Last-Minute tickets Boris nu via Zwols Uitburo

Zwolle – Naast dat het Zwols Uitburo een plek is waar je informatie vindt over alle (culturele) UITstapjes in Zwolle, worden er ook regelmatig leuke acties opgezet. Eén daarvan is de Last-Minute deal. Vandaag en morgen kan je bij het fysieke Uitburo, te vinden in de VVV aan de Grote Markt, kaarten kopen voor het optreden van Boris op vrijdag 4 juni in poppodium Hedon. Tickets gaan weg voor een echte last-minute prijs van € 7,50 en dat is een korting van € 5,00 per kaart. Let wel, het aantal kortingskaarten is beperkt en op is op!

Boris is van jongs af aan muzikaal beïnvloed geweest door grote soulhelden als Prince en Michael Jackson, maar ook diens voorgangers Otis Redding, Marvin Gaye en Donny Hathaway. In zijn nog jonge carrière heeft hij met een aantal gerenommeerde internationale muzikanten samengewerkt. Zo schreef hij liedjes met zangeres Sandra St. Victor van The Family Stand en zong hij duetten met soulvedettes John Legend en Angie Stone. In 2005 werd Boris genomineerd voor een Edison Award voor Beste Zanger, twee jaar later won hij de Edison Jazzism Publieksprijs en tijdens het Bevrijdingsfestival 2010 heeft de charismatische zanger de eer gekregen om als Ambassadeur van de Vrijheid de positie van helicopteract te vervullen.

Op vrijdag 4 juni keert Boris terug naar Zwolle voor een optreden in Hedon. De soul en funk zanger die bekend werd als winnaar van de tweede editie van Idols maakte al een fenomenale indruk tijdens zijn vorige optreden in het Zwolse poppodium. Nu is Boris terug met zijn band om de funk verder te verspreiden in Zwolle. De afterparty wordt verzorgd door de DJ’s van Soulclap.

Voor meer informatie over het optreden van Boris kan je terecht op www.zwolsuitburo.nl  of www.hedon-zwolle.nl .Let op, kortingskaarten zijn alleen verkrijgbaar bij het Zwols Uitburo gevestigd in het VVV kantoor aan de Grote Markt in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer