Creatief ondernemerschap bij studenten stimuleren

Zwolle – Een eigen onderneming vraag om creativiteit en lef. Om startende en gestarte (student) ondernemers succesvol op weg te helpen, organiseren Windesheim, Landstede en het Deltion College in samenwerking met de Ondernemers Contact Groep Zwolle, Gemeente Zwolle en de Kamer van Koophandel Oost-Nederland woensdag 9 juni het netwerkevenement ‘Creatief Ondernemen’.

Na een kort welkomstwoord verzorgd door Jan Nabers, Hoofd Economische Zaken Gemeente Zwolle, opent Stacey Rookhuizen, eigenaresse van Stacey Records en bekend van het populaire tv-programma X-factor, het event met een presentatie over durf en creativiteit. Vervolgens kunnen de studenten deelnemen aan een aantal praktische workshops en een bezoek brengen aan de ondernemersmarkt. Op de markt kunnen ze contact leggen met andere ondernemende studenten en zich laten informeren door verschillende organisaties. Daarnaast zijn er jonge ondernemers aanwezig, die uit ervaring vertellen wat er allemaal bij het zelfstandig ondernemerschap komt kijken. Tijdens de workshops geven ervaren ondernemers en specialisten antwoord op vragen als: ‘Netwerken, hoe doe ik dat?’, ‘Welk type ondernemer ben ik?’ en ‘Wat wil ik uitstralen?’.

Het netwerkevenement ‘Creatief Ondernemen’ vindt woensdag 9 juni vanaf 13.00 uur plaats bij Christelijke Hogeschool Windesheim, Campus 2-6 in Zwolle. Meer informatie op www.windesheim.nl/agenda.

Artikel delen:

Reageer