Algemeen Log 126

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 127 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 303
 1. Tussenstand log-openers t/m dit log:

  wij van de felicitatiedienst feliciteren :

  Zwolse met de 2e Gouden Plak,

  Eregalerij:

  met 4: ja-tja en ingrid

  met 5: Natascha en Tim

  met 6: Gezellig en drama123

  met 7: Joppuh

  met 19: Dick

  :D:D:D


  Maak melding

 2. Ik ben van plan om verwoed allerlei wlz-spultjes te gaan verzamelen. Zolang er hiervan nog niets is te krijgen, valt dat ook nog niet mee.


  Maak melding

 3. Bravo Youp! Zelfs het punt van gisteravond laat hier, Log lijkt verdwenen (Drinkman bij de mannenbroeders) staat er in “etnische registratie” :o:o:o

  zaterdag 12 juni 2010 door Youp

  Breekpunt
  Waarom ik op Geert Wilders gestemd heb? Omdat hij wars is van het Haagse gekonkel. Hij doet wat hij belooft. We zijn klaar met die draaikonten van de PvdA en het CDA, die uit regeergeilheid hun standpunten binnen de kortste keren aanpassen. Dat hebben we gehad. Nieuwe politiek willen we! Doen wat je zegt.

  Breekpunt was dan ook het nieuwe codewoord bij de afgelopen verkiezingsdebatten. Tot nu toe kende ik die term alleen uit het tennis, hoewel ik er bij Joran van der Sloot de laatste tijd ook een paar keer aan moest denken. De nekwervel als breekpunt. Maar dit onderwerp is me eerlijk gezegd te tragisch en te gruwelijk om grappig over te doen. Er zijn grenzen. Hoewel? Afgelopen week zag ik mijn collega??s van Koefnoen lol trappen over de vrouw van Job Cohen in haar rolstoel. Lang geleden dat ik me zo voor mijn vak heb geschaamd.

  Terug naar het politieke breekpunt. Dat is een punt waarover niet valt te steggelen. Dat beloof je. Daarom stemmen ze op je. De hypotheekrenteaftrek was voor een paar partijen zo??n breekpunt. Voor anderen was het de homoseksualiteit. Meneer pastoor mag alleen aan kleine meisjes en niet aan jongetjes likken! Voor Geert Wilders was het onder andere de AOW-leeftijd. Die blijft op 65! Ook om die reden heb ik op de PVV gestemd. Op mijn 65ste wil ik echt uitgewerkt zijn. Tot die tijd mag ik de Limburgse Mozart graag beledigen, maar daarna is het klaar. Geen dag langer. Dat heeft Geert me gegarandeerd.

  En wat ik achteraf heel prettig vind aan Geert is dat hij etnische registratie in zijn verkiezingsprogramma heeft opgenomen. Eerlijk gezegd wist ik dat niet, maar de neger Humberto Tan wees mij daar donderdagavond op. Geert wil dat achter iemands naam Antilliaan, Turk of Marokkaan komt te staan. Vind ik mooi. Ik denk dat Turken trots zijn op hun afkomst, net als Marokkanen. Dus dat ze blij zijn met deze registratie. Achter mijn naam komt niks. Of toch het woordje blank? Ariër mag ook. Ben ik trots op. Heerlijk dat zwart op wit staat wie je bent! En het wordt voor Joden verboden om Carglass te bellen om je sterretje te laten verwijderen.

  Nu Geert de AOW-leeftijd heeft laten vallen, is Rutte vast wel bereid om de etnische registratie door te voeren. Wie niets te verbergen heeft, heeft niets te vrezen! Daarbij is het wel prettig als alles in kaart is gebracht. En achter Joran zetten we gewoon Antilliaan. Nederlanders doen dit soort dingen namelijk niet!

  Droomde vannacht dat het Nederlands elftal wereldkampioen werd. Niet zozeer door Robben, Van der Vaart en Van Persie, maar vooral door Affelay en Boulahrouz. Affelay werd topscorer en Bouhlarouz was de rots in de Hollandse defensie. Hij kleineerde in de finale Messi en scoorde ook nog eens de laatste beslissende penalty. Alle oranje versierde burgermanshuisjes trilden op hun grondvesten. Maxima (Argentijnse) jokte dat ze echt alleen voor Nederland was. Alex (halve Duitser) vertelde dat ze op de tribune ook wel een beetje voor de Argentijnen juichte. Ze versprak zich namelijk een keer. In mijn droom werd het Nederlands elftal gehuldigd in een laveloos Amsterdam. De volgende dag lag er meer rotzooi op straat dan na drie Koninginnedagen. Dit werd geduldig opgeruimd door een ploeg van vierhonderd vuilnismannen (Marokkanen, Turken, Liberianen, Egyptenaren en Albanezen) aan wie gevraagd werd of ze na het drinkgelag geen kater hadden. Het antwoord was nee omdat ze allemaal moslim waren. Affelay en Boulahrouz waren niet bij de huldiging omdat ze door hun verblijf in Zuid-Afrika nog niet etnisch geregistreerd waren. Ze waren op Schiphol onmiddellijk aangehouden en voorlopig vastgezet. ⤸Omdat het voor iedereen geldt⤝, verdedigde vicepremier Wilders de arrestatie van de beide Nederlanders. Toen men vroeg waarom de procedure op Schiphol zo lang duurde, antwoordde Geert dat de voetballers de meneer van de douane niet goed verstonden. Waarom niet? Hij kwam namelijk uit Limburg.
  —————————————————————————–
  * Voor mij geen verrrassing de gedoogsteun van het SGP aan de boogde coalitie. Heb hier vaak gerept over de overeenkomsten in standpunten. Proefondervindelijk vastgesteld in de discussie……echter……..Geert zegt de kopvoddentaks te willen invoeren om VROUWEN MEER VRIJHEID te gunnen. Maar hoe denkt de SGP over vrouwen in de politiek bijvoorbeeld? Op de preekstoel? Vraag maar eens om je heen hoe VROUWEN bij de SGP worden UITGESLOTEN.

  Is dit geen principieel bezwaar voor de volkspartijvoorVRIJHEID en democratie?


  Maak melding

 4. De nog niet genoemde partij spreekt zich ook uit:

  CDA-kopstukken tegen coalitie PVV

  Balkenende zou pact hebben met Wilders, Lubbers had daarop kritiek
  CDA-prominenten vinden dat hun partij niet met de PVV moet regeren. Een aantal noemt samenwerking ⤸onacceptabel⤝, anderen ⤸onverstandig⤝. Zij vrezen voor een schisma binnen hun partij.
  Dat meldt NRC Handelsblad zaterdag. CDA-fractievoorzitter Maxime Verhagen (op de foto in gesprek met Geert Wilders) liet zelf gisteren na zijn bezoek aan de koningin in het midden of het CDA met VVD en PVV een coalitie wil vormen. Deze wordt door PVV en VVD wel gewenst.
  Oud-minister van Buitenlandse Zaken Peter Kooijmans, tevens minister van Staat, noemt een samenwerking tussen CDA en PVV ‘bedenkelijk’ en dus ‘niet acceptabel’. “De PVV plaatst een hele groep Nederlanders buiten de maatschappij.⤝
  Doekle Terpstra, voorzitter van de HBO-raad, keert zich af van het CDA als zijn partij met de PVV gaat regeren. Hij zegt in NRC:
  “Het is ondenkbaar dat we op inhoud kunnen samenwerken. Mocht het toch gebeuren dan haak ik af.”

  Leonard Geluk, oud-wethouder in Rotterdam vindt dat het voor het CDA ‘ondenkbaar en onacceptabel’ is zaken te doen met een partij die concessies doet aan de godsdienstvrijheid. “Onze kernwaarden zijn ononderhandelbaar.” Een coalitie met de PVV zal volgens hem tot grote verdeeldheid onder christen-democraten leiden.
  René Paas, oud-voorzitter van het CNV, denkt dat het gemarginaliseerde CDA het best vanuit een positie in een kabinet kan terugvechten, maar niet tegen elke prijs.
  “Per saldo zeg ik: niet verstandig. De PVV is een ingewikkelde gesprekspartner, zij is populistisch en xenofoob. Met 76 zetels is het te instabiel. Er is een groot draagvlak nodig voor moeilijke maatregelen.⤝
  Ook Elsevier bericht over weerstand binnen het CDA jegens regeren met Wilders. Het CDA had volgens een betrouwbare bron van het opinieweekblad in de verkiezingscampagne een impliciet strategisch verbond met PVV-leider Geert Wilders. De twee partijen zouden elkaar tot de verkiezingen van 9 juni met rust laten en niet te veel aanvallen. Oud-CDA-lijsttrekker en demissionair premier Jan Peter Balkenende had zo’n verbond in 2002 ook al, toen met de LPF.
  Enkele CDA-prominenten, onder wie Ruud Lubbers, waren het niet eens met het pact met de PVV. Het campagneteam van de partij was bang dat Lubbers hiermee in de openbaarheid zou treden.

  * Is onze Dries van Agt nog niet eens genoemd. Volgens mij ziet Wijffels het ook niet zitten. Hier in Zwolle Martijn niet….dat begreep ik tenminste.

  ====

  Mooie vuile spelletjes trouwens van JP over de hoofden van de kiezers. Eerst een pact/niet aanvalsverdrag met Pim nu met Geert. Of dat allemaal zo Christelijk was?


  Maak melding

 5. Goeiemiddag Ingrid, ze beginnen idd streken te krijgen. (Posten verwijderd, zelfs het hele vorige alg.log). Maar het mocht ook wel eens wat skerper hier. Slappe beeldvormende verwijten, onderwijl zelf de kaarten strak op de borst houdend, vind ik jammer.

  Ga je zo Argentinië kijken? Zit te wachten op dochterlief want ik wil nog ff in bad voor die tijd. Verfwacht er veel van.


  Maak melding

 6. Dank je welDick voor deze mooie Youp, ik heb inderdaad met kromme tenen gekeken gisterenavond, Mart Smeets en Foppe de Haan zaten echt met plaatsvervangende schaamte naast brinkman! Hoe erg wordt het in dit land?


  Maak melding

 7. Zat me ook dood te ergeren. Had het er gisteravond over op alg.log 125 maar die is verdwenen lijkt het. Dacht dat Foppe zou beginnen te huilen. Niet ter sprake kwam het feit (volgens mij) dat dit indruist tegen alle internationale rechten (van de mens)…..staan we er weer lekker op in de wereld. Waar wij altijd zo goed over weten te oordelen.


  Maak melding

 8. Zit nu wel met een scheef oog te kijken. En zo meteen Argentinië ook.
  Ben benieuwd hoe deze vedetten het er van afbrengen. Alhoewel Maradonna wel de ergste is, wat een coach.
  Vanavond heb ik een feestje van collega, zal Engeland dus niet zien. En helaas ook de 1/2 marathon niet.
  Dacht dat jij nog naar de pelikaan zou gaan, of was dat Natascha?

  Vreselijk dat OH’en gisteravond, Foppe en Mart, hebben echt hun best moeten doen om zich niet uit de tent te laten lokken. Aan de andere kant is dat ook wel weer jammer. En zeker de opmerking van Mart als er een X percentage van de kiesgerechtenden op jullie gestemd heeft.
  Blijven er nog heel veel over die het niet met jullie eens zijn.


  Maak melding

 9. Kn&vdBr gisteravond. Brinkman/PVV z’n etnische verhaal is natuurlijk walgelijk. Nog even en dan kunnen we inderdaad weer gele sterren invoeren. Waarom komt er in zo’n programma zo weinig weerwoord?


  Maak melding

 10. @ Drama, dat gebrek aan weerwoord ergert mij ook. Maar al die “bekende”nederlander willen blijkbaar hier hun vingers niet aan branden.


  Maak melding

 11. @ingrid ; vingers niet branden zou je ook kunnen vertalen met bang zijn . Stel dat je in zo’n programma die Brinkman op dat onderwerp volledig verbaal onder tafel schoffelt; loop je dan als BN-er de volgende dagen nog gerust over straat:o:o


  Maak melding

 12. @ Drama, dat bedoel ik eigenlijk ook met je vingers niet branden. Eigenlijk is dit van de gekke. Maar weet ook niet wat ik zelf zou doen, als ik in welke situatie dan ook geconfronteerd werd met dit soort uitspraken. Je blijft inderdaad hoe krom het ook klinkt, je in je achterhoofd bezig houden met de gevolgen van de uitspaken die je doet. Maar blijkbaar hebben lieden als Brinkman daar niet zo’n moeite mee.

  Ik voor mij blijf me toch nog vasthouden aan de gedachte dat de Nederlanders in het algemeen het niet zullen pikken, dat zoals jij uitdrukt, weer gele sterren zullen in voeren.


  Maak melding

 13. @ingrid ; ik denk ook dat dit nooit ingevoerd zal worden, want gelukkig slechts een minderheid in de tweede kamer.
  Waar ik me ook over verbaas is het feit dat dit PVV-item pas sinds twee dagen in de media speelt; en dat dit ook niet door een andere partij voor ’t voetlicht is gebracht in de aanloop naar de verkiezingen.


  Maak melding

 14. Ja, PVV het blijft een sneaky groep mensen bij elkaar, als je al gekozen had voor de PVV omdat je het met hun standpunt aangaande pensioen gerechttigde leeftijd, zou ik me dezelfde avond al bekocht hebben gevoeld. Hoezo kiezersbedrog. En dan weer dit soort uitspraken, bah krijg het er koud van.Ben het op zich qua beter registreren van mensen die zich blijven misdragen best eens. Maar dan ook iedereen en niet de ene bevolkingsgroep wel en de ander niet.


  Maak melding

 15. @verdieping en @dick, graag bij het nieuwsbericht over de Glazen Engel niet over persoonlijke vakanties ‘praten’ a.u.b.!


  Maak melding

 16. @ Ingrid, wilde idd naar De Pelikaan, maar had niet aan deze pot gedacht. Wat een skitterende ouderwetse snoekduik he van die Heinze en al zo snel.


  Maak melding

 17. Ingrid, vond dat de reacties bij de mannenbroeders nixxx met “uit de tent laten lokken” te maken hadden. Waarom wordt eigenlijk altijd zo spastisch gedaan als mensenen eerlijk antwoorden, moed en lef tonen, word het “uit de tent lokken genoemd”. Dit was zwaar oprecht. Als ze nixxx hadden gezegd had ik het “puur laf in de tent wegkruipen” gevonden.

  Dit ging over etnisch onderscheid maken tussen mensen, staat nota bene in hun verkiezingsprogramma 😮 Selectie op genen, waar niemand invloed op heeft. Hoe sta jij daar tegenover dan?


  Maak melding

 18. Veel plezier Joop! Stap d’r maar eens in. Laatste keer daar heel gezellig met een ex-WVFer op ’t terras gezeten. Eindigend met een vrolijk kringgesprek. Een verongelijkte Sjon (van de flat met de nep bal door het raam) die 100x bloed had gegeven maar nixxx had gekregen. Gaf zelf voor de 80e keer maandag, hadden ze mijn kado (badhanddoek) ook niet op voorraad. Zeg um dat maar als troost……Oeww Messie….niet niet 😮


  Maak melding

 19. Ik vond juist Dick, dat ze te weinig weerstand gaven, zowel Foppe als Mart. Vond ik erg weinig reageren. Behalve dan dat Mart zij dat de PVV nu ze 21 zetels hadden, ook de mening van de rest van de kies gerechtigde Nederlanders vertegenwoordigen.

