Dutch Reds en v.v. SVI overhandigen KIKA cheque

Zwolle – Jaarlijks organiseert voetbalvereniging SVI de Hanze Trophy, een grootschalig internationale jeugdvoetbaltoernooi. Op initiatief van Colin Latham van de Dutch Reds en SVI is tijdens dit toernooi een verloting gehouden waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan KIKA, het fonds Kinderen Kankervrij.

De Dutch Reds is een groep Nederlandse Liverpool-supporters die gezamenlijk activiteiten ondernemen, vriendschapsbanden creëren en goede doelen ondersteunen. Met Colin als enthousiast speler bij SVI was de samenwerking met de voetbalvereniging uit Zwolle Zuid snel gevonden. Hoofdprijs van de verloting was een originele door Liverpool-sterspeler Ferando Torres gesigneerd tenue.

kika_cheque_v_v__svi.jpg
Foto: Anja Apperloo

Het Hanze Trophy toernooi was de perfecte gelegenheid om geld in te zamelen voor KiKa en om kinderen en hun ouders bewust te maken van het feit hoe belangrijk onderzoek naar kinderkanker is. Uiteindelijk is een bedrag van maar liefst € 1501,50 bijeen gebracht, hetgeen een fantastisch resultaat is.

Op zaterdag 5 juni kon tijdens een zonovergoten en zeer druk bezochte familiedag van de v.v. SVI de cheque feestelijk worden overhandigd. Uit handen van Colin en Geke namens de Dutch Reds en SVI kon de vertegenwoordiging van KIKA de cheque van € 1501,50 in ontvangst nemen.

Meer info over KIKA: www.kika.nl

Voor info of het bekijken van foto’s: www.vvsvi.nl

Voor meer info over de Dutch Reds: www.dutchreds.com

Artikel delen:
Reacties 2
 1. I would personally like to thank Mineke en Bertus van Leyen for all of their help and support.

  With out the help of Mineke especially as well as the rest of the activity group of SVI this would not have been possible.

  In addition, I would like to the other sponsors that helped make event, namely:

  The Bel Company,

  Tonny Grobbe,

  Jamin,

  Herman Koetsier,

  Wellnesscentrum Zwolle,

  Albert Heijn,

  Spijkerman Sports,

  C1000

  Many thanks the Dutch Reds

  :D:D:D :D:D:D :D:D:D :D:D:D :D:D:D :D:D:D


  Maak melding

Reageer