Graaf Sassendonk is weer terug

Zwolle – De spanning stijgt in Zwolle….Het Geheim van Graaf Sassendonk komt er weer aan! Het innovatieve project waarbij kinderen tussen de 9 en 14 jaar met behulp van de nieuwste technieken kennis maken met de historische binnenstad van Zwolle.

08072520foto2.jpg

Op woensdag 16 juni wordt er een speciaal kick-off evenement georganiseerd waarbij o.a. het Rabobank IJsseldelta team, VVV Zwolle team en Peperbus team tegen elkaar zullen strijden om als eerste het Geheim van Graaf Sassendonk te ontmaskeren. Het winnende team gaat direct door naar het Ballonspektakel om vanuit een luchtballon de stad te bewonderen.

Bezoek vanaf nu ook de vernieuwde website www.graafsassendonk.nl. Op de site wanen kinderen zich in een geheimzinnige omgeving waar van alles terug te vinden is over deze avontuurlijke ontdekkingstocht. Ze kunnen zich nu alvast inschrijven voor de nieuwsbrief waardoor ze altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en evenementen. Binnenkort kunnen ze ook de primeur beleven van de nieuwe online Graaf Sassendonk game.

Artikel delen:

Reageer