Zwolsche Boys en WVF in finale Zwols Kampioenschap

Zwolle – Op donderdag 10 juni staan Zwolsche boys en WVF tegen over elkaar in de finale van het Zwols Kampioenschap Voetbal voor A1 junioren.

a1_2.jpg

In een bloedstollende halve finale won Zwolsche Boys maandagavond van CSV’28 na verlenging met 0-1. WVF – vv Berkum werd na de reguliere speeltijd (2-2) met strafschoppen in het voordeel van WVF beslist (4-1). CSV’28 en vv Berkum spelen op 10 juni 18.30 uur om de derde en vierde plaats. Bovendien worden de wedstrijden om de vijfde tot en met de achtste plaats gespeeld. De finale wordt gespeeld om 19.30 uur.

a1_3.jpg

a1_4.jpg

Naast de finale is er een pannakooi aanwezig voor de jeugd en na de finale vindt er in de kantine een eindfeest plaats. Bovendien wordt er deze avond het dreamteam bekend gemaakt. Hierin zitten de zestien beste spelers van het toernooi.

a1_1.jpg

De organisatie hoopt op veel publiek tijdens de finales op donderdag 10 juni.

Meer informatie op www.zwolskampioenschap.nl

Artikel delen:
Reacties 15
 1. @ Ingrid. Het was genieten! Veel volk. Bij Berkum speelde iemand van 1 assist en een goal, die ik nog in het team heb gehad. Net thuis, een latertje maar beregezellig. Wel bedolven onder deskundigheid.

  Donderdag 19.30 finale. Begreep dat de cijfers al op de site staan.


  Maak melding

 2. Mooi Dick, hoop dat WVF wint kan hun seizoen helemaal niet meer stuk.Ach ja de beste suurlui staan aan wal. Maar dat maakt het kijken wel leuk.


  Maak melding

 3. Dank je Ingrid. Lees dat er ook nog een zware feestavond aan vast zit. Moeten we maar wat eerder naar het stadskantoor en op ’t fietsie naar ’t Be Quickse 😀


  Maak melding

 4. De meest succesvolle clubs van het afgelopen seizoen op eerste elftal gebied hebben dus ook de beste A-jeugd!
  Toeval?


  Maak melding

 5. Jammer dat er de hele tijd een professioneel ogende fotograaf met een koffer en een grote toeterT voor liep 😉 Gaaf tournooi idd, tot donderdagavond.


  Maak melding

 6. Ja idd berucht en beroemd sportpersfotograaf “Klikko en Fufuzela” irritant aanwezig, maar wel mooie platen. Misschien moeten we ze maar tolereren.


  Maak melding

Reageer