Cibap studenten richten tijdens Zwart etalages in

Zwolle – Donderdag 10 juni vindt op Festival Zwart, in samenwerking met Citycentrum Zwolle, de opening van het project:  “De schoonheid van…” plaats.

38 eindexamenstudenten van het Cibap, vakschool voor de verbeelding, studierichting vormgever productpresentatie, hebben als afstudeerproject een gedeelte van een etalage of winkel uit Zwolle ingericht. De opdracht is om de schoonheid van een product of productgroep uit de winkel  op kunstzinnige wijze uit te beelden.  Dit resulteert in een bijzondere etalageroute langs 19 winkels in de binnenstad van Zwolle. Op donderdag 10 juni wordt de etalageroute officieel geopend en worden de eindexamenproducten door een vakjury beoordeeld.  De vakjury bestaat uit vertegenwoordigers van citycentrum Zwolle, Festival Zwart en vakdocenten van het Cibap.

De route start bij de eerste winkel van de route Noa Noa in de Luttekestraat. In de weken hierna tot en met het finale weekend van festival Zwart kan het publiek stemmen op zijn favoriete etalage. Alle deelnemende winkels zijn terug te vinden in een speciaal ontworpen brochure met daarin een looproute langs alle panden.

Artikel delen:

Reageer