VVD Zwolle overhandigt cheque aan Zwols Dierenasiel

Zwolle – Precies één maand na het Bevrijdingsfestival Overijssel overhandigt de VVD Zwolle zaterdag een cheque aan het Zwols Dierenasiel. Tijdens het festival hebben vrijwilligers van de VVD onder het motto ‘een biertje voor een diertje’ achter de bar gestaan, om zo geld in te zamelen voor het asiel. In totaal is hiermee 700 euro opgehaald.

Monique Schoorlemmer (directeur) en William Dogger (voorzitter) nemen de cheque namens het Zwols Dierenasiel in ontvangst. “Het Zwols Dierenasiel zet zich met vrijwilligers in voor dierenwelzijn”, legt René de Heer, fractievoorzitter VVD Zwolle, de actie uit. “Om te laten zien dat de VVD Zwolle dit een belangrijk punt vindt, hebben onze vrijwilligers geld ingezameld voor de vrijwilligers van het Zwols Dierenasiel. Met het overhandigen van deze cheque leveren we een concrete bijdrage. Tegelijkertijd hopen wij dat met deze actie dierenwelzijn een stevige verankering krijgt in het politieke beleid van de gemeente Zwolle.”

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Wat een huichelarij.
  vvd heeft totaal niets met natuur en milieu, en nu schijnheilig een cheque overhandigen als symptoonbestrijding tegen door de vvd zelf veroorzaakte problemen met natuur en milieu.
  Hypocrieter kan het niet.


  Maak melding

 2. Ik heb veel met natuur en milieu, en daarmee dus ook met dieren en het dierenasiel.
  Ik hoef dan ook niet op schijnheilige wijze zieltjes te winnen met symboolpolitiek, zoals de vvd.
  Ik stem op een partij die de grootste crisis, de klimaatcrisis, dan ook hoog op het prioriteitenlijstje heeft staan.


  Maak melding

 3. Ongelooflijk buc….dat er in die debatten voornamelijk over geld wordt gesproken. Geen klimaatcrisis, niet over natuur en milieu en/of energie.
  Alsof dat het hoogst haalbare is in ’t leven; veel geld vergaren (om het geen “graaien” te noemen)….roem…status…aanzien…macht: zucht.  Maak melding

Reageer