  Dus ik had meer tegen reactie verwacht.


  Maak melding

 20. Foppe leek wel haast ontroerd, kwam ook met zoiets als “ik heb er geen woorden voor”. Heb wel eens meningen van Foppe en Mart gelezen…reken er maar op dat ze dit helemaal nixxx vinden.

  Maar de mannenbroeders zelf…die altijd voor iedereen een priemende vinger klaarhebben. Waar waren zij? Scheen donderdag ook al zo geweest te zijn toen Umberto er mee kwam. Reken maar dat Pauw & Witteman daar wel een kritische vraag over hadden gesteld. Wat moest die Drinkman in het begin hakkelen en stotteren he….

  Heb je 14:13 gelezen en dat naschrift achter * ? Juist, EO is de spreekbuis van de SGP.


  Maak melding

 21. Heb uitzending niet gezien ivm verblijf buitenland (weliswaar Belgie, maar is toch ook buitenland)

  Denk toch dat je het moet benoemen: als roodharige jochies extreem veel overlast veroorzaken kun je 2 dingen doen…Je kan zeggen alle roodharige jochies zijn fout, of je kan zoeken naar de oorzaken.


  Maak melding

 22. Pluisje is al 63 minuten hartstikke druk, vind wel dat ie zich een intellectueel baardje heeft aangemeten. Straks mag ie weer op zijn verwarmde plee.


  Maak melding

 23. @ Brug, denk dat ze ‘m zijn kont nog moeten afvegen, dus zal het wel met luiheid te maken hebben. Bovendien moet je “de hand van God” natuurlijk ook een beetje ontlasten 😉


  Maak melding

 24. Brug, die vraag stel je aan mij? Duidelijkheid, eerlijkheid en openheid noem ik in 1 adem als dagelijks streven. M

  Heeft volgens mij nixxx met de in 14:13 benoemde kwestie te maken. Je bent dus voor registratie naar afkomst/genen. Een simpel “ja” was om 17:20 in elk geval ….. duidelijk geweest.


  Maak melding

 25. @ WVF :D:D:D Waar WVF vorig jaar de finale verloor zijn ze nu KAMPIOEN. Mogen ze ook naar het NK in Skeveningen of Zandvoort?

  Eigenlijk verbaast het me niet…dit kampioenschap. Jammer dat het gelijk met Argentinië was.


  Maak melding

 26. &*#%% MOET ik nog weer naar Appie of C1000, omdat hier iemand een Heineken-pet wil die je bij een slag blikkies krijgt. En we hebben hier nog zoveel bier staan. Nou ja, ’t beloofd dorstig weer te worden. Oeps eerst nog ff…


  Maak melding

 27. Haha Brug, ik lijd met je mee. Maar speel zelf nergens in mee. Dagelijks al dat bijhouden en soms hopen op een andere uitslag (ivm poule) als waar je anders op gehoopd had. Zou misschien met De Stentort meespelen, maar dat was helemaal wat. Als manager geld investeren en misschien dagelijks herinvesteren. Laat maar! Lekker onbevangen kijken. Argentinië doet goed mee nu, wat een heerlijke ouderwetse snoekduik van Heinze. Ok slecht gedekt, maar heb van de week nog gezegd (bij BQ) dat je ze de laatste tijd niet meer zo zag.


  Maak melding

 28. @ Admin, komt er nog een “1/2 marathon en weet ik veel hoeveel mijls-topic”? Vooral vwb de gezellige plekkies ivm live-muziek?

  Benieuwd wat de Zwolsche Horeca er aan gedaan heeft om ons in de stad te houden?

  ===========

  We gaan zeker verslag doen van de Halve Marathon van Zwolle!


  Maak melding

 29. Mooi, dat verrassende effect. Jammer dat de “bekenden” schijnbaar nog niet het stempel “vrienden” verdienen. 😮 Maar je kunt er ongetwijfeld wel een gezellig biertje mee drinken. Sh*t is ’t al zo laat. Wilde nog ff wat uitzoeken en wat plaatsen. Laterrrr


  Maak melding

 30. EENS! Zuinig op dat stempel zijn 🙂 Laat ze d’r potverdeurie maar wat voor doen!!
  Bovendien heb je al een meer dan waardevolle vriendin.

  :D:D:D


  Maak melding

 31. BeeldBuisBode…zonder de eersten ivm tijd:

  EénVandaag (N1, 18:04)
  -VVD’er Uri Rosenthal is tot informateur benoemd, het schaakspel kan beginnen
  – Wordt Oranje ooit wereldkampioen?
  – Daklozen in Kaapstad

  Nova (N2, 22:45)
  – Oud-informateur Klaas de Vries (PvdA) reageert op de benoeming van Uri Rosenthal
  – Morgen gaat België naar de stembus, de Nieuw-Vlaamse Alliantie (N-VA) maakt kans op een overwinning

  Buitenhof (morgen, N1, 12:10)
  – Debat over het nieuwe politieke landschap met de filosofen Rob Wijnberg en Jaffe Vink en historicus en jurist Thierry Baudet
  – Column van Syp Wynia

  SPORT: WK Voetbal Engeland – Verenigde Staten (N1, 20:00)
  Uit de gids : ‘In 1950 speelden Engeland en de VS ook tegen elkaar.’ Engeland was veruit favoriet. ‘Amerika kwam met een team bestaande uit studenten, bouwvakkers en andere amateurs. De Amerikanen wonnen verrassend met 1 – 0. Een Engelse krant publiceerde de uitslag echter als 10 – 1. De doorgekomen 0 – 1 was ongetwijfeld een typefout, dacht de krant.’

  FILM: Lemony Snicket’s a Series of Unfortunate Events (SBS6, 20:30)
  Prachtig vormgegeven kinderfilm (2004, Brad Silberling) doorspekt met fijne zwarte humor. Drie weeskinderen worden toegewezen aan hun oom (mooie rol van Jim Carrey), die een op geld beluste engerd blijkt. Ze slaan op de vlucht. Ook Meryl Streep is leuk als lieve, maar ietwat getikte oud-koloniale tante.

  FILM: The Birds (RTL8, 22:45)
  Nog altijd onverminderd griezelig, deze vogelklassieker (1963, Alfred Hitchcock). Debuterend actrice Tipi Hedren won een Golden Globe. Ook de inventieve special effects en soundtrack zijn veelvuldig geprezen. Hedren zou in de jaren 70 een landgoed voor zwerfkatten openen. Zouden trauma’s opgelopen op de set van deze film hierbij een rol hebben gespeeld?

  Voetbal International Oranje (RTL7, 17:50)
  Talkshow over het WK
  WK Journaal (N1, 19:00)
  Samenvattingen van de gespeelde WK-duels en aandacht voor de eerste tegenstanders van Nederland en Duitsland: het Deense en het Australische elftal

  WK Voetbal Engeland – Verenigde Staten
  (N1, 20:00)
  Voorbeschouwing met om 20:20 uur rechtstreeks verslag van de wedstrijd Engeland – VS

  Voetbal International Oranje (RTL7, 22:20)
  Talkshow over het WK
  Studio Sportzomer (N1, 22:30)
  Inhoud nog onbekend

  Studio Sport (N1, 23:25)
  – Zwemmen: Open Nederlandse Kampioenschappen
  – Wielrennen: Critérium du Dauphiné, zesde etappe. Verder aandacht voor de Ronde van Zwitserland
  – Hockey: live flitsen van Bloemendaal – HGC, heren
  – Turnen: het NK Trampoline in Aalsmeer
  – Atletiek: de Gouden Spike in Leiden
  – Paardensport: NK Dressuur in De Steeg

  Studio Sport WK Voetbal: Algerije – Slovenië (morgen, N1, 13:00)
  Voorbeschouwing met om 13:20 uur rechtstreeks verslag van de wedstrijd

  Studio Sport WK Voetbal: Servië – Ghana
  (morgen, N1, 15:30)
  Voorbeschouwing met om 15:50 uur rechtstreeks verslag van de wedstrijd
  ——————————————–
  BeeldBuisBodeBeschouwingen:

  Kijkcijfer
  Ofwel Nederland heeft toch meer werklozen dan gedacht, ofwel een heleboel Nederlanders namen gisteren een middagje vrij, want de openingswedstrijd van het WK: Zuid- Afrika – Mexico (Nederland 1, 15:30 uur, 2.147.00 kijkers) kon rekenen op ruime belangstelling  Maak melding

 32. Dick ik was voor de finale alweer weg omdat we Argentinie – Nigeria wilden zien…..

  Vreselijke wedstrijd trouwens, we zijn tot nu toe niet echt vermaakt moet ik zeggen. Die Maradonna, niet te geloven, zijn elftal scoort en hij zoekt de camera, zit ie daar nou voor zichzelf of voor zijn land?

  Jammer dat het zo moet met hem.


  Maak melding

 33. Bericht door dick, op 12 juni 2010 om 17:27
  @ Brug, denk dat ze ‘m zijn kont nog moeten afvegen, dus zal het wel met luiheid te maken hebben. Bovendien moet je “de hand van God” natuurlijk ook een beetje ontlasten

  Veegt hij dan ook “met het hand van God” zn kont af? In dat geval snap ik wel waarom anderen dat vegen liever voor hem doen….


  Maak melding

 34. Zooo, was weer gezellig bij de Pierik. Lachen met Assendörper. Heb nog een rondleiding van hem gehad in de kerk. EN DERK WAAR WAS JIJ NOU?>:(


  Maak melding

 35. @JanD, ik laat je de volgende keer de stilteruimte ook even zien. Iedere bewoner heeft daar een sleutel van maar ik had de sleutel vandaag niet op zak. Daar kun je bij het beeld van Maria en een brandend kaarsje tot rust komen als je daar behoefte aan hebt. 😀


  Maak melding

 36. Elke tweede zondag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur, het hele jaar door, verzorgt Stichting Muziek in de Tent concerten in de onlangs gerenoveerde Muziektent aan het Assendorperplein te Zwolle in de gezellige wijk Assendorp, ook wel bekend als het Montmartre van Zwolle.
  Dus vanmiddag van 14.00 – 16.00 uur

  Locatie: Muziektent, Assendorperplein te Zwolle

  Dubbelconcert: The Basement Bigband Vollenhove en Bigband Kampen

  Toegang: Helemaal gtratis


  Maak melding

 37. Beregave avator Hannibal! Zelf gemaakt? Tentmuziek vandaag ff niet.
  Haha Eva, dat kont afvegen met de hand van…is goed mogelijk 😉

  Voetballiefhebbers, dat jonge Algerijnse mannetje gezien voor deze pot :o:o:o En die heerlijke Madjer-goal tegen BM :D:D:D


  Maak melding

 38. Boulah & Wesley net op de training :D:D:D Prima; je wilt toch skerp en wedstrijdecht trainen? Bij ons (niveautje 3mteam WVF) brak de ene maat ook wel eens het kuitbeen van de ander. Moet kunnen, vol passie, bezieling en vuur of helemaal niet.

  Boulah & Wesley kunnen er zelf ook om lachen. Maar dat suggestieve commentaar. Niveautje stijllozen/TeleTroepToeTerT.


  Maak melding

 39. Boutwedstrijd net, 2 hoogtepunten:

  * Kerel nog steeds hoog in de mast?
  * Rood voor Algerije

  Lachen: [urlhttp://nos.nl/wk2010/artikel/164115-oranjefans-met-oordopjes-naar-zuidafrika.html]Toeters[/url]

  Net h?t hoogtepunt: 1-0 blunder van de keeper…na Green van Engeland alweer!


  Maak melding

 40. Mag ik even een blond moment delen?????
  Ik heb de pest aan strijken. Ik heb dan dus ook altijd strategisch kleding gekocht, die je niet per se hoeft te strijken… Mijn man hoeft gelukkig nooit overhemden aan voor zn werk en omdat ik heb gedreigd dat ie ze maar lekker zelf moet strijken, doet ie ze ook niet prívé aan…
  Maar tegenwoordig draag ik veel linnen. Zeker met sollicitatiegesprekken. Viel me toch op dat er veel kalkkorrels steeds uit het ijzer vallen!!!!
  Dus ik op internet opgezocht, azijn in het waterreservoir en flink gestoomd. Mijn man helemaal kotsmisselijk van de stank en mn dochtertje daarom ook maar naar buiten gestuurd.
  Mijn man buiten op de laptop toch maar eens de gebruiksaanwijzing van mijn 10 jaar oude strijkbout opgezocht.
  HEEFT IE EEN ZELFREINIGINGSFUNCTIE EN EEN KALKSTAAFJE DIE JE OM DE MAAND IN EEN LAAG AZIJN MOET ZETTEN!!!!
  Had ik dát geweten!!!
  Maar goed, hubbie met knallende hoofdpijn op bed gaan liggen. Inmiddels ligt het staafje in de azijn en hoop ik er maar weer het beste van.


  Maak melding

 41. @ Derk, heb de 1e helft van deze pot ook gemist. Men kon niet meer bij de voordeur komen, de heg moest super-nodig geknipt worden. Beetje onkruid weghalen. Nu alleen nog maar opruimen. Maar je houdt van voetbal of niet….wil vanavond absoluut Duitsland niet missen! En morgen heb ik vrijgenomen voor Oranje (en een aansluitende verjaardag). Hoe kom jij de dag door?


  Maak melding

 42. Doe je toch lang met een strijkbout. 10 jaar, doet vrouw derk je niet na iedere 2-3 jaar een nieuwe. Maar het bewijst ook meteen dat je die stoomfunktie al lange tijd niet gebruikt heb. 😉


  Maak melding

 43. @ Eva haha, had het wel begrepen maar maakte me toch zorgen 😉
  Heb hier 1x en voor het laatst gestrijkt toen ik een korte broek naar de Filistijnen hielp en die aan de strijkbout bleef kleven. Toen hoefde ik nooit meer. Kan niet meepraten over de kwaliteit van deze plooiengladstrijkerT. Als er een nieuwe moet komen, moet dat lijkt me.

  Ga de rotzooi opruimen.


  Maak melding

 44. @dick hahahaha wij hebben een day after van een leuk feestje vanacht ( was 1/2 6) dus wisselend hier. Jij vrij genomen voor oranje? Hebben ze geen beamer op je werk opgehangen? Voetbal staat hier niet aan. Zo natuurlijk wel de F1 alhoewel ik er ook aan denk even wat te gaan eten aan de Millingerplas. Ach zo heeft ieder zijn eigen intresses


  Maak melding

 45. @Eva vrouw derk heeft iets met stofzuigers echt hoor. Ieder jaar kunnen we een nieuwe kopen. Laatste keer had ik een Protool ( industriële zuiger) gekocht maar ook deze kan weer aan de kant na drie kwart jaar. Hoe ze het flikt ik weet het niet maar iets wat electrisch is en vrouw derk gaat nooit goed ( of dr moeten baterijen in zitten dan weer wel)


  Maak melding

 46. @ Derk Formule 1 vind ik dan weer geen zak aan. Nee, in Steenwijk zijn weinig liefhebbers. Zie het morgen ook graag goed op een groot scherm. Mijn directrice was trouwens zo lief me net ff te roepen toen de beslissende pengel moest worden genomen. So is’t zoveel mensen, zoveel smaken en meningen.


