzelf in de ego-partij.


  Maak melding

 31. @ Derk zucht, als dat lijk ook maar niet verdwenen is en niet gevonden kan worden. Duurt die tragedie vast tot ver na de vakantie.

  Mooi jongen: goede zaken! Nog wat moois gezien? Landschap/mensen/stadjes oid?


  Maak melding

 32. @ drama, klinkt bekend maar van welke reclame?
  Gerucht, Joran dood. Zou jammer zijn voor de nabestaanden komt de waarheid nooit meer aan het licht.


  Maak melding

 33. Het is mooi weer ik ga zo eens even de nieuwe haven en brug in Hattem bekijken lekker langs de dijk via Zalk even uitrusten en een loud biertje drinken met mevr. Derk


  Maak melding

 34. Ze zei net dat ze gisteren hier even gekeken heeft . Nou wij gaan er vandoor veel te mooi weer om binnen te zitten. Lekker aan de Ijssel zitten en wat bij slapen.


  Maak melding

 35. Derk ; mooi werk!
  Hoe gaat zoiets: Opdrachtgever beetje failliet ; dan blijft de bouwer de eigenaar? Kandie / magdie/ durftie die 3 skepies niet zelf verkopen?


  Maak melding

 36. @Drama dan liggen er op een werf dus gewoon nog niet afgebouwde schepen. Ja de werf is dan op dat moment eigenaar, maar wij krijgen aanvragen uit de hele wereld en dan gaan we dus bemiddelen. Natuurlijk kan de werf ze zelf verkopen maar die heeft de contacten niet die wij hebben enzo verdienen wij er ook nog een paar procent aan.


  Maak melding

 37. “vele malen schonk zij op, de nederlandse huisvrouw”

  was een koffiecommercial op TV, gepresenteerd door J. Kraaykamp sr.

  Jaren ’70??


  Maak melding

 38. Lokale media in Peru hebben het over 1780 soles, dat zou dus inderdaad een 500 euro zijn voor een taxiritje van 1200 KM naar de grens (zelfs voor zo een lange rit in taxi is dit hier duur betaald), terwijl hij een vliegticket had voor later deze week om Cusco te bezoeken. Het moge duidelijk zijn dat hij hals over kop is vertrokken. Met de bus naar de grens met Arica (Chili) kost 40 euro en met het vliegtuig 100.
  Blijkbaar had hij haast!  Maak melding

 39. Bericht door QuestionMaster, op 3 juni 2010 om 10:33
  Derk; wat is er mis met nederlandse vrouwen?

  vreselijk om daar weer op af te geven, ga dan in thailand wonen.
  Als ik mijn centen bijelkaar heb ga ik inderdaad daar naar toe met de hele fam. Derk.

  Fijne dag nog en tot laterssss


  Maak melding

 40. Tss vrouwen toch…………… Nou moet mevr. Derk weer dr eigen opmaken en een pick-nick mand klaar maken pffffff leven kan zo simpel zijn.


  Maak melding

 41. Tim hoest met de warmtehuishouding? Als iedereen in de bus het koud heeft heb jij het lekker in je tshirt ; als nu iedereen het lekker weer vindt, heb jij het warm. En de echte hitte moet nog komen:o


  Maak melding

 42. Hmm dick je moet je grenzen weten he en flirten mag toch altijd? Nou madam hier is klaar dus wij kunnen weggaan nog even de kleine dame bij opa en oma afleveren. Doeii geniet van de dag zoals wij het ook doen.


  Maak melding

 43. Geen leven zonder flirten lijkt me 😉 Dat wordt een beste picknickmand aan de tijd te zien 😮 Goeie zaak en mooie dagelijks streven: genieten van de dag. Ga zo ook wat langer pauze nemen vrees ik.


  Maak melding

 44. Gemeente Zwolle heeft op 21 mei een sloopvergunning afgegeven voor het Post-Perron, in de bocht tussen het Kamperlijntje en het Ecodrome.
  Hiermee gaat een historische plek verloren, want op de plek van dit perron was tussen 1864 en 1866 het tijdelijke station Zwolle (lijn: Utrecht-Zwolle-Kampen), voordat in 1866 het huidige stationsgebouw in gebruik werd genomen.


  Maak melding

 45. @Drama123:
  Reden is mij niet geheel duidelijk.
  Natuurlijk, het perron wordt sinds 1997 niet meer gebruikt, maar ligt in de buitenbocht.
  Wellicht dat ze de sporen met de komst van de treinen van de Hanzelijn wat willen verleggen, zodat de bocht beter genomen kan worden naar nog aan te leggen perrons aan de binnenkant van de bocht?


  Maak melding

 46. Ik vind het heel naar voor jou Arie (je hecht er waarde aan neem ik) maar ik vind het er een beetje pauper achtig uitzien…..


  Maak melding

 47. Wat heb je nou aan overtuigend gebrachte info, als je die gewoon niet kunt vertrouwen:

  VVD schat inkomen bijstandsmoeder te hoog in
  Partijleider Mark Rutte beweerde in Netwerk dat een bijstandsmoeder ongeveer evenveel krijgt als een jonge politieagent
  De VVD schat het inkomen van bijstandsmoeders veel te hoog in. Dat blijkt uit een onderzoek van de NOS naar aanleiding van uitspraken van partijleider Mark Rutte in het actualiteitenprogramma Netwerk.

  “Een bijstandsmoeder krijgt in Nederland vanwege alle toeslagen uiteindelijk gemiddeld zo tussen de 1500 en 1800 euro per maand”, zei Mark Rutte vorige week in Netwerk. “Ik wijs erop dat een startende politieagent ook 1500 euro verdient.” De NOS heeft de feiten achter deze uitspraak gecheckt.

  De bron van Rutte’s uitspraak blijkt artikel in het Volkskrant Magazine van oktober vorig jaar onder de kop ‘Blij in de bijstand’. In dat artikel worden drie bijstandmoeders opgevoerd die redelijk tot goed weten rond te komen. Gaat dit op voor alle bijstandsmoeders, zoals Rutte stelt?
  “Nee, dat is niet zo”, antwoordt Godfried Engbersen, hoogleraar sociologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In hetzelfde Volkskrant-artikel wordt hij opgevoerd als ‘Nederlands bekendste armoedeskundige’.

  Wat Rutte brengt als een ‘gemiddeld’ inkomen van een bijstandsmoeder, wordt in de woorden van hoogleraar Engbersen alleen gehaald door een ‘elite’ van goed ingevoerde vrouwen. Het werkelijke gemiddelde is juist vanwege al die verschillende regelingen niet goed uit te rekenen.

  Daarbij gaat Rutte’s vergelijking met het salaris van de beginnende politie-agent eveneens mank, omdat bij diens inkomen zaken als de kinderbijslag en kindregelingen in het belastingstelsel niet worden meegerekend.

  check NOS

  Doet me denken aan Marco van Basten. Begin jaren negentig schatte Marco van Basten in een interview de hoogte van de uitkering van een bijstandsmoeder op zo’n vier- à vijfduizend gulden per maand. Per 1 juli 2006 ontvangt een alleenstaande die geen (woon)kosten met een ander deelt en een inwonend kind heeft onder de achttien jaar maximaal ??1033,85 netto per maand, plus vakantiegeld.

  Dat een in de watten gelegde voetballer de link met het gewone volk kwijt is is nog niet zo heel vreemd. Maar een MP-kandidaat?

  VVD & kwetsbaren


  Maak melding

 48. Dat zei die eigenaar al, R, op Koninginnedag. Heb het hier geschreven, maar het is gewist ivm reclame. Memoreerde ook aan het leuke, spontane meisje die daar werkte en voor ons tapte in de “tap-tent”. Was geloof ik allemaal een beetje teveel van ’t goeie 😉


  Maak melding

 49. Ik wil mezelf altijd wel invullen met vis. Yam Yam. Volgende week nieuwe haring. “dit jaar iets zilter op de tong”:):)


  Maak melding

 50. Ik ben niet verbaasd dat vvd de link met meest kwetsbaren in onze samenleving kwijt is… het een is het gevolg van het ander.
  Ben je in weelde grootgebracht, kon je studeren en daarna – via vriendjes- aan een goede baan komen…en dit alles zonder één tegenslagje in je leven, tja dan is het niet meer dan logisch dat je geen enkel idee hebt van wat er zich aan de onderkant van de samenleving afspeelt.Het is immers jou ‘biotoop’ niet, en die van al degenen om je heen ook niet.
  Uiteraard word je groot gebracht met elsevier en telegraaf, die mede – fundamenten leggen voor een bups aan vooroordelen, en klaar ben je.

  Jahaaa, want ook arendjo joustra, hoofdredacteur van de elsevier stijgt op z’n oude dag nog zijn bloeddruk als hij over krakers afgeeft…met zijn salaris KOOPT hij voor zijn kroost een pandje en dat zou toch iedereen moeten doen…stom dat mensen in de bijstand dáár niet opkomen zeg!!!
  – zo word er dus ongeveer door benepen rechts gedacht, maar dat niet alleen, ze leggen het ook nog als zijnde ‘de waarheid’ op…
  tja…


  Maak melding

 51. Maar eens kijken of we bij ons stadskantoor kunnen komen in betondorp. Effe een behoorlijke gemeentelijke leges doneren. Net al een bekeuring betaald in ’t land van RTV Twente. Maar ja, geld moet vliegen 😉


  Maak melding

 52. Bericht door drama123, op 3 juni 2010 om 17:38
  Derk = Negert

  Nou laten we het pinda noemen 😉 Jij gaat dit weekend ook bruin worden hoor in je buiten resort. Laat alvast die bediende de parasol opzetten scheelt weer


  Maak melding

 53. Drama die blauwe in dienst was een crime die hingen hun ( naamschildje) en veel pennen in de zakken op de mouw als het er maar belangrijk uitzag


  Maak melding

 54. Bericht door QuestionMaster, op 3 juni 2010 om 17:11
  Ik ben niet verbaasd dat vvd de link met meest kwetsbaren in onze samenleving kwijt is… het een is het gevolg van het ander.
  Ben je in weelde grootgebracht, kon je studeren en daarna – via vriendjes- aan een goede baan komen…en dit alles zonder één tegenslagje in je leven, tja dan is het niet meer dan logisch dat je geen enkel idee hebt van wat er zich aan de onderkant van de samenleving afspeelt.Het is immers jou ‘biotoop’ niet, en die van al degenen om je heen ook niet.
  Uiteraard word je groot gebracht met elsevier en telegraaf, die mede – fundamenten leggen voor een bups aan vooroordelen, en klaar ben je.

  Jahaaa, want ook arendjo joustra, hoofdredacteur van de elsevier stijgt op z’n oude dag nog zijn bloeddruk als hij over krakers afgeeft…met zijn salaris KOOPT hij voor zijn kroost een pandje en dat zou toch iedereen moeten doen…stom dat mensen in de bijstand dáár niet opkomen zeg!!!
  – zo word er dus ongeveer door benepen rechts gedacht, maar dat niet alleen, ze leggen het ook nog als zijnde ‘de waarheid’ op…
  tja…

  Zit nu in de auto en vanavond te druk,maar hier ga ik zeker op reageren! Wat een onzin! Over vooroordelen gesproken!


