Doe mee aan Duurzame Dinsdag

Zwolle – Loopt u rond met een ‘duurzaam’ idee of kent u anderen die dat hebben? Doe dan mee aan Duurzame Dinsdag en maak kans op daadwerkelijke realisering van uw idee! Burgers, bedrijven, verenigingen, stichtingen of overheden, kortom iedereen die goede ideeën heeft op het gebied van duurzaamheid kan tot 1 juli zijn of haar initiatief indienen via www.duurzamedinsdag.nl.

Duurzame Dinsdag, de dag dat de samenleving met antwoorden komt, vindt dit jaar op 7 september alweer voor de 12e keer plaats. Op die dag krijgt het kabinet antwoorden vanuit de samenleving om tot een duurzame samenleving te komen. Dit jaar neemt demissionair minister Verburg (LNV) het duurzame koffertje, met daarin een analyse van alle ingediende initiatieven in ontvangst. In deze analyse staat o.a. hoe de overheid een rol kan spelen bij het creëren van de juiste voorwaarden voor duurzaam initiatief.

In Overijssel: Duurzame Dates op 11 november.

Maar dat is nog niet alles! Initiatiefnemers uit Overijssel doen automatisch mee met de Overijsselse Duurzame Dates op 11 november. Dit betekent dat u uw idee/initiatief maar één keer hoeft in te dienen via www.duurzamedinsdag.nl om aan beide edities mee te doen. Tijdens de Duurzame Dates koppelen we kansrijke ideeën aan organisaties die kunnen helpen het idee te realiseren of een bestaand idee op een hoger niveau te tillen.

Artikel delen:

Reageer