  Maak melding

 47. Jou directrice heeft het maar goed met je voor. Of heb je je charmes weer in de strijd gegooid? F1 zit nu te volgen. Veel voetbal plezier gewenst!


  Maak melding

 48. @ Derk, eetze; wij hebben ’t net op. Als je naar ’t strandhuis gaat, doe ze maar de groeten. Misschien kunnen we er as zaterdag ook wel Nederlands Elftal kijken. Gelukkig dat ze ermee om weet te gaan

  of dr moeten baterijen in zitten dan weer wel

  . Half 6!!! Dan heb je het nog aardig langer volgehouden als ons. Dan is de boodschap ongetwijfeld wel overgekomen. Nou ja, daar is “de boodschap” ook voor…dat ie overkomt. Met die Duitsers?


  Maak melding

 49. @ Derk, lees nu pas je F1 bericht. Ja, ’t is een schatje. Maar dat heb jij ook! Vrouw-dick trapt niet zo 1,2,3 in aangedikte charmes. Dank je voor de voetbal-wens. Jij ook: geniet ze van de Formule 1 en denk niet te veel aan een race tegen Zib….vrees dat hij nog ff in de wacht staat.


  Maak melding

 50. BeeldBuisBode…wat er van over is:

  NU: WK Journaal (N1, 19:00)
  Het laatste voetbalnieuws met Henry Schut en Hugo Borst

  Zembla (N2, 21:50)
  – Afl. Vuile olie van Shell. Waar de ogen van de wereld de laatste weken gericht zijn op BP en De Golf van Mexico, voltrekt zich in de Niger Delta al 50 jaar een olieramp, veroorzaakt door Shell

  DOCU: Van Dis in Afrika (N2, 20:20)
  Heel goed idee: vanaf vanavond herhaalt de VPRO de met een Zilveren Nipkowschijf bekroonde reisserie van Adriaan van Dis uit 2008. De welbespraakte schrijver reist door Zuidelijk Afrika met oprechte betrokkenheid, humor en veel kennis van zaken. In aflevering 1: hoeveel van het oude -voor Van Dis zo bekende- Zuid-Afrika bestaat er eigenlijk nog?

  DOCU: Studio sport document: Jan van Beveren (N1, 23:40)
  Jan van Beveren (keeper PSV in de jaren 70) wordt beschouwd als een van de beste Nederlandse keepers aller tijden. Maar desondanks speelde hij, als gevolg van ruzies en pesterijen, nooit met Oranje op een EK of WK. Mart Smeets bezocht Van Beveren in zijn woonplaats in Texas, alwaar hij enigszins met wrok terugblikt op zijn sportieve loopbaan

  SPORT: WK Voetbal: Nederland-Denemarken (morgen, N1, 12:30)
  Omdat we hem morgen niet kunnen tippen in onze nieuwsbrief vandaag alvast: de langverwachte eerste wedstrijd van het Nederlands elftal (begint om 13:20)! Een wedstrijd die de Nederlandse samenleving naar verwachting voor een doodnormale maandagmiddag compleet stil gaat leggen. Kantoren kijken samen, de straten zijn verlaten: hoe gaan onze jongens het doen?

  WK Voetbal: Duitsland-Australië
  (N1, 20:00)
  – Met om 20:20 uur een rechtstreeks verslag van deze wedstrijd vanuit poule D

  Voetbal: VI Oranje (RTL7, 22:20)
  – Marcel Brands, oud-voetballer
  – Wouter Bos, voormalig PvdA-politicus

  Studio Sportzomer (N1, 22:30)
  – Ronald Koeman, trainer

  WK Voetbal: Nederland-Denemarken
  (morgen, N1, 12:30, zie ook Tip 3)
  – Met om 13:20 uur een rechtstreeks verslag van deze wedstrijd uit poule E

  WK Voetbal: Japan-Kameroen
  (morgen, N1, 15:50)
  Met om 15:50 uur een rechtstreeks verslag van deze wedstrijd uit poule E

  ====================================================

  BeeldBuidBodeBeschouwing:

  Kijkcijfer
  Alleen al in Nederland zagen 3.043.000 voetbalkijkers hoe de Britse keeper Robert Green de bal vlak voor rust door zijn handen liet glippen, hupsakee, zo zijn doel in. Toen was het 1-1 in de wedstrijd Engeland-Amerika (gisteren, N1, 20:20) en dat zou ook de eindstand worden van deze aantrekkelijke wedstrijd.  Maak melding

 51. @Derk, wat heb je dan toch allemaal op de grond liggen, dat die zuigers zo’n slijtageslag moeten leveren?
  @Derk en Dick…Ik kijk meer sport dan mijn hubbie. Nou zegt dat niet zo heel veel, hoor.
  Maar ik houd van F1 (vooral voordat Rosalie was geboren toen hield ik daar hele Excelschema’s van bij; nu krijg ik niet meer zoveel tijd om te kijken, de race van vandaag is het eerste van het seizoen dat ik zie). Ook houd ik van schaatsen en darts.
  Van voetbal houd ik niet zo. Behalve ten tijde van EK en WK. Dan barst er in mij een soort van fanatisme los, waar iedereen verbaasd van staat. 4 jaar geleden (nog geen Rosalie) bijvoorbeeld, had ik alle poules uitgezocht, van alle Nederlandse spelers hun profiel uitgezocht, uitgeknipt, op groene vellen papier geplakt en het hele halletje mee behangen. Het hele huis kleurt Oranje tot in de subtielste details. Ik geniet namelijk van de Oranjegekte. Het gevoel van saamhorigheid vind ik heerlijk! Ik heb niets met Carnaval, maar de meest belachelijke Oranjegadgets, ik houd er van!  Maak melding

 52. Zo F1 uitgekeken was spannend of alle banden het wel zouden houden. Mac Claren weer 2x podium, zo zie ik het graag.

  Zoveel vuil licht er hier niet Eva alles parket maar mevr. Derk tja dat is een ander verhaal dan korsluiting of dan de kabel kapot ach het went hoor, en dan heb ik het bv nog niet eens over dr mobieltjes. Dus nu ziet jullie huis er ook oranje uit? Nou die kleine hier houd er ook wel van maar wij beide hebben echt niets met het WK.

  @Dick heb de plaatselijke shoarma man maar langs laten komen race was immer begonnen.


  Maak melding

 53. Goh Derk, dat de shoarmaboer wel op zondag bezorgd. Kan ik er ook geen sigaretten bij dealen? Feest, was verder niet om op in te gaan begrijp ik. Nou ja, as’t maar gezellig is.
  @ Eva, jij houdt schijnbaar meer van de sfeer als van de voetbalsport? Had je er in ’88 bij moeten zijn in Hamburg (1/2 finale) en Munchen (finale met overnachting) wat een feest!! Iedereen was leip.

  Ned.elftal dames heeft vandaag met 4-1 gewonnen in….Zwolle. Niet ver voor het WK begint.


  Maak melding

 54. Het ging me niet om het op te zuigen stof, Derk, maar meer om allerhande andere dingetjes die net niet te groot zijn voor de stofzuiger.