  Maak melding

 55. @Derk ; 18.00 Onze csm was een ‘plopper”. Groene baret en korea-veteraan.
  Die had die pennen in de mouw niet nodig. Voor de rest veel oude, dubbele korporaals gezien op de Harskamp. Volgens mij ex-knil.

  Zaterdag komt familie meehappen. Jouw idee houden we warm.:D:D


  Maak melding

 56. Als hij het gedaan heeft mag hij wat mij betreft heel lang in een zuid amerikaanse cel zitten.
  Nu maar hopen op goede rechtspraak.


  Maak melding

 57. Op de radio werd verteld, dat als ze hem in Chili vonden, hij zou worden aangehouden, maar niet gearresteerd; maar begeleid tot over de Peruaanse grens. Daar wordt ie dan wel gearresteerd. Zo voorkom je allerlei uitwisselingsformaliteiten etc.


  Maak melding

 58. @ Derk, dacht dat je nog wel onder de indruk was van Stadshagen? Veel groen en blauw ook. Dus de naam is daar bij ’t rode plein toepasselijker.


  Maak melding

 59. @ Wichert, de markt floreert de laatste weken volgens Kees de Kl. Om 19.00 uur zag het er nog gezellig uit. De mensen komen, dus de marktkooplui ook. Komt natuurlijk ook door het goede weer. Bij regen is het ze als snel te ver lopen.

  Wat hebben o.a. “ome Jan” en “ome Jan-sr” een spectaculair oranjeslinger-gebeuren buiten hangen :D:D:D


  Maak melding

 60. drama123
  Bericht door drama123, op 3 juni 2010 om 10:55
  Tim hoest met de warmtehuishouding? Als iedereen in de bus het koud heeft heb jij het lekker in je tshirt ; als nu iedereen het lekker weer vindt, heb jij het warm. En de echte hitte moet nog komensmilies/shocked.gif

  Ik heb het gewoon altijd warm. Het is hier ook snikheet. Hele dag zon op mijn kamer. Pff. Maar in de bios was het wel het warmst, veel te warm.


  Maak melding

 61. Cohen wil roken in eenmanskroegen toestaan. Een week voor de verkiezingen komt ie hier mee aan. Dit is gewoon volksverlakkerij. In het vorige kabinet heeft ook de PvdA voor het rookverbod gestemd. Hij probeert zoveel mogelijk zieltjes te winnen. Als er straks onderhandeld moet worden dan is dit het eerste wat de PvdA laat vallen.


  Maak melding

 62. @kippenboer, niet zo bijdehand h?.:) Ik bedoel natuurlijk kroegen zonder personeel.

  Hoe zit het trouwens met de kipproducten? Zijn die inmiddels salmonellavrij?:D


  Maak melding

 63. @Assendörper, als je bij de juiste boer koopt wel en vervolgens in de juiste winkel.
  Kip2Day is en Assendorperstroate is een goede om lekker gegrilde kippetjes te kopen


  Maak melding

 64. Mogguh!!!

  Derk en Assendorper, wat zijn jullie naïef: VVD (HoReCa-eigenaren en werkgeverspartij wilde dat al lang) Vette meerderheid en vette 😉

  :D:D:D


  Maak melding

 65. Kippenboer, bij ons op de markt gezellige kippies, vrij van alle kwalijke stoffen. Bovendien hebben we hier ook een uitstekende slagerT…van Wijk 😀


  Maak melding

 66. States willen Joran ook vervolgen voor afpersing. (bron: de enige teletekst). Hij wordt mogelijk vandaag al uitgezet naar Peru.


  Maak melding

 67. @Dick, Joran laat zich vast gek verklaren, hij spoort natuurlijk niet.
  Lang vastzetten in een zuidamerikaanse bajes.


  Maak melding

 68. Bwah bwah bwah radio uit nu. Weg met dat domme kind. Ze weet antwoorden op vragen niet en anders beantwoord ze die wel lekker populistisch, naar de wens van de kiezer. Standpunten zijn gebaseerd op huidige mening van de gemiddelde kiezer.


  Maak melding

 69. @ Kippenboer (7:36), dat hij een geestelijke afwijking heeft (dat zijn gedrag verklaard) werd ook al door Peterrr geconstateerd. Ongelooflijk dat (de inmiddels overleden) vader en rechter hem niet tegen zichzelf in bescherming heeft genomen! Ma leeft geloof ik ook nog.

  Hij zal zeker aankomen met ontoerekeningsvatbaar. Denk niet dat dat in Peru lukt. Hoorde dat de omstandigheden daar belabberd zijn. Deze doorgedraaide kneus, zou eigenlijk niet terug mogen in de maatschappij. Natuurlijk gaat die ziekte in de bajes niet weg. Grote kans op herhaling.


  Maak melding

 70. Tim, ben in de auto en hier al weggezapt…Het beste van “Drukwerk” met oa

  Laat de rijken de crisis betalen…Vast al een dikke 25 jaar oud: hoe actueel nog?

  PS (7:51) lesbisch maakt niet uit toch?
  ***
  Kippenboer, daar doelde ik op “hel op aarde”


  Maak melding

 71. Wanneer hij schuldig word bevonden, heb ik geen medelijden met deze jonge man. Papa is er nu niet meer om hem de hand boven het hoofd te houden.
  Acht de kans groot wanneer zijn ouders eerder hadden gezegd onze zoon is een beetje verknipt, hij heeft hulp nodig i.p.v. ook steeds verder in een net van leugens verstrikt raken, en geen weg meer terug zien, zonder dat ook zij hun gezicht zouden verliesen


  Maak melding

 72. Gaat mij niet om medelijden Ingrid. Heeft niemand denk ik. Maar

  Deze doorgedraaide kneus, zou eigenlijk niet terug mogen in de maatschappij. Natuurlijk gaat die ziekte in de bajes niet weg. Grote kans op herhaling.

  Denk dat wat dit betreft misschien TBS zo slecht nog niet is. Met pillen, therapie etc kun je veel doen. Genoeg? dat weet ik niet. Vast wel te googlen.
  De jongen is geloof ik nog maar 22. Voor 1 moord en die afpersing van ma Holloway (die nog eens in de States moet worden berecht). Krijgt hij echt natuurlijk geen levenslang, lijkt mij.

  Vind pa indirect schuldig aan deze moord. Rechter nog wel!

  Dat kon wel eens het belangrijkste zijn Ingrid. Kan het me zoooo moeilijk voorstellen maar toch:

  Gezichtsverlies in je eigen verheven milieu!

  Zucht, diepe, diepe zucht.


  Maak melding

 73. PS (7:51) lesbisch maakt niet uit toch?

  Nee joh, ik geef in dat bericht toch geen mening? Alleen een objectieve samenvatting. Het subjectieve commentaar volgde 😉


  Maak melding

 74. @ Tim, welke conclusie kon je trekken bij het horen van haar stem?

  Ben het sowieso al aardig zat met Giel. Dat gel*l er tussendoor. Over de vaagste zaken en commerciële sh*t die iedereen dan gezien zou moeten hebben. Arbeids-werkgevers-vitaminen is ook al tijden propaganda van de AVRO. Zoals C&S een opvallende BNN-link hebben. Gelukkig is heer Stenders er nog tussen de middag.


  Maak melding

 75. Bericht door dick, op 4 juni 2010 om 09:13
  @ Tim, welke conclusie kon je trekken bij het horen van haar stem?

  Niet de stem… maar wat de stem eruit gooit!

  Ben het sowieso al aardig zat met Giel. Dat gel*l er tussendoor. Over de vaagste zaken en commerciële sh*t die iedereen dan gezien zou moeten hebben. Arbeids-werkgevers-vitaminen is ook al tijden propaganda van de AVRO. Zoals C&S een opvallende BNN-link hebben. Gelukkig is heer Stenders er nog tussen de middag.

  Stenders trek ik moeilijk. Beetje saai.
  Tuurlijk hebben Coen en Sander een BNN-link. Ze zijn toch ook van die omroep?!?
  Hoe iemand Giel ervaart is heel persoonlijk. Als je het niets vindt luister je er niet naar. En eerlijk gezegd: er zijn hier regelmatig mensen die commentaar op je hebben Dick en stelselmatig is het (overigens volledig terechte) antwoord dat velen (waaronder ik) geven: “Als je er last van hebt lees je de comments van Dick toch niet?!? Je hoeft het niet te lezen!” Zo zou ik hier ook willen zeggen: het is wel bekend wat je van Giel vindt; luister er niet meer naar zou ik zeggen.


  Maak melding

 76. …neeeeeeeee, Stenders is voor mij DE reden om af te stemmen om Funx, wat een hoop domheid en zelfgenoegzaamheid bij mekaar zeg…

  De tijden van vakmanschap bij 3fm zijn al jaren voorbij, wat verstand van muziek had is de nek omgedraaid ten gunste van hersenloze zombies die de hele dag alleen maar anouk draaien…


  Maak melding

 77. BP krijgt rekening van 69 miljoen dollar…Het betreft het eerste deel van de kosten die de Amerikaanse overheid moest maken in verband met de olieramp in de Golf van Mexico. Het Witte huis wil het geld voor 1 juli binnen hebben.

  7:31 al verwezen naar de plaatsing van de kap.  Maak melding

 78. Bericht door dick, op 4 juni 2010 om 09:13
  @ Tim, welke conclusie kon je trekken bij het horen van haar stem?

  “Is ze 13?”


  Maak melding

 79. Zeg het met stemmen.

  @ Plantje, het ging mij om de stem…hoe kwam die stem op jullie over? Op mij wel “zwoelig” dacht dat Tim er daarom opzettelijk bij vermeldde dat ze Lesbisch is.

  Vinden jullie Cohen ook geen prettige stem hebben?


  Maak melding

 80. @ Plantje, vind Rob altijd gezellig, vrolijk en vol aansprekende en aanstekelijke woordgrapjes. Vind de telefoontjes van die snuiter naar BN-ers ook altijd lachen. Clau zit er ook wel eens. Vind ik ook altijd vrolijk en aanstekelijk.

  Giel is van de VARA maar heeft het zeker niet meer over de VARA. Begrijp die voortdurende verwijzing naar die commerciële bagger niet. Zal wel puur zijn omdat er zoveel van zijn doelgroep naar kijken. Misschien zit ik wel dichter bij Opa Beelen als bij zijn doelgroep. C&S (BNN) en die kleine, ook altijd vrolijke met dat zwarte haar preken voortdurend voor eigen parochie. Heb Paul Rabbering, die na 14.00 komt, met Zwolse Zwigterman er toen bij niet op propaganda kunnen betrappen.

  Plantman, waarom mag ik mijn mening over radio 3 niet geven als Tim er over begint? En jij wel? Waarom word je persoonlijk over mij, niemand word toch persoonlijk over jou?


  Maak melding

 81. Plantman, waarom mag ik mijn mening over radio 3 niet geven als Tim er over begint? En jij wel? Waarom word je persoonlijk over mij, niemand word toch persoonlijk over jou?

