Hedon Zwolle heeft WK-koorts

Zwolle – Groot scherm, heerlijk geluid, biertjes, burgers, een goed potje voetbal en muzikaal vertier dankzij de bijzondere interpretaties van een groot scala aan wereldhits met Liptease and the Backstreet Crack Bangers.

Zaterdag 19 juni staat in het teken van gezellig voetbal kijken in het Zwolse poppodium Hedon. Hang The DJ’s Roel & Erik scoren vanachter de draaitafels dus mocht Nederland onverhoopt toch niet winnen is niet de hele dag verloren. De ideale manier om de WK wedstrijd Nederland – Japan te beleven. Entree € 5,00 maar dan wel inclusief oranje Hedon T-shirt en welkomstdrankje.

Liptease And The Backstreet Crack Bangers

Vier vetkuivige mannen met hun instrumenten en drie sexy suikerspinnende dames met hun oldskool mics, de leden van Liptease & the Backstreet Crack Bangers weten hoe ze een onvergetelijke show neer moeten zetten. Met heerlijk luchtige covers van de grootste hits van het afgelopen decennia weet de Rock ’n Roll formatie er een authentiek knalfeest van te maken. De perfecte afsluiter na een spannend potje voetbal!

WK Koorts
Liptease And The Backstreet Crack Bangers / Hang The DJ’s Roel & Erik 
Locatie                      : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Zaterdag 19 juni
Open                          : 12:30 uur
Aanvang                    : 13:30 uur
Entree                        : € 5,00 (incl. shirt en consumptie)

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer