Rode Taxi voor stemmers

Zwolle – Woensdag 9 juni zijn de Tweede Kamerverkiezingen. De PvdA wil zo veel mogelijk mensen in de gelegenheid stellen om te gaan stemmen. Daarom biedt de PvdA een Rode Taxi aan voor iedereen die slecht ter been, chronisch ziek of gehandicapt is. Iedereen telt mee!

PvdA.jpg

Mail naar doemee@pvda.nl of bel naar 020-5512277. U kunt de Rode Taxi op verkiezingsdag bestellen tussen 9:00 uur en 19:00 uur.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. : ) Ondertussen hebben verschillende gemeentes weer voor de komende zoveel jaar speciaal taxivervoer zo goedkoop mogenlijk aanbesteed aan ongekwalificeerde bedrijven, die nu in no- time werkelozen – mensen zonder enige affiniteit met ouderen en of mensen met handicap of beperking- moeten gaan opleiden tot chauffeur.

  … dus dáár komt het geld vandaan van die taxi’s!!!
  Wat ironisch, goed vervoer is dus alleen 9 juni geregeld, de rest word van ‘bekijk het maar’ niveau.


  ⚠️ Meld

 2. @ Elrey: ;D;D;D;D;D;D
  ik wist niet dat de taxi alleen gaat rijden voor rode partijen, ik dacht dat het een sociale actie was voor alle hulpbehoefenden ongeacht hun achtergrond of voorkeur….dus sociaal ja maar dan wel op de organisatie stemmen want anders ben je al snel een hufter? Kijk, en dat vind ik nu pas eng


  ⚠️ Meld

 3. @1stcobra Begrijp je

  dat de taxi alleen gaat rijden voor rode partijen

  niet.
  Hierboven staat toch écht duidelijk

  Daarom biedt de PvdA een Rode Taxi aan voor iedereen die slecht ter been, chronisch ziek of gehandicapt is. Iedereen telt mee!

  Het is zo makkelijk om valse beelden op te werpen.

  Kan me voorstellen dat El de huichelarij typisch VVD-gedrag noemt. Die mensen denken immers voornamelijk aan hun geldbuidel en hun eigen ego.


  ⚠️ Meld

 4. @Dick, heel simpel.
  Mijn eerste (grappig bedoeld, maar ja in verkiezingstijd is dat link merk ik) reactie was dat mensen met de PVDA taxi VVD gaan stemmen maar dat mag van Elrey schijnbaar niet want dat is dan huichelarij….het gaat toch om de doelgroep zwakken in de samenleving of dus toch om de stem naar de organisator.
  Kwestie van interpretatieverschillen en gezichtspuntafwijking lijkt mij


  ⚠️ Meld

 5. @ firstcobra (waarom eigenlijk cobra en waarom 1st? nou ja); Grappig bedoeld komt niet altijd over op internet, helaas. Tuurlijk mag iedereen in die kar zelf weten waar ie op stemt. Nou ja, wens je weinig verschillen en afwijkingen in het nakende, (zeker voorlopig) zonovergoten weekend!

  Oeps, moet even iemand zoenen! 😀


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.