  Zeker mag je je mening wel geven. Echter, Tim begint over die miep van Lijst 17. Hij vindt dat ze inhoudelijk niets te melden heeft.
  En je mag je mening wel geven, maar dit is een beetje een standaard verhaal. Je hebt dit al best vaak aangegeven. Het is juist niet mijn bedoeling het persoonlijk te maken. Begrijp je een beetje wat ik bedoel met mijn voorbeeld? Als mensen zich storen aan jouw opmerkingen moeten ze er gewoon overheen lezen. Als jij je stoort aan de radio moet je misschien Giel gewoon nooit meer opzetten en het daarbij laten.

  Ik begrijp ook wel, dat mijn opmerking voor een deel mank gaat. Immers, als ik me stoor aan jouw opmerkingen over Giel moet ik ze toch gewoon niet lezen? 😉

  Nogmaals: het is niet mijn bedoeling het op de man te spelen.


  Maak melding

 82. Ik ga trouwens aan het werk. Genoeg belangrijke dingen te doen. Ik loop sowieso achter mezelf aan de laatste maanden. (Reden om niet meer standaard op het Algemene Log mee te hobbelen.)

  Moet wel nog een keer op het relaas van QM reageren.


  Maak melding

 83. Hahaha QM (9:20), mag, Stenders! Of begrijp je de woorspelingen/woordgrapjes niet?

  Nixxx mis met Anouk! 3fm ontdekte oa Mook. Di-rect ook volgens mij.

  Recentelijk waren oa deze HIER op het onvolprezen WLZ een hit.
  Ontdekt door 3fm:

  Sweet Disposition

  De hele zomer door

  Hey soulsister, natuurlijk :D:D:D

  Door 3fm, dat dan weer wel!!

  Nu een 3fm-hit: Will I be around

  Frits Spits is puur genieten nog steeds in Tijd voor 2. Goeie vragen, interviews met interessante personen en leuke muziek. Om daar eens te zijn geweest, was een feest!
  Helaas gelijk met mijn meest aansprekende 3fm-programma. Maar City-fm is ook altijd een aanrader; weinig reclame en hélemaal geen gehouweho*r.  Maak melding

 84. @ QM, vind 45 (of hoe oud is Marky Mark?) veel te jong voor een MP. Vind Job een uitstekende leeftijd hebben voor een MP. Levenswijsheid, inlevingsvermogen etc groeit met de jaren.


  Maak melding

 85. @ Tim, weet haar leeftijd niet en wil het ook niet weten. Dacht dat iemand van jou leeftijd het wel een verleidelijke stem zou vinden. Wie vind je wel een verleidelijke stem hebben, of zal “een stem” je jeuken?


  Maak melding

 86. @ Plantje; Idd, wilde ik net vragen, je had gister wat beloofd

  Moet wel nog een keer op het relaas van QM reageren.

  .

  Tijd: ach, gewoon ff je gedachten uittypen hoeft niet heel veel tijd te kosten.

  QM heeft het nu ook over 3fm’s Rob. Tim verwees naar die muts….op 3fm.
  We hebben het er idd vaker over gehad. Maar als het over voetbal en politiek gaat, komen ook vaak de zelfde items naar voren. Af en toe wat origineels toevoegen.

  Dat bedoel ik “mijn opmerkingen” zijn hier geen item. Heb het ook niet over jouw opmerkingen. Wel hilarisch dat gel*l over een ander. Tuurlijk: een radio of tv/internet doe je uit of je zoekt een andere frequentie. Luister ook niet altijd naar Giel; cd’s, CITY FM, internetradio (Radio 1) zijn op dat tijdstip een uitstekend alternatief. Als ik echter een zender moet kiezen, zeg ik nogsteeds 3fm 😀

  Hier lees je over iets heen wat je niet aanstaat. Zwaar logisch lijkt me en dat vindt 99% van de menschheid. Zonde van de tijd, om aandacht aan deze zure verbitteraars te geven.

  NU is arbeidsvitamenen wel interessant: Joc Cohen = lijsttrekker van de dag :o:P8) Maar eens luisteren wat dat inhoudt.

  Sh*t al half 11 😮  Maak melding

 87. Bericht door dick, op 4 juni 2010 om 10:30
  @ Plantje; Idd, wilde ik net vragen, je had gister wat beloofd
  Moet wel nog een keer op het relaas van QM reageren.
  .

  Tijd: ach, gewoon ff je gedachten uittypen hoeft niet heel veel tijd te kosten.

  Sterker nog: ik ga de notificatie weer even uitzetten! Vanmiddag een crematie…dan kan ik die piepjes van nieuwe mail iedere 2 minuten niet hebben.

  Fijne dag allemaal!


  Maak melding

 88. @ Ingrid, oh dacht dat Tim voor het eerst mocht stemmen woensdag. Ok. Jij woont in Zuid toch? Je hebt nog gelijk…er zijn stembureau’s zat; waarom moeilijke maken als het makkelijk kan. 😉
  Ben je al bij het A1-kampioenschap geweest?


  Maak melding

 89. Oh Tim: is me dat bijgebleven

  als Ze waren blijven zitten had ik mogen stemmen

  Chips….wil ik ook weeeeeeeekend….nog een kleine 5 uurtjes :'(

  Klopt, irritante stem past niet bij een politicus. Krijgt hij/zij last mee. Deze muts komt er toch nooit in. Bedacht het meer uit overweging van “werking der hormonen”. Het leven kan namelijk zeer goed zwoel zijn.


  Maak melding

 90. Ben afgelopen dinsdag geweest, zwolle-boys. Leuke wedstrijd ging de de 1e helft gelijk op. Zwolle had alleen hun vaste keeper niet, en maar 1 wissel.
  Besluit de trainer in al zijn wijsheid om naar 10 minuten in de 2e helft te wisslen, nog geen 5 minuten later, blessure en met 10 man verder. Uitendelijk met volgens mij 6-3 verloren.
  Vind het jammer dat de wedstrijden tegelijk beginnen, zie niets van de andere teams.
  Vanavond ga ik niet, jongste wegbrengen naar generale, heeft morrgen optreden van S&D.

  Oudste gaat waarschijnlijk volgend jaar terug naar ZAC, Zwolle heeft volgend seizoen geen A jeugd meer. En hij wil nog niet naar de zondag, jammer maar helaas.


  Maak melding

 91. dick; posting 10:45 >>> te oud is te oud.Ik gun cohen een rol aan de zijlijn, als adviseur of een of ander ander baantje waar hij elke minuut kan terug treden.
  Als premier word alertheid en flexibiliteit van je verwacht, aan iemand die teert op glorie uit het verleden hebben we helemaal niks.


  Maak melding

 92. Het is trouwens tekenend voor de zelfgenoegzaamheid en ons-kent-ons cultuur dat de pvda niet voor een jonger iemand kiest…degenen die voor het premierschap in aanmerking zouden komen moeten zeker allemaal wachten tot ze 60 zijn ofzo.:o


  Maak melding

 93. @ Ingrid, dinsdag: die trainers ook; apart slag! Jammer van de punten. Kan vanavond ook niet. Succes, jullie dan met de generale; spannend. Blijf je ook kijken?

  Oeps geen A meer bij de SV…hoeveel B’s dan?


  Maak melding

 94. @ QM; te = je eigen mening. Zeker geen feit. Vind dus dat een politicus juist wat ouder moet zijn. Reken erop dat Job alert is! Flexibel ook, maak je geen zorgen.
  Teren op? Heeft heb alleen maar vragen opgeleverd van politici die zelfs nog nooit wat gepresteerd hebben. Die hij elke keer glansrijk pareerde, zoals toen met Mark die met individuele veigigheidsvraagjes kwam in het 1e radiodebat. Vlak daarna bleek dat de veiligheidheidscijfers de laatste jaren behoorlijk beter waren.Zoals Mark die enkel Geert en TON tegen zich in het harnas heeft gejaagd. Of Geert die zijn werkzame leven alleen nog maar 20 jaar in de 2e Kamer zit. Job heeft ervaring in het besturen van een wereldstad. Tuurlijk kan hij dat gebruiken!!

  Zie je Mark al voor je als MP? Het lijkt wel een studentikoos broertje van die brekebeen. Waar heeft hij ervaring mee?

  Haal je soms stiekum opmerkingen van Henk’s blog hier naar toe? Hahaha. Wat ga je stemmen?


  Maak melding

 95. QM: je omschreven cultuur geldt natuurlijk voor elke lijsttrekker (en partij) die door overtuigt te zijn in eigen (en partijkunnen) naar goud grijpt. Zonder zelfvertrouwen hoef je er niet aan te beginnen. Het wordt natuurlijk wel een beetje sneu om brekebeen-JP gister nog steeds over “goud” te horen orakelen.

  We hebben een duidelijk andere ideale leeftijd voor een MP voor ogen. Maar goed daar hebben we het hiervoor al over gehad. Ook ivm ervaring in het besturen van een wereldstad, als staatssecretaris en levenservaring. Leer jij nixxx bij als mens, in vergelijking met 10 jaar geleden?


  Maak melding

 96. @ Natascha, in de kerk (De Fontein) 😉 Niet meer in die school in de Wipstrik (gem.raad), was 1-malig, beviel goed, maar ik wilde graag weer naar Stadshagen.


  Maak melding

 97. Ik zag dat je nu ook voor het eerst in het recreatiezaaltje van het parkzicht kan stemmen, dat is nog dichterbij dan het wijkcentrum hahaha


  Maak melding

 98. dick; ik vind niet dat je de luxaflex voor je ogen moet dichtdraaien als uit de recente weken al blijkt dat Cohen, hoe aardig of vriendelijk hij ook is,helemaal niet geschikt is voor de haagse politiek.Hij is alleen in z’n element bij ’t lagerhuis, als hij tussen gelijkgestemden is…maar je ziet de man verkrampen als ’t ‘m boven het hoofd groeit.Absoluut premier onwaardig.
  Deze tijd vraagt om daadkracht en leiderschap, niet om fossielen uit het verleden.  Maak melding

 99. …en natuurlijk leer ik bij als mens, maar ik zal ook eerlijk toegeven dat ik, hetgeen wat kids op de computer doen, niet nadoe, evenmin als sms’en of twitteren ofzo.
  Niks mis mee, maar mij staat nog helder Wim Kok voor de geest met zijn gestuntel met de muis van de computer…

  dat moet je anno 2010 toch niet willen?????


  Maak melding

 100. Ik ben er uit en ga Blanco stemmen, iedereen heeft wel iets goeds maar niemand is goed genoeg.8) Volgende keer beter.

  Ik zou best wel weer eens laaiend enthousiast willen zijn over een partij, maar die is er niet.


