De Zomercarrousel Holtenbroek

Zwolle – De Zomercarrousel Holtenbroek is een samenwerkingsverband van Maxi Axie en het jongerenwerk (Travers Welzijn), Samen Gaan voor de Palestrinalaan, wijkboerderij de Klooienberg, SportService en is bedoeld voor basisschoolkinderen uit de wijk Holtenbroek.

Ook dit jaar zal de Zomercarrousel plaats vinden op woensdag 30 juni van 12.45-16.30 uur. op het grasveld aan de Palestrinalaan. (naast het Johan Cruyffvoetbalveld). Het thema is voetbal en sport! Om 12.45 zullen de portiekschilderingen van de flats aan de Palestrinalaan feestelijk geopend worden door dhr. Bert Koenders.

Op het programma staan verder o.a ; een draaimolen, de Mooimaaksalon, een Klimtoren, de “Wervelwind”, een pannakooi, Bezem vangen, kruisboogschieten, mountainbiken, sportactiviteiten en nog veel meer! Ook zullen ICARE en de GGD zorgen voor een leuke en gezonde activiteit.

Deze dag zal er ook een kleedjesmarkt plaats vinden. Liggen er nog oude spullen in uw kelder of is er nog speelgoed wat niet gebruikt wordt? Dan hebben de kinderen op deze dag de mogelijkheid om het te verkopen. Deelname kost maar 1 euro en dit bedrag gaat naar het goede doel van dit jaar; de Dierenopvang Suriname.

Op woensdag 7 juli is de Zomercarrousel op wijkboerderij de Klooienberg ( Klooienberglaan 1) van 13.00 tot 16.30 uur. Hier is het thema; “Water”! Er zijn allemaal leuke activiteiten te doen zoals een zeephelling, een luchtkussen, broodjes bakken, een Waterval, een levende sjoelbak en nog veel meer. Op deze dag zal ICARE aanwezig zijn. De toegang is gratis.

Ook zijn we nog op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers, dus heeft u nog vragen of wil uw kind zich opgeven voor de kleedjesmarkt? Neem dan contact op met Annelies de Kloe , wijkcentrum Holtenbroek, Bachlaan20, 038-4224933 of mailen naar a.dkloe@travers.nl

(De Zomercarrousel wordt gesponsord door: C1000 Holtenbroek, Moes Bouwgroep, Woningstichting SWZ, Openbaar Belang en Gemeente Zwolle)

 

Artikel delen:

Reageer