Versnelde techniektrajecten voor vwo’ers en havisten

Zwolle – In vijf jaar een hbo-bachelordiploma en een universitaire master behalen. Dat is nu mogelijk bij de opleidingen Elektrotechniek, Industrieel Product Ontwerpen, Technische Bedrijfskunde en Werktuigbouwkunde van de Christelijke Hogeschool Windesheim.

Vwo’ers met het profiel natuur en techniek kunnen bij Windesheim een van deze vier hbo-opleidingen in drie jaar afronden. Wanneer zij tijdens hun hbo-opleiding ook een premaster volgen (bijvoorbeeld bij de Universiteit van Twente) dan kunnen zij aansluitend in twee jaar hun master behalen. Binnen vijf jaar ronden ze dan zowel een hbo- als een universitaire opleiding af. Deze route is vooral geschikt voor praktijkgerichte vwo’ers. Een havist met het profiel natuur en techniek en gemiddeld een 8 voor wiskunde kan tijdens de vierjarige hbo-opleiding ook een premaster volgen. Ook hij kan hierdoor na afronding van zijn hbo-opleiding in twee jaar een universitaire master behalen.

Meer informatie
Op de open dag 18 juni a.s. (van 13.00-17.00 uur) kunnen belangstellende vwo’ers en havisten meer informatie krijgen over deze nieuwe, versnelde trajecten. Ook kan er contact opgenomen worden met de opleiding via het Windesheim Informatiecentrum, tel. 0900 – 8899 (lokaal tarief).

Artikel delen:

Reageer