  Maak melding

 101. @ QM, over de geschiktheid van Job denken we duidelijk anders. Jammer dat jij mijn mening dat gelijk diskwalificeert, maar daar kan ik nixxx aan doen.
  Vandaar dat je het niet over het Lagerhuis hebt gehad: Job was te goed.
  “fossielen” is een jammerlijk scheldwoord van de stijllozen. Alle 50-plussers zijn fossielen? Schelden heb jij toch niet nodig? Zie je niiets in de tekortkomingen die ik opsomde bij een jonge MP? Je reageert er tenminste niet op.
  Cohen is de enige MP-kandidaat die dagelijks “daadkracht en leiderschap” heeft getoond QM.
  Gelijkgestemden? Jou vriend Henk was er toch?
  Heb je genoeg feiten gegeven. Benieuwd naar je alternatieve MP?

  Waar stem je eigenlijk op? Ben je ver-“Vree & Dreed” sinds ik daar weg ben? 😮  Maak melding

 102. @ QM: niet goed genoeg. Vind je jezelf wel goed genoeg voor wat je doet? Niemand is een ideaal mens. Iedereen heeft zijn of haar gebreken.

  Richt een partij op dan? Haal Sarah Palin over om het te promoten.


  Maak melding

 103. Hoop dat het de sv lukt om 1 B team op de been te krijgen. Maar zoals zo vaak, op het moment dat een laag weg valt bij een vereniging, gaan de lagen eronder ook weg.
  E.e.a is al een jaar of 2 aan de gang, en er is te weinig mee gedaan. Jammer!

  Vanavond mag ik alleen voor chauffeur spelen.
  Morgenmiddag met de jongste toernooi bij Sv Z C toernooi, en dan s’avonds voorstelling in odeon van hem (S&D).


  Maak melding

 104. dick; we hebben rita al voor de nederlandse tea bagger variant, na 0 zetels moet ze toch wat:P

  en nee, dree en vree geloven nog heilig in struikrovers, dat moet je vooral zo laten, ze willen deceptie, ze krijgen deceptie…zo is hun leven ook een beetje.

  Word je ook niet treurig van het ‘canvassen’ van de pvda, dan… ze missen de bezieling en het elan van Obama maar proberen hem toch na te doen.Groen links idem… maar geen hond die erin meegaat.
  Dan missen ze toch wat, zou je zo zeggen…


  Maak melding

 105. @ QM, we gaan hier toch niet elke stijlloze tendentieuze topic bespreken? Alle partijen (geloof me) voeren vol overgave campagne. Een aanrader trouwens: doe alles wat je doet met hart en ziel 😉

  Zoals ik al schreef: niemand is volmaakt. Heb je ook nog wat positiefs over iemand of een groep?


  Maak melding

 106. QM.

  Jij bent meer iemand die constant provoceert, niet schroomt om mensen die zich al bewezen hebben in hun carriere te betitelen als fossielen.
  Dit getuigt niet van mensenkennis,al wil je dat wel doen overkomen.

  Zoals ik al eens eerder zei,denk ik dat je beter in je element bent op het lijntje Bres/Lucht. Daar is zulks taalgebruik en neerbuigend gedrag naar andersdenkenden heel gewoon.

  Je zei dat geen enkele partij goed genoeg is,maar dat zal ook niet lukken QM als jij je al profileert met citaten als (ze mochten willen dat ze het kaliber van mij hadden).
  Het is beter om mee te werken aan verbetering van onze maatschappij ongeacht welke partij je daar voor kiest,als de instelling maar oprecht is.
  Dat helpt vele malen meer dan een beetje groots te doen en schoppen tegen alles en iedereen.
  Aan de zijlijn staan tetteren zonder de handen uit de mouwen te steken kan iedereen hoor.(klagen trouwens ook)


  Maak melding

 107. Questionmaster ik ben het met Dick en anderen eens dat je mening nergens op slaat. Schelden is een teken van zwakte. Reageer eens op het LWL forum, daar mag dat allemaal maar en daar ben je onder mensen van jouw nivo. De manier waarop jij hier discussieert draagt niet bij aan zoiets als een debat. Het gaat nergens over en kennelijk denk jij serieus dat je hier wat mee bereikt. Treurigmakend.


  Maak melding

 108. Dick ; hoezo niet jouw genre? Volgens mij heb jij vast nog wel ergens zo’n witte bloes. Neem ik m’n kiebord mee; ga jij zingen:D:D


  Maak melding

 109. Toffe tekst zeg die Willem Barth. Het lied is me te “la, la” en wat te lang.

  Wil ik even zeggen: “Bedank! haha natuurlijk wel alleen over plezier, avontuur en vrolijkheid”. Ben niet zo van “meiden als scorebord”. Schreeuwde bij mijn vorige werkgever vaak met 2 meiden mee met een stukje tekst uit toenmalige hit

  Wel vreemd dat ie zingt “aan alle mooie meiden die ik VROEGER kende” 😮
  Het stukje “Wind hat sich gedreht, es ist zu sp?t Und warum?
  Nur f?r den Kick – f?r den Augenblick? Und warum?
  Nur ein St?ck – von dem falschen Gl?ck?
  “. Nee, verder heb ik niet heel veel met Duits. Wel een mooie taal voor sommige liedjes: “Marmor, stein und eisen bricht”, Jeanny sommige Rammstein-nummers.

  @ Drama haha mag ik passen! Heb heel veel vertrouwen in je kiebord, maar niet in mijn zangkwaliteiten. Blijven steken op schreeuwerig niveau. Mag het wel graag doen….Meeblerren het liefst. Sneu voor het imago van de zaal ook
  😮


  Maak melding

 110. Tentmuziek; Zondag 13 juni 2010

  Wij hebben wij het genoegen u een groots dubbelconcert aan te kunnen bieden op zondag 13 juni 2010.
  Voor u zullen optreden The Basement Bigband Vollenhove en Bigband Kampen.

  BigBand Kampen draait al zo’n 30 jaar volop mee in de Overijsselse jazz-scene. Het orkest wordt geleid door trombonist Hein Jan van Vilsteren. Hein Jan levert ook regelmatig arrangementen en eigen composities aan. Big Band Kampen treedt regelmatig op en is een graag geziene gast bij festivals etc. Hoewel het orkest een traditionele big bandbezetting heeft, is de gespeelde muziek vaak verre van traditioneel. Op de lessenaars staan latin, jazz-rock en fusion gebroederlijk naast de swing en mainstream composities.
  Big Band Kampen nodigt vaker een gastsolist uit om het optreden dat beetje extra te geven; ook wordt vaak samengewerkt met een zanger of zangeres.

  De Basement BigBand is in 1995 opgericht in het Muzisch Centrum Emmeloord en heeft jaren aldaar in de kelder gerepeteerd. Vandaar ook de naam. Vanaf 2006 is de band onderdeel van Centrum voor de Kunsten Scala in Meppel, en is het thuishonk MFA de Burght in Vollenhove.
  De Bigband bestaat uit 18 leden, 4 trompetten, 5 trombones, 5 saxofoons, piano, bas, drums en één bezielende leider die iedereen in het gareel probeert te houden. De ledensamenstelling van de band is in de loop van de tijd natuurlijk gewijzigd maar de meeste leden zijn honkvast en al jaren lid. Voor een hechte sound is dit van belang, maar het is ook gewoon gezellig. Nog steeds wordt met duidelijk enthousiasme gespeeld en de beste optredens zijn uiteraard die waarbij dat enthousiasme overslaat op het publiek.
  Het repertoire van de Bigband is zeer gevarieerd. Bekende stukken uit de bigband swing periode uiteraard (denk aan Count Basie) maar ook pakkende latin stukken, jazz standards en zelfs pop classics staan op het repertoire. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de originele arrangementen, wat voor een amateurgezelschap nog geen sinecure is maar gelukkig heeft de band in dirigent Maarten Gal een zeer kundig en professioneel leider die zijn sporen in de jazzmuziek al ruimschoots verdiend heeft.
  De band treedt regelmatig op in de regio, variërend van deelname aan jazzfestivals tot spelen op feesten en partijen. Voor alle optredens geldt echter dat de band graag wil laten horen hoe aanstekelijk en verfrissend bigbandmuziek kan zijn.
  Met name gezamenlijke optredens met andere muziekgezelschappen geven altijd een extra dimensie aan een optreden. Het is een uitgelezen kans om met elkaars favoriete muziek in aanraking te komen in een ontspannen sfeer. Tenslotte is muziek maken een geweldige hobby, ongeacht de muzieksoort!

  Wijkcentrum de Enk en Eureka zijn geopend voor een hapje en een drankje.
  Aanvang: 14.00 uur
  Muziektent Assendorperplein.

  Programmering tot eind 2010:
  11 juli: Blueskings
  8 augustus: Jackamo
  12 september: Wouter Penris band
  10 oktober: Mary had a litlle band
  14 november: Deline, met zangers Karlijn Kunnen
  12 december: Esther Groenenberg Drama :D:D:D ook maatje op facebook

  Voor een beschrijving van de bands zie onze website of de hyvespagina.

  Sponsoring
  Helaas moeten wij melden dat één van onze sponsoren te kennen heeft gegeven zijn sponsoring te willen staken. Ook onze hoofdsponsor SWZ heeft de sponsoring inmiddels gehalveerd. Dit betekent zware tijden voor Muziek in de Tent en we zullen er alles aan doen om het hoofd boven water te kunnen houden.
  Al geruime tijd zijn wij naarstig op zoek naar nieuwe sponsoren, maar in deze tijd van financiële crisis is dat niet makkelijk gebleken. Het antwoord is tot nu toe steeds nee.
  Wij hopen in de loop der tijd bedrijven te vinden, die Muziek in de Tent (door middel van een financiële bijdrage) steun in de rug kunnen geven.

  De programmering tot eind van dit jaar staat vast en is gegarandeerd. Wat 2011 ons brengt is dus nog best onzeker: PLANTJE; actie?
  ====
  Weet trouwens niet of ik ga. Dit genre spreekt me niet zo aan, maar Tentmuziek is maandelijks een uniek muziekgebeuren. Met “gezelligheid, een drankje en Eureka” als sterke troefkaarten 😀


  Maak melding

 111. Feyenoord raakt opnieuw een jeugdspeler kwijt aan Chelsea. Kyle Ebecilio is na Jeffrey Bruma de tweede jongeling die Rotterdam verruilt voor ??The Blues??.
  Dit meldt RTV Rijnmond. De 16-jarige middenvelder speelde afgelopen seizoen zijn wedstrijden in de B1 van Feyenoord en geldt als groot talent op Varkenoord.

  Het is in eerste instantie de bedoeling dat Ebecilio wordt opgenomen in de jeugdopleiding van Chelsea.

  Bruma

  Drie jaar geleden maakte de destijds 15-jarige Bruma ook al de overstap van Feyenoord naar Chelsea.

  De verdediger maakt inmiddels deel uit van de selectie van het eerste elftal bij de Londenaren en is als 18-jarige een van de sterkhouders in Jong Oranje.
  —–
  Beurt Feyenoord toch nog wel een deftige vergoeding voor?  Maak melding

 112. T(ja) al in het strandhuis?
  Joppuh al op het terras van Stap?
  Derk, ook op het terras ’t strandhuis?
  Assendorper bij De Pierik?
  Brug in De Vrolijkheid?

