Bert Hendriks wordt de nieuwe trainer van Be Quick’28

Zwolle – Voetbalvereniging Be Quick ’28  meldt trots dat het met Bert Hendriks weer een nieuwe trainer heeft.  De Zwolse oefenmeester heeft een contract voor twee jaar bij de eerste klasser getekend. De vacature van trainer stond open nadat Wieb Rodenhuis te kennen gaf zijn trainersloopbaan elders te zullen gaan voortzetten.

Omtrent de selectie voor het komende seizoen is inmiddels ook veel meer duidelijk. Van de huidige selectie blijven doelman Jos de Gram, Sander Bolt, Matthijs Bremmer, Joram Hendriks, Fatih Eroglu en Nejim el Ataoui bij de Zwolse club. Mogelijk blijft ook Saba Gwedelidze behouden voor Be Quick. Van Nunspeet komt oud Be Quicker Arie Smit over. Van buiten de vereniging worden ook doelman Gerrit van de Werfhorst (NSC) en Jordy Hendriks (SVI) aan de selectie toegevoegd.

Vanuit het tweede elftal maken Tom Eerden, Tjaka Rahantoknam en Durk-Jan Sinnema de overstap naar het eerste elftal. En vanuit A1 wordt de selectie aangevuld met Tomas Riemens, Frank Oosterhof en Thomas van den Berg.

Om de selectie compleet te maken wil Be Quick’28 nog enkele spelers van buiten de vereniging aan het eerste elftal toevoegen.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Positief dat Be Quick weer een nieuwe start gaat maken met goede jonge voetballers en een mix van oudere jongens met ervaring.
  Daarbij is het natuurlijk mooi om te zien dat er een goede basis groep van dit jaar is gebleven na een teleurstellend jaar en laten de club niet in de steek door te vertrekken.
  Hopelijk zullen ze snel weer de weg omhoog inslaan!


  Maak melding

 2. Droko wat een pessimist ben jij.Als Be Q schulden maakt is het niet goed en nu proberen ze het met eigen jeugd en wat aanwas en is het direkt degradatie.Ik hoop dat ze bij ons inkomen(WVF) en ik denk dat ze dan hoge ogen gaan gooien,als er weer en ploeg staat.


  Maak melding

 3. Voor de volledigheid, zodat alle belangstellenden op de hoogte zijn, onderstaand overgenomen van de BeQuick site.

  Bert Hendriks nieuwe trainer Be Quick ??28

  Het is verheugend te kunnen meedelen dat Be Quick ??28 met Bert Hendriks weer een nieuwe trainer heeft. De Zwolse oefenmeester heeft een contract voor twee jaar bij ons getekend. De vacature van trainer stond open nadat Wieb Rodenhuis te kennen gaf zijn trainersloopbaan elders te zullen gaan voortzetten.

  Omtrent de selectie voor het komende seizoen is inmiddels ook veel meer duidelijk. Van de huidige selectie blijven doelman Jos de Gram, Sander Bolt, Matthijs Bremmer, Joram Hendriks, Fatih Eroglu en Nejim el Ataoui bij onze club. Mogelijk blijft ook Saba Gwedelidze behouden voor Be Quick.

  Van Nunspeet komt oud Be Quicker Arie Smit over. Van buiten de vereniging worden ook doelman Gerrit van de Werfhorst (NSC) en Jordy Hendriks (SVI) aan de selectie toegevoegd.

  Vanuit het tweede elftal maken Tom Eerden, Tjaka Rahantoknam en Durk-Jan Sinnema de overstap naar het eerste elftal. En vanuit A1 wordt de selectie aangevuld met Tomas Riemens, Frank Oosterhof en Thomas van den Berg.

  Om de selectie compleet te maken willen we nog enkele spelers van buiten Be Quick aan het eerste elftal toevoegen.

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur Be Quick ??28  Maak melding

 4. @Wichert…ik ben geen pessimist, liever realist. Ze zijn blij dat spelers als Jos de Gram en ERoglu blijven, maar die zijn echt enorm beperkt. Ik vind het trouwens juist goed dat BQ dit nieuwe beleid aanhangt, maar dan moet je wel incalculeren dat je nog wat dieper kunt zakken.


  Maak melding

 5. Bericht door Jaap, op 15 augustus 2010 om 13:08
  Bert Hendriks, is dat niet die man die overal met problemen weg gaat? Heeft BQ niet te snel gekozen?

  Heb jij niet te snel gereageerd?8)


  Maak melding

Reageer