William Spaaij wint Musical Award 2010

Zwolle – De Zwolse musicalster William Spaaij heeft maandagavond tijdens de uitreikingen van de John Kraaijkamp Musical Awards 2010 de prijs voor beste mannelijke hoofdrol gewonnen.

Spaaij kreeg de prijs voor zijn aandeel in de musical Mary Poppins. Het bijbehorende beeldje werd door Simone Kleinsma uitgereikt. Het was voor de Zwollenaar de tweede keer op rij dat het de prijs voor beste mannelijke hoofdrol won. In 2009 was dat voor zijn hoofdrol in de musical Footloose. Spaaij was blij verrast met de tweede Musical Award, en stelde dat wanneer je een doel voor ogen hebt dat na moet streven. Vriendin Noortje Herlaar, die Mary Poppins speelt, kreeg als aanstormend talent ook een Musical Award.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Geweldig, William Gefeliciteerd!. Ja en Ylva deed het super in het voorproefje van Volendam de musical. Ook Roy van Iersel kwam nog langs……. Wordt het geen tijd voor een Zwolse musical met Zwolse musical-artiesten:)?Idee voor S&D?


  Maak melding

 2. @ Loes, ze was helemaal op dreef, bij de eerste uithaal wist je al wie er stond. En inderdaad Roy stond er ook nog. Od S&D de musical.
  Sander doet donderdag auditie voor de film Dik Trom.


  Maak melding

 3. Haha leuk Sander is de juiste persoon voor die rol. Ik ga voor hem duimen:)
  En ja S&D is song and dance dus Eva nog een keertje googelen;)


  Maak melding

Reageer