  Maak melding

 55. 2Dick de details van het feest vertel ik je wel als mevr. Derk er bij is was fantastisch! Volgende maand weer. Nee chinees en die shoarma zijn open maar sigaretten hou maar, dus als je wilt er is vraag naar. Ik zie het al Dick’s tabac service in Genemuiden

  Over die brand die is inmiddels al middelbrand geworden. ja vrouwen bij elkaar dan kan het er heet aan toegaan he


  Maak melding

 56. @Eva ach er gaat wel eens een sjaal enzo in en ooit toen het konijn nog in huis was zat die vast met zijn kop in de slang. Daarom benik ook altijd weg als ze met de sofzuiger bezig is.


  Maak melding

 57. Goeie zaak Derk, ff wat verhalen ach ter de hand houden. Haha, nee geen sigarettenhandel voor mij. In Genemuiden sowieso handelaren zat; zullen ze ondertussen allemaal wel volgevreten zijn dat ze hier geen handel in zien. Of natuurlijk schamen voor de sociale controle.

  Idd opgesloten vrouwen en een laaiend vuur als lopend vuurtje. Hopen dat er geen gewonden vallen.
  —–
  3e minuut grote kans voor Australië 😮


  Maak melding

 58. Nee dat konijn is naar buiten gegaan omdat het jaloers werd op onze baby die in januari alle aandacht kreeg. Ze werd vals.

  Ohja deze maand zal ik niet in het lijstje van posters komen te staan want zoals het er nu naar uitziet zit ik vanaf donderdag voor een paar weken in thailand! :D:D:D moet nog even 2 telefoontjes afwachten en dan weet ik het zeker. Dus Dick pas jij op erica?


  Maak melding

 59. Naar Tailand? Mag ik vragen wat voor werk je doet?
  Jaloers konijn? Kan dat ook nog? Maar dan is het een goede zaak om hem niet in de buurt van de kleine te laten, ja.


  Maak melding

 60. @Ingrid, daar hebben we opa en oma voor he. Nee dick en erica vermaken zich wel. Kunnen ze nog eens een cultureel uitstapje gaan maken. 😉 Qua continu praten zijn ze aan elkaar gewaagd maar dat heeft dick al ondervonden in westenholte


  Maak melding

 61. Hallo Ingrid! Ben zelf dondersblij dat we met de kids uit de oppas zijn. Met Erica zou ik wel weer een goed gesprek kunnen hebben.

  Duitsland-Australië al afgelopen…2-0 iets meer dan kwart wedstrijd. >:(>:(>:(


  Maak melding

 62. @ Dick ja lekker he de tijd dat je niet meer constant hoeft te denken en de kinderen dan…. Vind die klientjes geweldig maar nu even niet meer voor mezelf.
  @ Derk, als ik Erica en Dick hier op het log zo hoor kletsen tegen elkaar lijkt komt dat wel goed. Maar het culturele nivo zal de komende maand veel voetbal inhouden bij Dick denk ik.

  Balen he die Duitsers 2-0 voor maar had eigenlijk ook niet anders verwacht.
  Hoop dat Nederland morgen net zo snel op voorsprong komt.


  Maak melding

 63. Het kan verkeren…
  Zo keek ik naar de oefenwedstrijd met Nederland – Hongarije. Bij een langdurende 1-1 moest ik de wedstrijd staken, had mn dochter me nodig. Kom ik terug, 6-1!!!!!
  Deed me wel afvragen waarom dat niet ook in de 1e helft had gekund!


  Maak melding

 64. Gevangenis Zwolle ontruimd na brand

  Een afdeling van de vrouwengevangenis in Zwolle is zondagavond ontruimd na een brand. Het vuur was uitgebroken in een cel en kon snel door de brandweer worden geblust.

  Eén gevangene is met problemen aan de luchtwegen naar het ziekenhuis gebracht. De rook die bij de brand vrij kwam verspreidde zich over de afdeling. De gevangen die daar verbleven zijn overgeplaatst. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

  Bron RTVOost


  Maak melding

 65. Harry Mens laat weten dat ie er ook nog is. Met maatje Boekesteijn:

  Harry Mens: Paars is werk van Joodse kongsi

  VVD’er Arend-Jan Boekesteijn laat suggestieve opmerking onweersproken
  In zijn programma Business Class dat wordt uitgezonden door de commerciële zender RTL stelde presentator Harry Mens zondagochtend dat Paars het werk is van een ‘Joodse kongsie’

  Letterlijk zegt Harry Mens:

  Nou even verder: Uri Rosenthal die voorzitter is van de Eerste Kamer van de VVD, ik heb in de aanloop naar de verkiezingen het niet willen gebruiken maar ik heb in de wandelgangen toen gehoord dat hij een soort lobby had opgetuigd met Asscher (de plaatsvervangend burgemeester, red. Joop) uit Amsterdam en Asscher op zijn beurt weer met Cohen, zijn alledrie joodse mensen, en dat ze toch met elkaar een kongsi hebben gevormd om naar Paars toe te gaan.

  Een kongsi (of: kongsie) is de negatief bedoelde term voor een club die er op uit is voor zichzelf een voordeel te behalen.

  Zijn gast, de VVD’er en ex-Kamerlid Aren-Jan Boekesteijn, weersprak of bekritiseerde de suggestie van Mens niet. Hij constateerde alleen dat Rosenthal volgens hem graag net als Rutte een rechtse coalitie wil.

  Op Twitter werd Boekesteijn door kijkers aangesproken. Zo schreef Roelf Jan Duijn:

  Vreemde suggestie van Harry Mens over ‘joodse kongsi’ van Rosenthal, Cohen en Asscher. Je ging er niet op in: waarom niet?

  Boekesteijn antwoordde slechts met: ‘ik geloof er niet in’

  Ik heb in de wandelgangen gehoord, zegt “onze Harry”. Onderwijl nogal suggestief richting Joods-complot

  —-

  Duitsers scoren 3-0 erg simpel.


  Maak melding

 66. Bericht door Eva, op 13 juni 2010 om 21:49
  Hoe laat is het nu eigenlijk in Z-Afrika?

  Geen tijds verschil. In onze wintertijd een uurtje


  Maak melding

 67. Bericht door Eva, op 13 juni 2010 om 22:03
  @Derk, dank.
  Weet jij dan ook hoe warm/koud het nu in Z-Afrika is?
  Het schijnt daar nu winter te zijn?
  ik zou zeggen gooel eens of kijk hier;
  klik


  Maak melding

 68. Vrolijk volk, wilde dieren, schitterende natuur. Jongen waar we vroeger veel mee omgingen regelde er time-sharing heen. Is eens met een boekje daarover bij Paul Witteman geweest. Hij reist nu nog alleen om en door de wereld. Is te volgen via internet.

  Wil je er eens kijken Eva?


  Maak melding

 69. Zeg heren, ik word naar boven gelonkt….
  Ik zeg jullie weltrusten en tot morgen.
  Ik ben vrij…. dus ik ga uit mn dak morgen!


  Maak melding

 70. Hij? via internet kon je boeken naar Z.Afrika waar ie een aantal jaren wat te “time-sharen” had. Nu kun je em, op zijn wereldreizen, al jaren via internet volgen.

  Waar zou jij graag heen gaan dan?


  Maak melding

 71. Oke hebben we zo Dick Holmes LOL Gezien vrouw plantje en Eva jajaja dick nog een assistent nodig? Op ICT ben ik niet onbekend en we kunnen zo kijken of iemand nog online is of enkel de router en pc heeft aan staan.


  Maak melding

 72. Nou Sherlock en assistent veel LOL nog samen. Hoop dat we morgenavond juichend en vol lof over onze jongens kunnen napraten.
  Fijne avond en dag morgen.


  Maak melding

 73. Weltrusten Ingrid! Slaap zacht en ontwaak vol verwachting! Vrouw-Dick heeft net nog :o:o:o een zak Oranje-prullaria naar boven gebracht. De kinderen kijken namelijk op school en willen er op z’n/haar Oranje-best bijzitten :D:D:D


  Maak melding

 74. Werk jij dan dick? 😉 Ik iig niet ik beoefen een hobby uit. :D:D:D enne rood staan dat doe ik niet laat ik aan vrouw Derk over eens in de maand.


  Maak melding

 75. Idd jij dan :o:o:o Heet dat “werken”, schokkend 😉 Heerlijke discussie zou dit kunnen worden: “werken/hobby’s/bezig zijn tegen vergoeding etc etc etc”. Maar we konden wel eens de enigen zijn die het achterste van de tong zouden laten zien. Laat dus maar. Doet het beter als borrelpraat. Je weet dat ik een nogal beeldend voorstellingsvermogen heb, dus dat laatste heb ik niet gelezen 😉


  Maak melding

 76. Dick truste ik ga lekker naar bedje. Veel plezier morgen daar in Steenwijk doe vooral de directice de groeten en vraag of er nog een vacature openstaat Erica is nieuwschierig. :D:D:D


  Maak melding

 77. Ik doe vanavond niets meer dick! Dat komt morgenvroeg wel vanacht zijn we al druk genoeg geweest. Nu gaat bij ons de zondagsrust in tot 5.30


  Maak melding

 78. Eens, eindelijk eens tijd voor mezelf 😉 Mooie Jan van Beveren-docu op tv, waar de BBB al voor waarschuwde. Week strak beginnen 😀

  Kun je de Genemuidener-zonsopkomst niet eens fotograferen voor ons?


  Maak melding

 79. @Jippiejajo hier moet je dus wezen voor dat soort discussies.

  @Dick wil ik best wel eens voor je doen maar ik ben geen fotograaf ken er wel 2 van hier en zal hun eens vragen om mooie foto’s  Maak melding

 80. Bericht door dick, op 13 juni 2010 om 23:07
  Eva is nog online Of zou ze staks pas afsluiten?

  Ik moest de computer boven ook nog uitloggen…


  Maak melding

 81. @ Eva, zal wel een gevalletje-prioriteiten zijn. 😮

  * Oranjekoorts: vanmorgen wakker geworden van die toeters. Alles hier in de buurt, wat hier langs komt en het uitzicht is oranje. Triest dat die stewarts in Z.Afrika nog nixxx van hun 20 Euri per dag hebben gezien. Bovendien schijnen ze nu ineens veel minder te krijgen. Traangas en rubberen kogels is hun deel. De patsers van de FIFA kijken toe vanuit hun ivoren toren. Onderwijl nog puisant rijker wordend van dit WK…ze wachten nog met een officiële verklaring >:(>:(>:(

  Rod Steward nu op 3fm :D:D


  Maak melding

 82. ROTTERDAM
  Harry Mens heeft in zijn programma Business Class gesteld dat formateur en voorzitter van de Eerste Kamer van de VVD Uri Rosenthal ‘een soort lobby’ zouden hebben opgetuigd met plaatsvervangend burgemeester van Amsterdam Lodewijk Asscher en PvdA-leider Job Cohen. Volgens Mens zou er sprake zijn van een Joodse samenzwering om tot een Paars Kabinet te komen.

  Mens wees in zijn programma op het feit dat ze alledrie joodse mensen zijn. Op de wandelgangen zou hij hebben gehoord dat ze met elkaar een ‘kongsi’ hebben gevormd om naar paars toe te gaan. Een kongsi is een benaming voor een groep met een gezamenlijk belang.

  Mens deed de uitlatingen tegenover ex-Kamerlid voor de VVD Arend-Jan Boekesteijn. Die zei alleen dat Rosenthal ‘gruwt’ van de neiging van de PvdA om niet te bezuinigen. Verder liet hij via Twitter weten niet in de theorie van Mens te geloven.

  Het Centraal Joods Overleg noemde vandaag de uitspraken van mens onacceptabel. Het overleg heeft Mens uitgenodigd voor een gesprek.


  Maak melding

 83. Idd Zwolse, dit “lijntje met Pim” gister ook al aangestipt:

  Bericht door dick, op 13 juni 2010 om 21:55
  Harry Mens laat weten dat ie er ook nog is. Met maatje Boekesteijn:

  Harry Mens: Paars is werk van Joodse kongsi

  VVD’er Arend-Jan Boekesteijn laat suggestieve opmerking onweersproken
  In zijn programma Business Class dat wordt uitgezonden door de commerciële zender RTL stelde presentator Harry Mens zondagochtend dat Paars het werk is van een ‘Joodse kongsie’

  Letterlijk zegt Harry Mens:

  Nou even verder: Uri Rosenthal die voorzitter is van de Eerste Kamer van de VVD, ik heb in de aanloop naar de verkiezingen het niet willen gebruiken maar ik heb in de wandelgangen toen gehoord dat hij een soort lobby had opgetuigd met Asscher (de plaatsvervangend burgemeester, red. Joop) uit Amsterdam en Asscher op zijn beurt weer met Cohen, zijn alledrie joodse mensen, en dat ze toch met elkaar een kongsi hebben gevormd om naar Paars toe te gaan.

  Een kongsi (of: kongsie) is de negatief bedoelde term voor een club die er op uit is voor zichzelf een voordeel te behalen.

  Zijn gast, de VVD’er en ex-Kamerlid Aren-Jan Boekesteijn, weersprak of bekritiseerde de suggestie van Mens niet. Hij constateerde alleen dat Rosenthal volgens hem graag net als Rutte een rechtse coalitie wil.

  Op Twitter werd Boekesteijn door kijkers aangesproken. Zo schreef Roelf Jan Duijn:

  Vreemde suggestie van Harry Mens over ‘joodse kongsi’ van Rosenthal, Cohen en Asscher. Je ging er niet op in: waarom niet?

  Boekesteijn antwoordde slechts met: ‘ik geloof er niet in’

  Ik heb in de wandelgangen gehoord, zegt “onze Harry”. Onderwijl nogal suggestief richting Joods-complot.
  ====
  Meneer laat zich nu wel heel duidelijk kennen

  😮


  Maak melding

 84. Vanaf 12.30 LIVE: opwarmen voor Nederland-Denemarken!

  Hmmm ben niet de enige. 1,2 miljoen mensen namen vandaag vrij. Dit was duidelijk te merken aan de files

  :D:D:D


  Maak melding

 85. Tweet van de dag
  ma 14 juni 2010
  Begrijp dat @geertwilderspvv heeft gezegd dat Rita Verdonk geen minister voor de PVV wordt. Tuurlijk. En de AOW is een breekpunt…

  Andre Rouvoet  Maak melding

 86. goeiemiddag mense!

  dick, misschien moeten we af van getalletjes en kijken wat de meerderheid heeft in de harten der mensen (de normale, niet de pvv- er)… een eendagsvlieg- regering heeft ook niemand wat aan.

  🙂


  Maak melding

 87. Elrey.

  idd,en volgens de laatste peiling van M. de Hond was de PVDA nog groter geworden.
  En wat die suggestieve uitspraak van H.Mens betreft,geeft alleen maar aan hoe dit figuur als MENS in elkaar zit,met andere woorden een slecht MENS die via zijn eigen commerciele uitzending leugens kan verkopen.


  Maak melding

 88. 1 Biljoen dollar aan mineralen in Afghaanse grond ontdekt

  Afghanistan kan een van de grootste en rijkste mijnstaten ter wereld worden
  Amerikaanse geologen hebben voor bijna duizend miljard dollar (820 miljard euro) aan onaangeboorde mineralen in Afghanistan ontdekt. Dit is veel meer dan eerder werd aangenomen. Hierdoor kunnen de Afghaanse economie en de oorlog fundamenteel veranderen, aldus Amerikaanse overheidsfunctionarissen.