  En ik zit hier, kan hooguit wat eerder weg; maar heb om 18:00 bij de kapper afgesproken.  Maak melding

 113. Haha, nee moest nodig gebeuren vond ik zelf. Bovendien werd het tussen de middag, met de wandeling, al een stukkie warmer op ’t dak. Vrouw-dick houdt eigenlijk meer van wat langer.

  Heb je nog geen gelegenheid om een terrasje op te zoeken?


  Maak melding

 114. @ Ed, witte rook in waterschapsland, mits we ermee instemmen. Moet me er nog op storten:

  CAO-akkoord voor waterschappen
  ??Werkzekerheid, flexibilisering, koopkrachtbehoud en modernisering van arbeidsvoorwaarden hebben in een evenwichtig pakket aan maatregelen vorm gekregen??, aldus de Unie van Waterschappen, die namens de werkgevers onderhandelde.
  Een uur minder werken per week voor hetzelfde salaris betekent volgens de unie een structurele verbetering van de arbeidsvoorwaarden en aansluiting bij de andere overheidssectoren. Bovendien vormt deze afspraak een basis voor behoud van werkgelegenheid in een sector waar bezuinigd moet worden de komende jaren. ??Afspraken over flexibilisering van werktijden, telewerken en mantelzorg sluiten aan bij de eisen van moderne werknemers en werkgevers.??

  De duurzame inzetbaarheid van werknemers wordt gegarandeerd in de vorm van een zogenaamd ervaringscertificaat (EVC) en een loopbaanbudget. Verder zijn de invoering van een individueel keuzebudget en prestatietoeslag belangrijke moderniseringen.

  Het akkoord is nog niet definitief. Eerst moet de achterban van de vakbonden met de cao instemmen.

  Meer informatie vind je ook op het caoblog (http://caoblog.uvw.nl/).  Maak melding

 115. Goeien dag alles lekker hier? Ik kom net terug uit Essen. Dick eind van de dag nog even een snelle meeting op de Milligerplaya het is zo mooi weer ik heb de BBQ al klaar voor vanavond


  Maak melding

 116. Dick ; Ik doe wel een terrasje “in ze maind”.
  Heb je al uitgerekend welke riante salarisverhoging een uur minder werken tegen hetzelfde loon inhoudt? 😉


  Maak melding

 117. @ Derk, wordt em niet voor mij vandaag, denk ik. Of nog ff 2 happen voor 17:30. BBQ, wel gezellig; maar heb het niet zo op die grote lappen vleesch. Hartstikke lekker, maar vleesch overheerst dan zo. Ben sowieso geen BBQ-master-type. Ben er wel van overtuigd dat je de avond wel doorkomt
  mooi paatje (hoewel de muziek en de tekst?)
  maar de 2 beugels, mooie naam ook

  @ Drama; ik reken niet in geld, maar in tijd 😀 Het akkoord lijkt een beetje mager met een wassen neus aan “koopkrachtbehoud”; maar eens kijken bij een bijeenkomst. Wij zijn geen “op de barricaden-volk”, zoals de gemeenten met de vuilnisophalers. Hooguit beetje bluffen vooraf.  Maak melding

 118. Halsema aan VVD: ‘Garandeer mensenrechten in Nederland’
  ‘Als je harde garanties afgeeft op hypotheekrenteaftrek, geef dan ook eens de garantie dat onder VVD-bewind de door PVV voorgestelde mensenrechtenschendingen nooit praktijk zullen worden’
  GroenLinks-leider Femke Halsema eist van Mark Rutte dat hij een norm stelt. Ze eist “de harde garantie dat onder het bewind van de VVD de mensenrechtenschendingen die de PVV voorstelt nooit praktijk zullen worden.”
  Dat stelt ze in een interview met NU.nl. Halsema begrijpt dat de VVD-lijsttrekker de partij van Wilders niet uitsluit, maar dringt er bij hem wel op aan zich uit te spreken tegen de, in haar ogen, ‘grove mensenrechtenschendingen’ waar de PVV zich schuldig aan zou willen maken.
  “Als je zulke harde garanties afgeeft op de hypotheekrenteaftrek, geef dan ook eens de harde garantie dat onder het bewind van de VVD de mensenrechtenschendingen die de PVV voorstelt nooit praktijk zullen worden.”
  Halsema laat verder weten dat de traditioneel goede persoonlijke verhoudingen tussen haar partij, D66 en de VVD een coalitievorming makkelijker zou kunnen maken. “We delen een zeker joie de vivre”, stelt ze, maar ze tekent er wel bij aan dat de programmatische verschillen nog altijd groot zijn.
  —-
  Over coalitie-vorming met VVD & D’66

  “We delen een zeker joie de vivre”,

  Da’s waarschijnlijk welgestelden-taal?


  Maak melding

 119. @Dick. Ik zou inzetten op 1 dag minder werken, met behoud van ’t zelfde salaris, waarbij je wel alle huidige taken/werkzaamheden volledig vervult.
  Of snap ik het nou niet?;)


  Maak melding

 120. @Dick. “in ze maind” is engels voor “in the mind”. Dus zoiets als:in gedachten zit ik op een terras. Zelfs daar kujdosvan krijgen!


  Maak melding

 121. @ Drama; dagdromen dus? 1 van mijn favoriete bezigheden 😀 Goed voor de dorst idd, heb er nog maar ff een koffie bijgepakt >:(

  Wat betekent dan

  “We delen een zeker joie de vivre”

  van je lijsttrekkerin?

  Levensvreugde? Volgens mij zijn Alex en Mark niet zulke “ouwe jongens krentenbrood”, misschien valt Fem daar wel op. En misschien wil ik het ook allemaal niet weten.


  Maak melding

 122. @ Derk, ik heb 15:31 oa geantwoord op je 15:04. Met 2 Zwolse kwartiertjes aanrijtijd is het 16:30. Zal het toch niet heul veel later moeten worden… Anders gewoon een keer volgende week.


  Maak melding

 123. Komt later wel dick ik heb nu ook inees een Tjech over de vloer Aha wij gooien de bbq vast aan en zet snel de 3 ander kraten in de koeler


  Maak melding

 124. Zou mooi zijn als ie er maandag over een week staat:

  Van Persie gaat met sprongen vooruit
  Uitgegeven: 4 juni 2010 14:50
  Laatst gewijzigd: 4 juni 2010 15:02

  AMSTERDAM – Bij de terugkeer van Robin van Persie waren er nog twijfels over zijn fitheid door de zware enkelblessure die hem afgelopen seizoen vijf maanden aan de kant hield.
  © ANPEen week voor de start van het WK heeft de aanvaller bij het Nederlands elftal aangetoond dat hij klaar is voor het toernooi in Zuid-Afrika. Van Persie is dan ook tevreden over de voorbereiding van Oranje.

  ”Het is tot nu toe erg goed gegaan. Je zag dat het niveau steeds hoger werd”, aldus de speler van Arsenal. De nummer 9 van Oranje was al drie keer trefzeker in de twee oefeninterlands tegen Mexico en Ghana.

  ”Ik ga met sprongen vooruit. Het gaat de goede kant op. Soms vind ik de tweede helft zwaar, maar ook dan kan ik nog de belangrijke sprintjes trekken.”

  Van Marwijk

  De selectie meldde zich vrijdagmiddag weer bij bondscoach Bert van Marwijk na een rustperiode van twee dagen. Van Persie heeft even geen bal aangeraakt:

  ”Ik was vooral met de kinderen. Door rust te nemen kon ik ook precies de reactie van mijn lichaam zien op een hele wedstrijd.” Die reactie bleek mee te vallen, al verklaarde hij wel een beetje last te hebben van stijve hamstrings: ”Maar dat zijn lekkere pijntjes.”

  Oefenduels

  Van Persie heeft woensdag en donderdag ook weinig oefenduels bekeken van de andere WK-deelnemers. Hij heeft duidelijk wel een aantal favorieten voor de eindzege. ”Spanje heeft een fantastisch team. Bij Engeland moet Rooney fit zijn, hij is echt de man daar. Met Duitsland moet je altijd rekening houden en met Argentinië en Brazilië natuurlijk ook.”

  De speler van Arsenal verwacht ook een verrassing. ”Dat zie je op elk WK. Bij het vorige EK kwam Turkije ook ineens in de halve finales. Daar hield niemand rekening mee. Zoiets ga je nu ook weer krijgen.” Over de kansen van Nederland liet Van Persie zich niet uit, maar hij ziet het WK met vertrouwen tegemoet: ”We hebben veel kwaliteiten en zijn goed voorbereid.”

  Zaterdag speelt Oranje de laatste wedstrijd voordat het diezelfde dag vertrekt naar Zuid-Afrika. In de Amsterdam Arena is Hongarije van bondscoach Erwin Koeman de tegenstander.
  —-

  Tegen de Denen in Johannesburg om 13.30 :D:D:D


  Maak melding

 125. Wat vinden we hier eigenlijk van de LWL? Schijnt een politieke partij te zijn, met een nogal wonderlijke aanhang. Ik reageer weleens op het forum daar en ik word daar dan meermalen voor rotte vis uitgemaakt door figuren als Kleinganssei, Batze en Sjakel. Geen idee wat dit voor figuren zijn, maar ze maken geen deel uit van intelligente elite in Zwolle. Van de standpunten van de LWL begrijp ik eerlijk gezegd helemaal niets en ik snap niet dat er kennelijk niemand is die Willem Lucht ervan kan overtuigen dat hij beter kan stoppen met die flauwekul. Kortom, wat vinden jullie?


  Maak melding

 126. Ach zucht even tussen de bbq door daar hebben we het al over gehad met de plaatselijke verkiezingen Kansloos en vooral zijn aanhang.


  Maak melding

 127. @Zucht. ik volg de gebeurtenissen op dit log vanaf januari van dit jaar. Zeker in ’t begin kwam Willem Lucht zelf nog wel eens langs. Hij was ook regelmatig onderwerp, zeker n.a.v. de gemeenteraadsverkiezingen Voor de rest weet ik van andere sites niet. Afgezien van sommige standpunten van LWL, lijkt me aan Willem niets verkeerds (wie ben ik). Kennum niet persoonlijk.


  Maak melding

 128. @ Derk 16:58, op dat tijdstip reed ik ongeveer door Genemuiden 😀 Wilde ook eens met de pont over en door Genemuiden noar huus. Is lang geleden.

  @ Zucht; juni-aug. vorig jaar heb ik daar genoeg tekst achter gelaten. Is vast nog terug te vinden. Paar keer gemaild met Willem. Tja, wass soll ich noch sagen.


