3e Zwols Beach Soccer toernooi

Zwolle – Zaterdag 12 juni a.s. organiseert De Pelikaan in samenwerking met voetbalvereniging HTC voor het derde jaar op rij het Zwols Beach Soccer toernooi. De volgende Zwolse selecties zullen dit jaar deelnemen: vv Berkum, HTC, sv Zwolle, CSV’28, SVI, Be Quick’28 en WVF. Daarnaast zal het Pelikaan Beach Soccer Zwolle team, dat deze zomer uitkomt in de landelijke KNVB Eredivisie, in het kader van de voorbereiding tijdens dit toernooi ook deelnemen.

De teams spelen wedstrijden van 12 minuten waarna om 15.45 uur uiteindelijk in een finale wordt uitgemaakt wie zich de Beach Soccer Kampioen van Zwolle in 2010 mag noemen. Vorig jaar werd vv Berkum de winnaar. Speler Marc van der Meulen van de Zwolse hoofdklasser heeft aangegeven dat hij op volle sterkte dit jaar met zijn team de titel komt verdedigen. Het belooft dan ook weer een spannend toernooi te worden. De winnaar ontvangt naast de wisselbeker een uitnodiging om mee te doen aan het NK Beach Soccer voor amateurs op het strand van Scheveningen in het weekend van 31 juli/1 augustus.

De wedstrijden op de beachsportaccommodatie aan de Haersterveerweg in Zwolle beginnen zaterdag a.s. om 11.00 uur en zijn gratis toegankelijk. Naast Beach Soccer is er dit jaar tijdens het toernooi ook de gelegenheid om vrij kennis te maken met de nieuwe sporten Voettennis en Speedbadminton. De Pelikaan is in bezit van de daarvoor benodigde materialen en zal deze zaterdag in de nabijheid van het Beachveld presenteren.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Misschien maar weer eens kijken. Sprak voorgaande jaren erg aan. ‘S avonds naar de Halve Marathon, hoop daar ook nog wat info over te lezen hier.


    Maak melding

Reageer