Het weer: bewolkt

Zwolle – Dinsdag is het bewolkt en neemt al snel de kans op een bui vanuit het (zuid)westen toe. De temperatuur loopt op naar 18 graden op Texel en 22 graden in Limburg. De wind is hierbij meest matig van kracht en komt uit zuidoostelijke richting. In de loop van de dag draait de wind naar het zuidwesten. In de avond en nacht trekken de buien naar het noorden weg en zakt de temperatuur naar 12 graden. 

07-06-2010_weerfoto__oude_ijsselbrug_.jpg
Oude IJsselbrug

Woensdag blijft het ook niet droog. Er komen wolkenvelden voor en van tijd tot tijd valt er regen. De temperatuur is desondanks met 20-24 graden behoorlijk hoog. Donderdag wordt het nog wat warmer met 20-25 graden. De kans op buien is groot en lokaal kunnen ze behoorlijk veel neerslag achter laten. Op vrijdag draait de wind naar het westen en nemen we afscheid van de warme lucht. Dit gaat uiteraard gepaard met regen.

In het weekend ligt de temperatuur rond 20 graden. Droog verloopt het weekend niet, maar het aantal buien neemt wel af. Deze trend lijkt zich voorzichtig door te zetten in de komende week. Op een lokaal buitje na is het droog en met gemiddeld een graad of 20 ligt de temperatuur overdag rond de normale waarde voor de tijd van het jaar.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Herman
    =====

    Ik zat beneden in de tuin………..op mijn “eigen” plekkie.

    wel een mooi uitzicht Herman…maar jij zit toch meer voor je KK ?


    Maak melding

Reageer