Kavels te koop in Stadshagen

Zwolle – In Stadshagen in Werkerhoven Noord/Werkerbrink biedt de gemeente 30 kavels aan voor zowel de bouw van twee onder één kap woningen als voor vrijstaande woningen. De verkoop start op donderdag 10 juni 2010 om 17.00 uur in het informatiecentrum Stadshagen, Werkerlaan 1a. Vanaf dat moment is de verkoopbrochure verkrijgbaar bij het Informatiecentrum Stadshagen of een dag later te downloaden op www.zwolle.nl/stadshagen.

Geïnteresseerden hebben van 10 juni tot 2 juli 2010 de gelegenheid om in te schrijven voor dit mooie plekje in Stadshagen. Een loting bij teveel inschrijvingen behoort tot de mogelijkheden. Deze vindt dan plaats op 8 juli om 17.00 uur in het Informatiecentrum Stadshagen. De verkoop van de kavels in Werkerhoven Noord/Werkerbrink wordt verzorgd door mevrouw C. Bredewout, kopersbegeleider van de afdeling Vastgoed. Bij haar kunnen belangstellenden terecht voor informatie over bijvoorbeeld de inschrijving, de loting en de koopovereenkomst. Zij is op werkdagen telefonisch te bereiken op (038) 498 28 67.

De buurten Werkerhoven en Werkerbrink liggen in het noordwesten van Stadshagen in de wijk Werkeren. De kenmerkende sfeer en uitstraling worden bepaald door een geheel van twee-onder-één kap- en vrijstaande woningen in een groene omgeving.

In Werkerhoven staan veel verschillende woningen rondom vijf hoven waar ‘gezelligheid’ en ‘ontmoeten’ voorop staan. Kenmerkend voor Werkerbrink is de Brink, een grote, groene leefplek. Ook de directe omgeving van het plangebied heeft een groen karakter.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer