Zwem4daagse Zwolle

Zwolle – In de week van maandag 21 juni t/m vrijdag 25 juni kun je weer deelnemen aan de Zwolse Zwem4Daagse in het openluchtbad. De organisatie is dit jaar weer in handen van de Vereniging Openluchtbad Zwolle en Swol 1894. Naast het zwemmen voor je medaille, is het ook mogelijk om deel te nemen aan diverse activiteiten rondom het zwembad.

  29-06-2009_grote_belangstelling_zwemvierdaagse_openluchtbad_03.jpg

 

Om je de medaille te krijgen moet je minimaal vier van de vijf dagen een afstand van 500 meter zwemmen. Voor kinderen met alleen een A-diploma is er de mogelijkheid om 250 meter per keer te zwemmen. Er kan dagelijks gestart worden tussen 16.00 en 18.30 uur. Tijdens het zwemmen, zal DJ Hinri weer zorgen voor een portie zwemvitaminen. Op zaterdag 19 juni en zondag 20 juni kunnen de leden van de Vereniging Openluchtbad Zwolle en Swol 1894 zich al inschrijven tussen 13.00 tot 15.00 uur in het zwembad. Op maandag 21 en dinsdag 22 juni kan iedereen die aan de zwem4daagse wil meedoen zich inschrijven. Kijk voor de tarieven op www.openluchtbad-zwolle.nl.

Demonstraties

Ook dit jaar is de organisatie er weer in geslaagd om voor de zwemliefhebber actieve demonstraties te verzorgen. Zo kunnen de deelnemers op donderdagavond meedoen aan de nieuwste rage, namelijk aqua zumba. Ook de Reddingsbrigade Zwolle is dit jaar vertegenwoordigd en zal weer een spetterende demo verzorgen.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer