Congresstad Zwolle zet de stad zakelijk op de kaart

Zwolle – Donderdag 3 juni is op het gemeentehuis de eerste congresgids van Congresstad Zwolle overhandigd aan Burgemeester H.J. Meijer. Tevens is ook de website: www.congresstadzwolle.nl online gegaan. Hiermee is na veel voorbereiding Congresstad Zwolle een feit. Resultaat is een mooi boekwerk en een informatieve site waarmee Zwolle meer zakelijk verkeer naar de stad en omgeving wil gaan trekken.

congresgids_zwolle.jpg

De medewerkers en de partners van Stichting Congresstad Zwolle zijn afgelopen tijd bezig geweest om Zwolle als congresbestemming te presenteren. Het resultaat mag er zijn. Voorzitter van het bestuur Jean-Jacques Jouret zegt: “Ik ben er trots op dat we samen met alle partners zo’n compleet aanbod hebben weten neer te zetten en we dit vandaag kunnen presenteren. Zwolle is er klaar voor om vele congressen te ontvangen!”

Congresgids Zwolle en websiteDe congresgids Zwolle geeft een zakelijke presentatie van Zwolle op het gebied van bijeenkomsten en congressen. De gids wordt landelijk verspreid en geeft een compleet overzicht van wat er in Zwolle allemaal mogelijk is.

Congresstad Zwolle zoekt en boekt kosteloos de locaties en bemiddelt tussen partner en opdrachtgever. Voor meer informatie:  www.congresstadzwolle.nl

Artikel delen:

Reageer