Zwolle is klaar voor Oranje

Zwolle – Laat de WK-gekte maar losbarsten, Zwolle is er helemaal klaar voor. Tijdens het WK zijn er allerlei leuke Oranje activiteiten te beleven in Zwolle. Daarnaast kun je op verschillende plaatsen de spannende wedstrijden volgen.

Zo wordt Koperen Kees Wereldse Kees, kun je gratis gehaktballen happen bij Grand Café Public of het WK in de Voorstraat kijken op 3 beamers, 4 schermen en 12 tv’s! Koperen Kees Koperen Kees gaat in de voetballerij en wordt tijdens het komende WK voetbalfan! Natuurlijk fan van Oranje, maar ook fan van alle buitenlandse voetballers die in de Nederlandse Eredivisie spelen. Zij spelen niet in het Oranjelegioen, maar zijn toch ook een beetje onze jongens. Daarom wordt Koperen Kees ‘Wereldse Kees’. Stappen in Zwolle Het WK kijk je in de Voorstraat! Alle wedstrijden van Nederland worden in de Voorstraat live uitgezonden! Op maar liefst 3 beamers, 4 schermen & 12 tv’s binnen én vier schermen op het terras kun je genieten van het Nederlandse elftal. In de rust worden er gratis kroketten uitgedeeld.

Daarnaast kunnen jij en je vrienden voor een goedkoop prijsje een 10-pack Flügel, een kan bier of een Zwoelie scoren. Public’s WK-Ballen Happen Volg het WK-voetbal op groot scherm bij Grandcafé Public. In de rust van elke oranje wedstijd zijn er gratis gehakt ballen. Doe mee met het WK-Ballen Happen op maandag 14 juni, zaterdag 19 juni en donderdag 24 juni en uiteraard elke Oranjewedstrijd daarna. Kijk voor het complete overzicht van Oranjeactiviteiten in Zwolle op de website van VVV Zwolle, www.vvvzwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer