Arjan Bisschop van De Librije naar De Zon

Zwolle – Arjan Bisschop verruilt De Librije in Zwolle voor een baan als chef-kok bij de Zon Hotel & Restaurant in Ommen. Bisschop gaf bij De Librije leiding aan de keukenbrigade van Librije’s Zusje en Librije’s Atelier, de kookschool van Jonnie en Thérèse Boer.

Bisschop (36) treedt per 1 juli in dienst bij De Zon. Hij zal ook gaan werken voor Landgoed Het Laer in Ommen. Beide locaties zijn eigendom van Ron Nijhof. Hotel De Zon won vorig jaar nog de Dutch Hotel Award. Arjan Bisschop werkte zeventien jaar geleden ook al eens voor De Zon, toen nog als leerling. Daarna werkte hij onder meer bij De Bokkedoorns in Overveen, Tante Koosje in Loenen aan de Vecht, Klein Paardenburg in Ouderkerk en bij het inmiddels gesloten restaurant ’t Raethuys in Wateringen van de familie Kunz. De opvolger van Bisschop bij De Librije is al geregeld met de komst van Ronald Tausch, de tweelingbroer van Thérèse Boer. Tausch werkte voorheen bij Linnen in Oisterwijk.

Ron Nijhof is blij met de komst van Bisschop. ‘Dit heeft alles in zich voor een langdurige samenwerking. De juiste man op de juiste plek. Hij komt uit deze regio en heeft een schat aan ervaring. Iemand van culinair kaliber die mede sterk het gezicht naar de gast toe gaat bepalen.

Bron: Misset

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Hé Arjan, gefeliciteerd jongen! Hebben we je nog net op tijd “in de bajes” aan het werk gezien, in volle glorie. Al keek ik liever naar je vrouwelijke collega’s.

    Goed goan!


    Maak melding

Reageer