WK in het AA-Huis

Zwolle – Tijdens het WK voetbal 2010 kun je in het AA-Huis een groot deel van de wedstrijden uit de groepsfasen komen kijken. Op de deur van het jongerencentrum kun je zien welke wedstrijden wij op groot scherm gaan laten zien. Vanaf de achtste finales kan je alle wedstrijden zien.

Op 18 juni is er een WK Fifa toernooi Op 26 juni WK-quiz en op 11 juli levend tafelvoetbal. Iedereen in de leeftijd 9 t/m 21 jaar mag meedoen aan de activiteiten en kan de wedstrijden komen kijken. Tijdens het WK heeft het AA-Huis geen reguliere openingstijden, het is alleen open als we een wedstrijd gaan uitzenden. De activiteit op 11 juli zal ook de sluiting van het seizoen zijn. Vanaf dat moment zijn er ambulante activiteiten in de wijk.


Voor meer informatie over de disco of het AA-Huis kun je terecht bij:

 Wijkjongerencentrum AA-Huis, Travers WelzijnGouwe 128032 CA, Zwolle038-4536777

aahuis@travers.nl

Of kijk op www.aahuismatties.web-log.nl, www.aahuis.nl 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Nee, wist ik niet Wolwever. Ken Damwoude wel! Paar keer op visite geweest toen een maat er voetbalde. Hij heeft er gezellige vrienden aan over gehouden. oa Koos + sh*t naam ff kwijt 😀 Maat kwam er via Jén S. die nu in W.holte woont. Toen we eens waren kijken, hebben we na afloop samen, staand, het Friese volkslied gezongen :D:D:D


    Maak melding

Reageer