  Maak melding

 129. BeeldBuisBode

  Nieuws
  Actualiteiten & sport

  EénVandaag (N1, 17:59)
  – Sander V., die wordt verdacht van de moord op de 12-jarige Milly Boele, verscheen vandaag voor het eerst voor de rechter
  – Het verkiezingsthema gezondheidszorg met de uitslag van de EénVandaag-enquête, een reportage en demissionair minister van Volksgezondheid Ab Klink

  Netwerk (N2, 20:25)
  – Joran van der Sloot is hoofdverdachte van de moord op Stephany Ramírez en wordt bovendien verdacht van afpersing van de moeder van Natalee Holloway
  – Niek Krouwel en zijn vader Matthijs hebben allebei kanker
  – Een blind date voor CDA-lijsttrekker Jan Peter Balkenende

  Voetbal International (RTL7, 21:25)
  Inhoud nog onbekend

  Nova politiek (N2, 22:15)
  Te gast is VVD-lijsttrekker Mark Rutte

  Sportjournaal (N3, 22:30)
  – Tennis: Roland Garros, halve finales heren
  – Voetbal: aandacht voor het Nederlands elftal en overig WK-nieuws
  – Atletiek: de Diamond League in Oslo
  – Basketbal: eerste duel in de NBA-finale, Los Angeles Lakers – Boston Celtics

  Studio Sport: Roland Garros
  (morgen, N1, 15:00)
  Rechtstreeks verslag van de finale dames

  TV-menu
  Tip 3

  POLITIEK: Paul Rosenmöller en de lijsttrekkers (slot) (N2, 18:50)
  CDA-lijsttrekkerJan Peter Balkenende kan op tv heel leuk uit de hoek komen. Zie bijvoorbeeld De Wereld Draait Door van gisteren. Zou die tv-geniekheid een verklaring zijn waarom hij, na talloze vallende kabinetten alsmaar weer als een feniks uit zijn as herrijst? En hoe leuk is hij met Rosenmöller?

  FILM: Elizabeth (RTL8, 20:30)
  Cate Blanchett is fenomenaal in de titelrol van dit boeiende en weelderig vormgegeven kostuumdrama (1998, Shekhar Kapur). Koningin Elizabeth (1533-1603) besteeg in 1558 de troon en bleef regeren tot haar dood. In die tijd als vrouw zo lang regeren… Elizabeth moet een pittige dame zijn geweest. Kapur maakt van haar, op overtuigende wijze, een feministe

  POLITIEK: Wat kiest Nederland (RTL4, 22:50)
  Ha fijn, nog meer politiek gepraat! De gasten zijn nog een verrassing

  Nieuws
  Talkshows

  De zender Het Gesprek (vanaf 16:00)
  – Spectacle: Elvis Costello praat en musiceert met Bono en The Edge (22:00)
  – The late show van David Letterman. Verder met actrice Katherine Heigl en Band of Horses (22:45)

  De wereld draait door (N3, 19:30)
  Tafelheer is Felix Rottenberg. Verder met:
  – PvdA-lijsttrekker Job Cohen
  – Opiniepeiler Maurice de Hond
  – Huisdichter Nico Dijkshoorn
  – Muziek van The Souldiers en een gelegenheidsband van politici

  Knevel & Van den Brink (N1, 23:05)
  – Zanger en presentator Ernst Daniël Smid
  – PvdA-lijsttrekker Job Cohen

  Friday night with Jonathan Ross (BBC1, 23:35)
  – Tennisser Andy Roddick
  – Rapper en acteur LL Cool J
  – Actrice Nina Wadia
  – Acteur Nitin Ganatra
  – Muziek van Eminem
  —–

  BeeldBuisBodeBeschouwingen

  993.000 mensen volgden gisteren het tragische levensverhaal van Lisenka, die een veelbelovende toekomst tegemoet leek te gaan, tot ze door een ongelukkige val in een rolstoel terecht kwam. Het mooiste meisje van de klas (Nederland 1, 20:30) kwam daarmee op de negende plaats terecht van beste bekeken programma’s

  =====

  Wat tijd over, wilde naar kapper Frans, maar da’s toch aardig ver fietsen met te hoge temperaturen. Ga hier wel naar de overkant.


  Maak melding

 130. Van RTV Oost:
  Katholieke Scholenkoepel Catent uit Zwolle heeft de directeur van de Zwolse basisschool De Vlieger op staande voet ontslagen. De man wordt ervan verdacht dat hij geld van de school heeft verduisterd.

  De zaak kwam anderhalve week geleden aan het licht nadat de Onderwijsinspectie een controle aankondigde bij De Vlieger. Daarop controleerde Catent zelf de boeken en ontdekte onregelmatigheden. De Inspectie stelt een onderzoek in. Voorzitter Servaes van het College van Bestuur is verbijsterd over de verduistering. Als uit het onderzoek van de Inspectie blijkt, dat er is gefraudeerd bestaat de kans dat Catent geld moet terugbetalen. Dat zal volgens collegevoorzitter Serveas dan worden verhaald de directeur.

  Deel via:


  Maak melding

 131. @ (T)ja, herkenbaar aan beste rooie biet, ook niet verkeerd daar op dat ruime gazon; beetje skier’n zeker 8) Er stonden veel auto’s.


  Maak melding

 132. Oh Lekker Dame; Vliegende (uber vliegende pappa) en (op staande voet) vertrekkende, verduisterende directeur 😮 Zou mooi en eigenlijk ook logisch zijn, als ze alles idd op de ex-directeur konden verhalen.

  @ Natascha: wat bedoel je met

  Bomen Dick, saag maar bomen  Maak melding

 133. Bericht door dick, op 4 juni 2010 om 17:29
  @ Derk 16:58, op dat tijdstip reed ik ongeveer door Genemuiden Wilde ook eens met de pont over en door Genemuiden noar huus. Is lang geleden.

  Pojandorie Wij wonen 300 meter van de pont af ha je ( of ben je ook) wel even langs/aan kunen komen. Rook je die BBQ niet? Dat waren wij


  Maak melding

 134. Haha, nee ik dacht er nog wel aan om je te bellen maar moest doorkarren anders was ik zelfs bij de kortwiekende overburen nog te laat gekomen 😉


  Maak melding

 135. Strak plan, aan de playa? Jij bent de BBQ-master? Koko maakt speciale BBQ-gakballen? Plantje treedt op met zijn band en Drama op z’n kiebord?  Maak melding

 136. Kijk dat zijn ideeën dick nu nog even een bevestiging. De Millingerplas lijkt mij een uistekende lokatie Ohja ik kan niet BBQen maar volgens mij Papa wel.


  Maak melding

 137. Is de Milligerplaya al wel sponser van het weblog dan, er word hier zoveel reclame voor ze gemaakt. En er dan nu ook nog een BBQ organiseren. Maar lijkt me wel gezellig.


  Maak melding

 138. He Ingrid het is een leuke tent maar de BBQ houden wat verder af. We zorgen zelf wel voor vers vlees vis en naturlijk koud bier en wijn en cola enzo, Kom je ook?


  Maak melding

 139. @ Derk, ligt er aan waar, wanneer. Ben s’avonds niet zo’n held in het auto rijden (in het donker dan). Maar verder lijkt het me erg leuk.


  Maak melding

 140. @ Derk,nu we het over koko bbq gakballen hebben, al een tijdje niets van Koko gelezen, is hij druk, of gaat het wat minder met hem. Hoop het eerste natuurlijk.


  Maak melding

 141. Oh heb jij geluk want tegenwoordig is het om 24.00 uur nog licht 😉

  Nou bij deze dus een oproep aan alle Weblog Zwolle lezers en reaguurders om zich te melden voor de BBQ.

  Laat wat van u horen!!!!!


  Maak melding

 142. @Ingrid Kok is druk maar hij leest wel mee hoor. Van de week kreeg ik nog een sms van hem met de medeling een prttige reis gewenst. Zal eens kijken of ik dit weekend nog bij hem lang kan gaan met de fam.  Maak melding

 143. Mooi dan is het goed, als ik een poosje geen post van hem lees. Denk ik zal toch niets zijn. Maar hij houd jou wel skerp lees ik mooi!.


  Maak melding

 144. @ Derk, heb je Koko nog niet gesproken 😮 Hoes’t met ’t gakballijntje dan? Tja er wordt veel gewauweld hier, zielig op de man/vrouw gespeeld. Maar ach, er passeert toch ook een breed scala aan onderwerpen de revu. Kom er anders maar in met een interessant item?


  Maak melding

 145. Martin V. beoogd TD bij Be-Quick; prima keuze 😀 Als ie nog maar wel eens bij WVF te bezichtigen is. Met pa Veldwijk als het kan.
  Goh, Attemse Willemien A. bij golfclub Zwolle. Laatste keer bij Stap gesproken.


  Maak melding

 146. Bericht door dick, op 4 juni 2010 om 14:53
  Assendorper bij De Pierik?

  Toen nog niet maar vanaf ongeveer 16.00 uur zat ik op het terras van de Pierik. Het was er gezellig druk met al dat volk in werkkleding die een dronk namen op het weekend. Arbeidersterrasje h?.


  Maak melding

 147. oke dick jij wilt een onderwerp. Komt die…………. Als jij moest kiezen tussen een vrouw of een vuurwapen wat zou je nemen en waarom? 😛


  Maak melding

 148. @ Assendorper, deftig plekkie! En een bijzonder goede reden om een ferme dronk te nemen….het weekend :D:D:D

  Die 2 dames nog wel eens weer gezien?
  Bedoel, Tim heeft nu ook honger 😮


  Maak melding

 149. Die twee dames heb ik vaak teruggezien. Vanmiddag waren ze er niet maar ze komen er elke week wel. Het is altijd wel grappig, de ene drinkt wiite wijn en de andere rode. Ik heb ze ook nog nooit iets anders zien drinken.


  Maak melding

 150. Bericht door Kippenboer, op 4 juni 2010 om 21:55
  @Derk, een vuurwapen kun je niet nemen dus die keuze is snel gemaakt.
  Volgend onderwerp dan maar.

  Niet nemen hmm oke geef ik het stokje door aan jou
  😉


  Maak melding

 151. @ Kippenboer, goed! Stiekum lift ik mee naar de volgende ronde.

  @ Assendorper, als de dames er elke week zijn komen ze misschien wel voor jou 😮 Misschien willen de dames zich onderscheiden, met een rood en een wit wijntje. Anders hadden ze vast beiden wel rose gedronken.


  Maak melding

 152. @Dick als je zou moeten kiezen wordt het dan een dame die rode of een dame die witte wijn drinkt. Rose doet niet mee.8)


  Maak melding

 153. @ Ingrid, nadat je schreef dat de SV volgend jaar geen A’s meer had, vroeg ik naar de hoeveelheid B’s. Begreep dat mijn neeftje volgend jaar in het enige B-elftal komt. Dat zijn er nu nog 2 volgens mij. Is er overall een terugloop in spelende leden?


  Maak melding

 154. Ik ga voor dames die witte wijn drinken heb ik een hoop ervaring mee en ook en hoop lol enzo 😀 Alhoewel zou een vrouw die rode wijn drinkt meer passie hebben? Hmm dit weekend maar eens uitzoeken…………


  Maak melding

 155. @ Kippenboer, kies voor degene die net genoeg drinkt om gezellig te zijn. Niet te weinig, voor een saaie avond en niet teveel zodat ze als een blok in slaap valt. Wat ze dan drinkt maakt me niet uit. Jij en Derk?


  Maak melding

 156. @derk, ik heb morgen eigenlijk een ander programma maar ben net zo draaierig als de PvdA en wil mijn programma wel aanpassen om met jou een biertje te drinken. Vanwege werkzaamheden kan ik niet eerder dan ongeveer 16.15 uur.

