Studenten starten website met restaurantaanbiedingen

Zwolle – Vanaf 1 juni is de website www.lastminute-eten.nl online. Op de website plaatsen restaurants lastminute-aanbiedingen met voordeel voor de consument die uit eten wil. Een unieke en veelbelovende dienst. Het project is opgezet door studenten van de Hogeschool Windesheim. Voor hun afstuderen moeten ze een echt bedrijf oprichten en runnen.

“Ons idee is uniek”, vertelt Michel Willemsen, één van de studenten en initiatiefnemers. “Er zijn nog geen diensten die zich alleen richten op aanbiedingen van restaurants.” Dat zette de studenten en jonge ondernemers aan het denken. Voor hun afstuderen moeten ze een echt bedrijf oprichten. Binnen enkele weken was het concept “Lastminute-eten.nl” bedacht en uitgewerkt. “Toen kon de bouw van de website beginnen”, vertelt Michel. “En natuurlijk de eerste contacten met restaurants leggen.” De restauranthouders reageren erg enthousiast op het initiatief. “Juist met onze dienst kunnen ze de twijfelende consumenten over de streep trekken om juist ben hen te komen eten. Erg leuk om zulke mooi reacties te krijgen op onze nieuwe dienst.”

De aanbiedingen zijn te bekijken op www.lastminute-eten.nl. De Twitteraars kunnen ook de tweets met aanbiedingen bekijken op Lastminute-eten. Een mobiele website is in ontwikkeling en wordt binnenkort gelanceerd. Allereerst wordt Zwolle en omgeving veroverd met het nieuwe initiatief. “Daarna is de rest van Nederland aan de beurt”, vertelt Michel glimlachend. “Want ook na ons afstuderen willen we verder met Lastminute-eten.nl. Het is voor ons een serieus bedrijf en niet alleen een opdracht voor school.” De studenten worden ondersteund door Windesheim en door Internetbureau DevRepublic. Kijk op www.lastminute-eten.nl voor de aanbiedingen en meer informatie.

Artikel delen:

Reageer