Zwolsche Boys wint Zwols Kampioenschap Voetbal A1

Zwolle – Zwolsche Boys A1 is donderdagavond voor de tweede keer op rij Zwols Kampioen Voetbal geworden. In de finale versloegen zij na strafschoppen WVF A1.

Na 90 minuten stond 1-1 op het scorebord. Nadat de verlenging geen uitsluitsel bood nam Zwolsche Boys de penalty’s net iets beter (4-5). De overige wedstrijden om de derde tot en met de achtste plaats werden eerder op de avond afgewerkt. Om de derde plaats versloeg CSV’28 de A1 junioren van V.V Berkum 5-3. Om de vijfde plaats won  Z.A.C A1 na strafschoppen van HTC A1.  Be Quick A1 werd zevende nadat zij SVI A1 hadden geklopt met maar liefst 10-0! Mede door de zes goals tegen SVI is Be Quick’28 speler Nima Shimeri met zeven treffers topscorer van het toernooi geworden.

Dit leverde de volgende eindstanden op:

 1. Zwolsche Boys A1
 2. WVF A1
 3. CSV’28 A1
 4. V.V Berkum A1
 5. Z.A.C A1
 6. V.V HTC A1
 7. Be Quick’28 A1
 8. V.V SVI A1
 9. SV Zwolle A1
Artikel delen:
Reacties 17
 1. Hé Topsportfotograaf! Je stond er elke keer met je neus op. Verwacht veel van de pics. Complimenten aan de organisatie, inderdaad! Ben je nog lang gebleven? Na de pengels was het ook al snel laat natuurlijk.


  Maak melding

 2. @ Dick

  Wasjammer dat Wvf verloor, en dat er verlenging kwam. Datscheelde een boel omzet, als het feest gelijk om 22:00 begon.  Maak melding

 3. Haha Barman, dat zei ik ook al tegen mijn maat!

  Heb ik nog aan jou gevraagd waarom er in de rust nog wel contant betaald kon worden en daarna met muntjes? Nou ja, heb het in elk geval wel begrepen. Net als jullie uitrij-systeem….maandag ben ik maar snel achter iemand aan gereden in de hoop dat de slagboom niet naar beneden kwam. De kaartjesautomaat had mijn kaartje ingeslikt en vroeg of ik 4 Euri wilde betalen. Gister heb ik nog iemand geholpen die met een volle wagen wel een Zwols kwartiertje stond te morrelen aan de kaartjes-automaat bij ’t stadion.

  Strakke actie was ook het (als een schoolmeester) terecht wijzen van een andere maat die het “wegwerp-gelijkende glas” in een prullenbak gooide. Hij haalde het er toch maar uit.

  Maar het was goed voor elkaar: drinken kon bijvoorbeeld mee de tribune op. Miste wel een alleraardigste barmedewerkster trouwens.
  Begreep dat het volgend jaar door een andere vereniging wordt georganiseerd?  Maak melding

 4. Dick, jammer dat jullie verloren, hoorde dat het de hele tijd een wedstrijd met 2 gezichten was. De ene helft WVF beter en weer ZW Boys ook in de verlenging.
  Maar WVF A1 heeft een goed en leuk seizoen er op zitten.Maar weer vooruit kijken naar het volgende seizoen.


  Maak melding

 5. @ Dick

  Dat uitijsysteem komt door de stadion ontwikkelaar, laatst speelde de dames van het nederlandse elftal en er was gewoon file van ongeveer 2 uur lang.
  Hier heeft Bequick niks mee te maken hoor, maar een bardame wordt volgende x geregeld hahaha.  Maak melding

 6. @ Ingrid, ZB had 1e helft wel héél veel kansen hoor! WVF speelde niet op zijn sterkst, waren ook zichtbaar vermoeid na 2 extra zaterdagen nacompetitie. Maar ze zijn ook het (na BQ) hoogst geklasseerde team; schept verplichtingen. Een mooi seizoen in stijl afgesloten.


  Maak melding

 7. @ Barman; Méén je niet….die file! Volgens mij stonden de slagbomen zaterdags omhoog toen we voor de competitie bij jullie moesten spelen.

  Dank voor het regelen!


  Maak melding

 8. Dat uitrijsysteem is inderdaad DRAMATISCH!! Hopelijk vinden jullie daar ooit nog eens wat op, want dit zorgt te vaak voor problemen, jammer.


  Maak melding

 9. Of de poort werkt niet, of er staat iemand voor de slagboom met een rij auto’s achter zich zonder zn kaartje betaald te hebben. Het heeft me nu tot 2x toe behoorlijk wat tijd gekost (buiten mijn eigen schuld om) om van het terrein af te komen. In vergelijking tot andere amateurverenigingen binnen Zwolle is dit dus niet top geregeld.


  Maak melding

Reageer