  @dick, ik denk dat de dames er morgen ook wel zijn. Denk niet dat ze voor mij komen. Ze kennen me veel te goed. 😀


  Maak melding

 157. @dick pfffff zeg he het is Assendörper hoor heeft die net zoveel moeite voor gedaan ga jij hem weer uistschelden met Assendorper foei foei foei. Doe je dit weekend mee met de test tussen witte wijn drinkende vrouwen en rode wijn?


  Maak melding

 158. Sluit me aan bij je reactie Dick, rode wijn is overigens gezonder dacht ik.
  Of de wijn zoet of zuur moet zijn maakt me ook niet uit zolang het zelf maar geen zuurpruim 😉 is.


  Maak melding

 159. Weet niet hoe het in het algemeen bij de verenigingen gaat maar bij de SV gat het niet goed. Er was dit jaar ook maar 1 B team met aan het begin van het seizoen 22 spelers, aan het eind, niet eens meer genoeg spelers om een compleet team op te stellen.
  Er waren nog wel 2 C teams, maar naar wat ik verneem gaan van C1 er ook velen naar een andere vereniging.

  Bij ZAC komen er voornamelijk veel meisjes bij, zij zijn een samenwerking met zwolse boys aan gegaan onder de naam sv zzc en dat schijnt goed te gaan.

  A1 Zwolle weer dik verloren.
  WVF door naar de halve finale’s tegen berkum hoorde ik


  Maak melding

 160. Als het mooi weer is Drama123 en natuurlijk zal het in het weekend vallen.

  @Papa bent u bereid uwen kookkuntsen ter beschikking te stellen hiervoor?


  Maak melding

 161. Idd Kippenboer…stop de zuurproem’n!

  @ Derk, nee buiten dat ik mijn eigen test-exemplaren wel uitzoek, weet je vrouw verdeurie nog beter dan jij (reactie hier) waarom ik morgen niet kan 😮


  Maak melding

 162. Oeps Ingrid, da’s wel een heftige teruggang. Dacht dat het bij WVF nog wel aardig op peil bleef. We hebben ook veel leden uit het jonge (en dynamische) Stadshagen.

  Gaaaaaaaaaaaf WVF naar de 1/2 finales tegen Berkum waar zowel de trainerT als ik veel mee hebben. Hoor het morgenavond wel van hem. Dan ga ik zeker die halve finale kijken maandagavond! :D:D:D


  Maak melding

 163. :):):) Derk, misschien ga je teveel bij jezelf af, maar ik zou niet weten wanneer ik p*rno heb gezien. Playboy-channel telt niet mee, dat lijkt me te soft. Uit je link, wel indrukwekkende cijfers:

  Dagelijks kijken 28.200 mensen naar p*rno. Eén derde van deze surfers is van het vrouwelijke geslacht. Op zondag worden de meeste p*rnosites bezocht. Een bezoek duurt gemiddeld 6 minuten.

  Tot de bezoekers behoren vooral jonge mensen. 70 procent van de 18 tot 24-jarigen zou namelijk op regelmatige basis naar een p*rnosite surfen. Al wordt er niet alleen gesurft. Dagelijks worden er 2,5 miljard e-mails met een p*rnografische inhoud verstuurd.

  Wie porno bekijkt, doet dat niet per se thuis. Uit de studie blijkt dat 1 op 5 mannen op het werk wel eens een p*rnosite bezoekt. Opmerkelijk: ook 1 op 8 vrouwen zegt dat te doen.

  Zijn dan wel Belgische getallen toch?


  Maak melding

 164. @derk, je neemt je vrouw en kinderen maar mee. Maar weet je vrouw al wel wat je morgen van plan bent? Ze ligt toch al in bed? 🙂


  Maak melding

 165. @Assendörper Als ik tegen mevr. Derk zeg dat we en terrasje gaan pikken is ze er bij als de kippen, je leert dr morgen wel kennen.

  @ dick ik zowat een link van een site gaan plaatsen war filmpjes van ons op staan maar ik doe het lekker niet. Heb jij zondag wat te zoeken.

  Maak melding

 166. @ Derk: ons? Vrees dat ik je niet bezig hoef te zien 🙁
  Zoek ook niet naar p*rno, daar moet je niet passief naar kijken, veel leuker om zelf te doen.
  Verwennen, alweer?


  Maak melding

 167. Dick weltrusten ik ga er vandoor. Zit nu even NOVA van gisteren te bekijken en nee ik zeg niets 😉 Maar ik ga kiezen voor groen en een 6

  Doeiiiiiiii allemaal


  Maak melding

 168. @ Derk, was op de hoogte van je (nog niet zo gekke keuze, hoewel Femke me wel een beetje begint te vervelen).
  Peiling Nova: SP 4 zetels erbij, Peroxide-coalitie verliest….
  2 zetels extra voor D66, 1 voor PvdA – Coalitie CDA-VVD-PVV op 74 zetels


  Maak melding

 169. Haha Ingrid, dank je voor deze zeer creatieve verjaardagswens. Zal ’t doorgeven, ze zit ff in terugkijktv met “Ranking the stars” :D:D:D


  Maak melding

 170. Goedemorgen allemaal!!!
  Straks lekker volleybal kijken op het voetbalveld van Westenholte! Een hele happening, erg leuk! Ieder jaar strijden de straten van Westenholte en (tegenwoordig ook) Stadshagen tegen elkaar voor het felbegeerde straatnaambordje waarop staat dat de straat de winnaar was bij het toernooi.
  Ben benieuwd welke straat deze keer zal winnen!


  Maak melding

 171. M?ge lees ik dit net;

  Directeur besteelt school
  Van onze correspondent
  ZWOLLE – Directeur B.v.B. van de rooms-katholieke basisschool De Vlieger in de Zwolle wordt ervan verdacht schoolgelden in eigen zak te hebben gestoken. Hij is per direct ontslagen.

  Ook zou hij de school hebben verrijkt met subsidies waar de school geen recht op had. Overkoepelend schoolorgaan Catent, waar De Vlieger bij hoort, ontdekte dat de directeur fout bezig was doordat men een financiële inspectie hield voorafgaand aan het bezoek van de Onderwijsinspectie.

  Anderhalve week geleden kwamen de onrechtmatigheden aan het licht.

  “Per 1 juni hebben we hem ontslagen. Nee, het gaat zeker niet om tientjeswerk. Om hoeveel geld het wel gaat, weten we nog niet precies. Er komt een onderzoek van de afdeling Rekenschap van de Onderwijsinspectie die alles precies gaat uitrekenen”, aldus collegevoorzitter Cecile Servaes.

  Er is nog geen aangifte gedaan bij de politie. “We kijken eerst samen met een jurist welke stappen we kunnen ondernemen”, zegt Servaes.


  Maak melding

 172. Goedemorgen allen
  Vrouw-Dick en Dick ook: gefeliciteerd en lang zal ze leven en zo:D:D

  Aan een ieder die van de zon gaat genieten: flink smeren en petje op! Have a nice day!


  Maak melding

 173. Met de groeten uit de haagse schoolmeesterstraat, waar we een heuse straatbbq hebben en de buurvrouw midden op de straat aan het dansen is op Vamos a la playa! In een knaloranje straat uiteraard. Eef zal zich hier thuis voelen!

  :D:D


  Maak melding

 174. Joejoe ben er ook weer. Jammer dick die dame van de witte wijn gaat binnenkort trouwen ( die met die flaporen)

  Joehoee jan b of was het nu d laat eens wat vab jehoeren ipv lezen. Was gezellig op het terras bij de pririek”? Groet derk


  Maak melding

 175. ik had dus ff de straat uit kunnen lopen om een ijsje te halen bij de Pierik (of een rode wijn ;)) en jullie kunnen treffen.
  Maar ’t zwembad in de tuin was ook errug aantrekkelijk 😀


  Maak melding

 176. Slecht nieuws voor de koffiedrinkers die al jaren denken dat ze door het zwarte goud alert de wereld kunnen instappen. Koffie zou ons helemaal niet wakker maken. We denken dat alleen maar. En net dat maakt ons fris en monter. Dat blijkt uit een onderzoek van de universiteit van Bristol. Wetenschappers deden daar een test met enkele honderden koffieslurpers. ⤽Het is een illusie dat koffie je wakker maakt⤝, weet een van de vorsers. ⤽Het idee zit gewoon tussen je oren. Wie heel veel koffie drinkt, ondervindt wel een betere alertheid na het drinken van de eerste kop ??s morgens.⤝ Maar dat heeft volgens de onderzoekers dan meer te maken met verslaving. ⤽Tijdens de nacht moet het lichaam ontwennen van de cafeïne en dat leidt tot vermoeidheid. Een kop koffie ??s morgens helpt die vermoeidheid uit de wereld⤝, besluiten de wetenschappers.

  *loopt naar de koelkast*


  Maak melding

 177. Derk net koffie op ,maar de vermoeidheid??Teveel cafeine in die gele rakkers gezeten ,maar dat krijg je ervan als je drie kratten voor de prijs van twe wil scoren.


  Maak melding

 178. 😮 Heb jij gisteren 3 kratten leeg gedronken? oeiiiiiiii valt met mij dus best mee. 8) Ben ook wel benieuwd naar Wolwever zijn zienswijze over dat regenboog kabinet.


  Maak melding

 179. oke nee dan valt het allemaal wel mee Wichert. Ik dacht al………
  Hoe is het in Westenholte? Is daar vandaag nog wat te doen ( buiten kerk bezoek om) Anders ben ik genoodzaakt om de Veluwe op te gaan.


  Maak melding

 180. Alsnog voor Dick!

  zaterdag 5 juni 2010 door Youp

  Stem Rita!
  Wat zal ik blij zijn als het woensdag is en dat lijstrukkersgeneuzel voorbij is. Dat vliegjes afvangen, dat koket kijken na de zoveelste dooddoener, die iets te gecoiffeerde koppies, dat Amerikaatje spelen van de televisiepresentatoren, de droeve spelregeltjes van de debatjes. Zelden zoveel Hollandse treurigheid over mijn televisiescherm zien spoelen. Je kunt het natuurlijk ook als amusement zien en er een beetje van genieten. Wil ik best, maar ik merk toch dat ik telkens word overmand door een zwaar soort medelijden. Moet nu al denken aan die volwassen mensen die woensdag in die zaaltjes achter Rutte gaan staan juichen. Blije volwassenen met zo??n partijshawltje om. Het shawltje van de PVVD. En dan de verliezers, die toch lichtpuntjes zien. Wordt het nou elke keer erger of lijkt het maar zo? Komt het doordat we te veel media hebben en dat ze de kans krijgen zich elke minuut wel ergens aan te stellen of was het vroeger ook al zo? Welke krant je opslaat, welke radio, televisie of computer je aanzet, ze stamelen iets onbenulligs over kilometerheffing, hypotheekrenteaftrek en integratie. En ze letten tijdens het kakelen heel goed op of ze goed overkomen. Je hoort de spindoctors roepen dat ze positief moeten zijn. Eindig altijd met iets optimistisch! Kijk in de camera! Glimlach. Ook als je beledigd wordt door je opponent. Antwoord vrolijk!

