College verkoopt loten voor Nationale Zonnebloem Loterij

Zwolle – Op zaterdag 12 juni 2010 gaan burgemeester en wethouders van Zwolle loten verkopen voor De Zonnebloem. Van 10.00 tot 12.00 uur gaan zij aan de slag in het Veeralleekwartier.

De Zonnebloem, één van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland, geeft mensen met een fysieke beperking, voor wie eenzaamheid dreigt, mogelijkheden om contacten te leggen en erop uit te trekken door huisbezoek, dagactiviteiten en vakanties. De jaarlijkse loterij vormt één van de belangrijkste inkomstenbronnen voor de Zonnebloem. De lotenverkoop is tot stand gekomen na een match tussen De Zonnebloem, Expeditie Ecodrome Zwolle en het college tijdens de vierde editie van de Zwolse Beursvloer van 24 maart jongstleden.

Programma

Het college wordt om 10.00 uur ontvangen bij Expeditie Ecodrome Zwolle aan de Willemsvaart 19. Na een korte briefing daar, gaat het college, gewapend met de lotenboekjes, de deuren langs in diverse straten in de Veerallee. Bij de verkoop wordt zij bijgestaan door vrijwilligers van de Zonnebloem en leerlingen van het Carolus Clusius College (Prinses Julianastraat). Om 11.45 uur dragen de collegeleden hun opbrengst af in het Ecodrome.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer