Zwolle kleurt roze

Zwolle – Op 19 juni vindt het meest zwoele zomerse buiten ‘gay’feest van Nederland in Zwolle plaats! The Love Boat is de naam van dit nieuwe openminded feest. Een avond lang feest voor iedereen!

The Love Boat is geheel in de stijl van de gelijknamige Amerikaanse televisieserie uit de jaren tachtig. Capitain Stubing en zijn matrozen ontvangen tal van regionale en landelijke kopstukken, waaronder de Zwolse wethouders Nelleke Vedelaar, Cees Berkhout en COC Zwolle-voorzitter Joeri Both. Tijdens de capitainsborrel zal wethouder Vedelaar de koplopers positie, welke de gemeente Zwolle heeft op het gebied van homo emancipatie, benadrukken en het regionale belang ervan onderstrepen. The Love Boat wil dat het kleurrijke feest voor iedereen is en daarvoor zet het situatie van de allochtone homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgenders onder de allochtone mede Nederlanders in de spotlight.

Van 18.00 tot 24.00 uur ligt The Love Boat aangemeerd aan het Rode Torenplein, welke voor de gelegenheid is omgedoopt tot Pink Square in Zwolle. Denk cult, denk sfeer, denk roze, denk party!!

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Toren? Kon wel eens aardig kinky worden. 20:30 De Vikingen (Denen) tegen de Afrikanen (Kameroen) op groot scherm? Best gaaf en kleurrijk. 😀


    Maak melding

Reageer