  Sneu? Ja. Heel sneu. En het probleem is dat ze het zelf ook weten. Niet alleen de partijtjesleiders, maar ook de journalisten die de vragen stellen en de debatjes leiden. Aandoenlijk poldergedoe. Wat zullen die Bos, Kant en Eurlings blij zijn dat ze niet meer mee hoefden te doen aan dit derderangs amateurtoneel. En wat zal Rita opgelucht zijn dat het na woensdag definitief voorbij is. Hoewel? Ik ga op haar stemmen. Niet dat ik het met haar kleinburgerlijke opvattingen eens ben, maar domweg omdat ik bang ben dat ze anders verloren gaat voor de Nederlandse politiek. En ze hoort er toch bij. Dit soort dat met kans op 0 zetels met een lijst met zesendertig namen komt, is zo geestig en bezorgt mij zo??n goed humeur, dat ik alleen daarom al op haar stem. Rita moet blijven! Deze intense droefheid mag nooit verdwijnen. Vooral die optimistische toon die ze steeds aanslaat. Achter haar staat Kay van de Linde, die ooit met zijn havoklas op werkweek in Amerika is geweest en sindsdien als verkiezingsdeskundige wordt gezien. Kay zegt steeds tegen Rita dat ze positief moet blijven en Rita volgt dat als een trouw hondje keurig op. Dat betekent dat je altijd hilarische interviews met de schat ziet. Van die hela-hola-houd-er-de-moed-maar-in-gesprekjes! Maar ik stem vooral om haar omdat haar promotiefilmpje van een verpletterende schoonheid was. Een door de fijnzinnige Willibrord Frequin in elkaar gedraaid werkje dat zo grappig is. Koefnoen en Jiskefet ineen. Niet te verzinnen satire. Een meer dan terechte hit op Youtube. Ik heb het inmiddels veertig keer gezien en elke keer hang ik weer huilend van het lachen over mijn toetsenbord. Zulke bodemloos grappige televisie zie je zelden. Vooral die mensen die door Willibrord tot hun kin in een zwembad zijn gezet omdat het water hen zogenaamd aan de lippen staat. Wat was ik graag bij die opnamen geweest. Oh Rita, lieve Rita, ik vrees dat je woensdag wordt weggevaagd, sterker nog: dat ik de enige ben die op je gestemd heeft, maar gooi de handdoek niet in de ring. Geef niet op. Ga door. Ik ben verslaafd aan de foto??s van je partijkantoor. De bitterballengeur walmt van de plaatjes. Oh Rita, ga door, doe het voor mij, deze eenzame columnist die dagelijks smult van de weeë lucht van Nederlanders als jij. De kledingkeuze, het ontevreden hoofd met dat provinciekapsel, de zeurtoon waarop je je woorden uitspreekt, de idealen die je nastreeft en vooral je aanhangers. Ga niet weg Rita. Blijf pogen terug te komen in de Kamer. En blijf met Willibrord filmpjes maken. Doe iets met hoofddoekjes of patat etende Marokkanen. Oh Rita, ik smeek je: geef niet op.  Maak melding

 181. hmmm dan deze ook maar voor dick;

  Juridisch onderzoek naar installatie raadslid CDA
  De gemeente Almere onderzoekt de komende week of het CDA-raadslid Koos van Teijlingen op de juiste wijze is geïnstalleerd. De Partij voor de Vrijheid stelde tijdens de gemeenteraad dat Van Teijlingen de belofte twee weken geleden niet goed heeft afgelegd. Daarmee zouden alle genomen raadsbesluiten waaraan dit raadslid heeft deelgenomen niet rechtsgeldig zijn. Van Teijlingen zei tijdens zijn installatie “Zo waarlijk help God allemachtig mij om dit te volbrengen” in plaats van “Zo waarlijk helpe mij God almachtig”.


  Maak melding

 182. Ook goede morgen Drama123. Wij blijven toch maar thuis net het zwembad voor de kleine gevuld, dus wij vermaken ons hier wel.


  Maak melding

 183. Gisteren een TOP-dag gehad! Het was leuk op het voetbalveld van Westenholte. Er was een volleybaltoernooi aan de gang tussen de straten van Westenholte en Stadshagen. Mijn man deed mee. Mijn dochtertje van 2 en ik hebben hem vanaf de zijlijn op een kleedje, heerlijk in het zonnetje, aangemoedigd, ⤽Hup, pappa.⤝
  Aan het einde van de middag was er bij ons in de straat een springkussen geregeld voor de kids. Geweldig idee! Helemaal uitgeleefd aan de straatbarbecue en de patatjes. Daarna mn kleine meissie onder groot protest naar bed gedirigeerd. Het was zo??n leuke, drukke dag, dat het wel even duurde voordat Klaas Vaak de wedstrijd won. Volgend jaar weer!  Maak melding

 184. Of het nu lag aan het stemmen of aan het filmpje maar Sander maf donderdad auditie doen voor Dik Trom. Spannend.!!! In ieder geval dank voor de stemhulp.


  Maak melding

 185. @Derk, Als Joran mazzel heeft krijgt hij een vast vriendje in de bak, die hem “doet”, maar ook beschermd tegen de rest.


  Maak melding

 186. Weet je, wat mij betreft mag hij een deal sluiten!
  Als hij de moord op Natalee bekent, vertelt waar hij haar heeft verborgen en het lichaam daardoor gevonden wordt, mag hij in Nederland 2x levenslang uitzitten.
  Maar dan wel in de diepste kerker die Nederland kent! En de sleutel mag wat mij betreft worden weggegooid!


  Maak melding

 187. Laten we eerst even wachten totdat die berecht/veroordeeld is. Dan kunnen we oordelen nu heeft het nog geen zin en wij zijn geen rechters.

  Er zijn nl nog wat speculaties over die Albanees/ Uraguaan die ook in de pickter was


  Maak melding

 188. Dank allen voor de felicitaties! Een mooie dag is het zeker geworden, het is ook wel eens eerder afgelopen. Maar lees dat jullie je ook wel vermaakt hebben.


  Maak melding

 189. Natascha en Wolwever hebben het over 2) Bartjensstraat (Zwolle)
  Zijn er ook pics van de dansende, lachende en vrolijke mensen?

  PS gister is (op de valreep, vlak voor 12en ook op 5 juni dus) ons eerste achternichtje geboren. Ook nog een Zwolse :D:D:D


  Maak melding

 190. Heel sterk Joppuh; bedankt! YOUP, op 6 juni 2010 om 10:49
  Heb ook een boekje van Youp gekregen voor op vakantie…”Voor mijn allerbeste vriend” verwacht er veel van!


  Maak melding

 191. @ Derk. Tja als je een eed al niet zorgvuldig met de juiste betekenis kunt nazeggen…

  Er mag van mij wel een bui vallen. Het lijkt er ook op, al zijn de kinderen al een tijd op de Milligerplaya.

  Hier geeft ie gewoon 27 graden aan Het weer in Zwolle


  Maak melding

 192. @Dick hoop dat je gisteren een leuke dag gehad hebt. Wij aan de Pierik iig wel. Regenen? Nou hier begint het al te druppen hoor.


  Maak melding

 193. Was zeker een gave dag gister! Tot in de behoorlijk vroege uurtjes.
  Mooi dat jij het ook tof hebt gehad. Het is overigens vaak mooi weer op 5 juni. Daarover gesproken, we gaan zo naar het ziekenhuis om het nieuwe Zwolse achternichtje te bekijken.


  Maak melding

 194. BeeldBuisBode nog ff:

  Studio sport (N1, 19:00)
  – Tennis: de finale mannen op Roland Garros
  – Voetbal: een reportage over Oranje in Johannesburg
  – Hockey: de eerste wedstrijd mannenfinale tussen HGC en Bloemendaal
  – Motorsport: de GP van Italië in Mugello + de motocross MX2 in Frankrijk
  – Golf: de Ladies Open in Broekpolder
  – Volleybal: de World League mannen: Zuid-Korea-Nederland

  Andere Tijden Sport (N1, 21:50)
  – Afl. WK 1974 – Willi Lippens, de man die Oranje wereldkampioen zou maken

  Studio voetbal (N1, 22:25)
  – Michael van Praag, oud-voorzitter van Ajax

  SPORT: Thema: Topsporters, verhalen uit het hoofd en uit het hart (N2, 20:55)
  De VPRO duikt vanavond in het leven van de topsporter: wat zijn de mooie kanten van dit bestaan en wat is de keerzijde? Interviews met voetballer Arjen Robben, tennisser Raemon Sluiter, hockeyster Naomi van As, schaatser Mark Tuitert, golfer Maarten Lafeber en ruiter Ankie van Grunsven

  GALA: The British Academy Television Awards (BBC1, 21:00)
  In februari jl. konden we al genieten van de glamoureuze uitreiking van de Britse filmprijzen, vanavond presenteert Graham Norton de uitreiking van de televisie-variant hiervan. Onder de genomineerden bevinden zich o.a. Stephen Fry, Louis Theroux en de show Britain’s Got Talent

  COMEDY: Taking the flak
  (Comedy Central, 23:00)
  Vanavond begint deze zeer geslaagde, 7-delige BBC-satire waarin de oorlogsverslaggeving genadeloos op de hak wordt genomen: want het lijkt zo heroïsch, het werk dat de BBC-nieuwsploeg doet in het door een burgeroorlog geteisterde (fictieve) Afrikaanse staatje Karibu, maar ondertussen gaat het vooral over de vraag wie er met wie naar bed zou willen
  ======BeeldBuisBodeBeschouwingen: =========
  Vindt u deze nieuwsbrief ook zo goed?

  Stuur hem door!
  Klik hier

  Kijkcijfer
  De eenmalige terugkeer van Dit was het nieuws op RTL4 (gisteren, 22:00 uur) werd bekeken door 871.000 kijkers, en dat is een goede score. Een van de leukste grappen ging over het twittergebruik van politici en dan in het bijzonder over dat van Marianne Thieme (Partij voor de Dieren), die ook te gast was. Harm Edens: ‘Marianne Thieme heeft tijdens het twitteren al vier keer haar beeldscherm kapot geslagen, want ze probeert dat arme vogeltje te bevrijden.’
  Vanavond wordt Dit was het nieuws nog herhaald, om 22:00 uur op RTL4.

  De zender Het Gesprek (vanaf 16:00)
  – In Het Gesprek op zondag (19:45) bespreekt Fons de Poel de afgelopen nieuwsweek met een panel van journalisten, politici en wetenschappers

  Carlo & irene (RTL4, 17:25)
  – Patricia Paay, nieuw RTL-gezicht
  – Een optreden van Roxanne en Dré Hazes
  – Maaike, finaliste van X Factor
  – Maik de Boer, stylist

  De Wereld Draait Door – De toegift (N3, 19:00)
  Een compilatie met het beste van afgelopen week

  Oog in oog (N2, 23:55)
  – Jan Peter Balkenende, lijsttrekker CDA

  Goedemorgen Nederland (morgen, N1, 07:00)
  – Het sportweekend met Marcel Rözer  Maak melding

Reageer