Studenten Deltion presenteren Fashion Show

Zwolle – Studenten van de opleiding Fashion Design en Fashion Commercie van het Deltion College presenteerden woensdagavond hun eigen ontworpen creaties tijdens de Fashion Show op de de Boulevard van het Deltioncomplex. De avond werd geopend met een ‘Dance to Africa’ door dansers van BNO-productions – de werkplaats. 

 fashion_6.jpg

Het programma van de Fashion Show bestond uit een modeshow met creaties van de eerste, tweede, derde en vierdejaars studenten Fashion Design. De eerste en tweedejaarstudenten hebben de afgelopen weken gewerkt aan het ontwerpen en ontwikkelen van een rok en top of een blouse en broek, met als centrale thema Experiment. Hierbij mixten de studenten diverse materialen, kleuren en stijlen samen tot één geheel. De derdejaars presenteerden een jurk en een blazer gebaseerd op het centrale thema Experiment. De Fashion Show werd afgesloten met de eindcollectie van de vierdejaars. Zij presenteerden een collectie gericht op een bestaand winkelconcept. Te denken valt aan: Oilily, WE, Turnover en Expresso Young.

fashion_4.jpg

fashion_7.jpg

fashion_1.jpg

De Fashion Show vormde een unieke samenwerking tussen verschillende opleidingen. Acht tweedejaars studenten Mode Management en vier studenten van de opleiding Grafische Vormgeving hebben het gehele communicatietraject rondom de modeshow bedacht en vormgegeven. “Dit is de eerste keer dat wij zo’n groot project promoten en daar komt toch meer bij kijken dan we dachten”, aldus de tweedejaars studenten Mode Management. Daarnaast werd nauw samengewerkt met studenten van afdeling Beauty, Bakkerij, Meubeltechniek, Audiovisueel, Woninginrichting & Design en Podiumtechniek.

fashion_3.jpg

fashion_5.jpg

fashion_2.jpg

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer