Vuurvogel Picknickconcert krijgt vervolg!

Zwolle – Op zondag 27 juni zal voor de tweede keer het "Vuurvogel Picknickconcert" worden gegeven, deze keer als gratis onderdeel binnen het festival Zwart. In het Ter Pelkwijkpark in Zwolle wordt het publiek uitgenodigd om – voorzien van eigen picknickspullen – plaats te nemen in het gras en te genieten van de muziek van Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel.
Vorig jaar is hiervoor op de valreep het initiatief genomen vanwege de annulering van een ander buitenconcert. Omdat het picknickconcert zo goed in de smaak viel, werd gelijk besloten om de "traditie" voort te zetten. In een Engelse picknick-ambiance kan het publiek genieten van muziek van onder andere Schubert, Glière en Massenet. Natuurlijk staat er naast prachtige klassieke meesterwerken tevens film- en musicalmuziek op het programma. Als solist zal hoorniste uit eigen gelederen Rinske van Oosterhout optreden met het jeugdsymfonieorkest.

Het Vuurvogel Picknickconcert is gratis toegankelijk en begint om 15.00 uur in het Ter Pelkwijkpark. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar een alternatieve locatie; houd daarom bij twijfel de website van het orkest in de gaten. Meer informatie op www.vuurvogeljeugdorkest.nl.
Artikel delen:

Reageer