Artiesten Lego World 2010 Zwolle bekend

Zwolle – In de herfstvakantie, van dinsdag 19 tot en met donderdag 28 oktober 2010, vindt het evenement LEGO® WORLD plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Lego World is het allergrootste Lego-evenement ter wereld en viert in 2010 haar tiende verjaardag! Dit altijd uitverkochte evenement biedt een dagvullend programma voor het hele gezin met kinderen van alle leeftijden. Lego World bundelt onder meer prachtige bouwwerken, de gelegenheid om zelf te bouwen en een muzikale show met optredens van onder andere Djumbo!

hve-20090704-5412.jpg

De eerste artiesten van Lego World 2010 zijn inmiddels bekend! Het programma bestaat uit drie showblokken waarin vele bekende artiesten op het Lego podium zullen spetteren. Naast de genoemde artiesten als Djumbo, komen ook Tessa (bekend van ‘So you wanna be a popstar’), Brandi Russell (winnares ‘Popstars 2008’) en Kaj van der Voort (zanger en musicalster uit Ciske de Rat) een geweldige show weggeven! Tevens vinden er signeersessies plaats met alle artiesten die komen optreden tijdens Lego World, dus zorg dat je handtekeningen scoort van je favoriete artiesten! LEGO WORLD 2010

De IJsselhallen wordt omgetoverd tot een enorm Lego paradijs met spannende activiteiten, levensgrote bouwwerken, leuke thema’s en natuurlijk honderdduizenden LEGO stenen. Dit jaar kom je onder andere terecht in de spectaculaire onderwaterwereld van Atlantis. En wat dacht je van Lego Star Wars™? Stap in de Elite TIE Interceptor en verken tijdens Lego World het heelal! Of kom naar de Lego Duplo boerderij waar je wordt omringd door koeien, schapen en geiten! Ook kan je jouw hersens laten kraken met Lego® Technic en je mooiste bouwwerk maken bij de bouwwedstrijden.

Openingstijden en kaartverkoop
Lego World is in de herfstvakantie geopend van dinsdag 19 oktober tot en met donderdag 28 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten (€18,50/kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via www.LEGOWORLD.nl en via de speelgoedwinkels van Intertoys (vanaf eind juni 2010). Let op, Lego World is de afgelopen jaren steeds uitverkocht geweest en daarom verwacht de organisatie een stormloop op de kaarten, dus zorg dat je er snel bij bent!

Artikel delen:
Reacties 8
  1. @ Danny, gelukkig is het niet altijd of of. (T)ja…Vlees haal ik bij de slager; wat is in je voorbeeld de slager en welk vlees “haal” je er 😮
    De slagerij van Kampen is om naar te luisteren.


    Maak melding

Reageer