  Dat berichtte de Amerikaanse krant The New York Times zondag op zijn website. Een team van Amerikaanse geologen en medewerkers van het Pentagon hebben de enorme hoeveelheid aan mineralen ontdekt. De Afghaanse overheid is enige tijd geleden ingelicht. De Afghaanse president Hamid Karzai repte in januari al over de vondst, zo schrijft de Volkskrant maandag.

  De voorheen onbekende ertslagen, met onder meer ijzer, koper, kobalt, goud en lithium zijn zo groot en bevatten zoveel essentiële mineralen voor de moderne industrie, dat het arme Afghanistan een van de grootste en rijkste mijnstaten ter wereld kan worden.  Maak melding

 89. Bericht door dick, op 14 juni 2010 om 10:44
  @ Eva, zal wel een gevalletje-prioriteiten zijn.

  Ja, ik werd wel wat afgeleid…:o


  Maak melding

 90. Mijn dochtertje van 2 kijkt voor het eerst voetbal… wat haar opvalt is dat iedereen maar au heeft en daarom pleisters nodig heeft…
  :D:D:D:D:D:D


  Maak melding

 91. Tjongejonge wat een feest op school. In drie aula’s schermen, overal feest. Geweldig. Nja, kwaliteit kwam pas in de tweede helft, ná het eigen doelpunt. We hadden een lol zeg. Uitgelaten. Op straat is het mooi: overal oranje versierde mensen 😀


  Maak melding

 92. Er zijn sommige dingen die ik niet begrijp in deze wereld;

  Telegraaf poll; “wie is uw favoriete wk presentator? ”

  E. t. Napel…17 % !!!
  Die vent is zo een loser, echt waar, wie stemt daar nou op.


  Maak melding

 93. Enige kwaliteit die ik gezien heb is Elia, mag wel een poeppie beter als je ECHT iets wilt! Hopenlijk zaterdag beter uiteraard superblij met de winst:D


  Maak melding

 94. Bericht door wolwever, op 14 juni 2010 om 18:02
  Ik heb vandaag voor het eerst met mijn psychiater
  gesproken. Hij maakte een vrij normale indruk op me.

  Zegt dat iets over hem of over jou?


  Maak melding

 95. Lekker van je blinde (runder)vink gegeten Eva? Kreeg je ook nog groente enzo? Hier heerlijk genoten van de lamsbout had de hele dag al in de oven gestaan parijse aardappeltjes er bij en drie soorten groenten. Wij hebben genoten en die klein jongen liep naar desnacbar voor patat.


  Maak melding

 96. BeeldBuisBode (rest van de info helaas verloren :'()

  De zender Het Gesprek
  – The Leaders. Te gast: Nancy McKinstry, CEO van Wolters Kluwer (20:45)
  – The late show met David Letterman. Te gast: Bradley Cooper en Christina Aguilera (22:45)
  EénVandaag (N1, 18:04)
  – Hoe beleefden de Nederlanders en de Denen de wedstrijd?
  – Nederland tijdens Nederland – Denemarken
  – Limburgse CDA’ers praten over zetelverlies
  – Het leven in de townships
  Opium op Oerol (N2, 19:30)
  – Actrice Sanne Vogel
  – Band C-mon & Kypski
  – Zangeres Elske DeWall
  Netwerk (N2, 20:25)
  – CDA Overijssel verzet zich tegen samenwerking met PVV—-attentie: Martijn van Veen????:D:D:D

  – Pioniers in de polder: de weg naar het homohuwelijk
  Nova (N2, 22:15)
  – Informateur Rosenthal voert eerste gesprekken
  – Bart De Wever grote winnaar in België

  KUNST: Opium op Oerol (N2, 19:30)—-BEREGAAF FEEST VIELEN WIJ EENS TIJDENS EEN WEEKENDJE MET DE VOETBAL IN :D:D:D
  Dagelijks verslag vanaf Terschelling van het 29ste Oerol Festival. Cornald Maas en zijn wisselende hoofdgast bezoeken voorstellingen en bespreken ’s avonds aan tafel hun bevindingen. Vanavond met onder andere actrice Sanne Vogel, de band C-mon & Kypski en zangeres Elske DeWall

  REPO: Cafe de Liefde (N2, 23:20) AANBEVELER! :D:D:D
  Bram van Splunteren en zijn team trekken door Nederland en onderzoeken het hedendaagse liefdesleven. Zijn ??cougars?? (vrouwen met veel jongere vriendjes) een modeverschijnsel of een feministische reactie op de oude bokken en hun groene blaadjes?
  En waarom hebben bakfietsvaders toch altijd zoveel sjans? Nieuwe reeks

  SERIE: Deadwood (Canvas, 23:55)
  Zin in wat diepgravender vermaak na al dat gevoetbal? Canvas herhaalt vanaf vanavond dagelijks deze alom geroemde westernserie (van HBO) over het door goudkoorts, corruptie en misdaden bezeten stadje Deadwood. Bevat behalve zand, snorren en revolvers ook prachtig drama

  Nieuws
  Sport

  Voetbal: VI Oranje (RTL7, 17:50)
  – Jaap Stam
  – Rob Stenders
  Tennis: Unicef Open 2010 (RTL7, 18:55)
  Verslag van het internationale grastennistoernooi in Rosmalen
  WK Journaal (N1, 19:00)
  Het laatste voetbalnieuws met Henry Schut en Hugo Borst

  WK Voetbal: Italië – Paraguay (N1, 20:00)
  Met om 20:30 een rechtstreeks verslag van deze wedstrijd uit poule F
  Voetbal: VI Oranje (RTL7, 22:20)
  – Jaap Stam
  – DJ Rob Stenders

  Studio Sportzomer (N1, 22:30)
  – Hans Vonk
  – Ronald Waterreus
  – Kenneth Perez

  WK Voetbal: Nieuw-Zeeland – Slowakije (morgen, N1, 13:00)
  Met om 13:30 een rechtstreeks verslag van deze wedstrijd uit poule F

  WK Voetbal: Ivoorkust – Portugal (N1, 15:30)
  Met om 16:00 een rechtstreeks verslag van deze wedstrijd uit poule G  Maak melding

 97. @ QM 12:31; gister al gemeld dat SGP absoluut geen verrassing voor mij is….Wel frapant hoe de PVV de vrouwen vrij wil hebben zonder hoofddoek en hoe de SGP over de rol van de vrouw denkt.


  Maak melding

 98. @ Eva, op 14 juni 2010 om 13:56; welk boefje durft jou nou af te leiden op zondagavond :o:o:o

  Eerst eten, we zijn net terug van een gezellige verjaardag… Eetze!!


  Maak melding

 99. dick; hoe armetierig ook – het is ten slotte geen pay-per-vieuw kanaal en dat zullen de kijkers weten ook- mijn beeldbuis staat van 20.45u tot 21.45u op eurosport.

  Ben toch niet de enige? 🙂 alleen jammer van nederlandse synchronisatie…maar op Youtube staan opnames van de duitse en de hongaarse eurosport, dat is nog veel erger.


  Maak melding

 100. Woensdag 23 juni open repetitie!

  Jubal Zwolle houdt op woensdag 23 juni vanaf 20.00 uur een open muziek repetitie. Het idee dat mensen hebben over muziekkorpsen is verouderd.
  Termen die nu horen bij DE showband van Zwolle zijn:
  – frisse en bekende nummers,
  – verschillende showelementen,
  – grootse en stoere uitstraling,
  – variatie,
  – sport,
  – guards en
  – en vooral interactie met het publiek.

  Jubal is de showband van Zwolle. Wil jij dit zelf ervaren, ben je geïnteresseerd in muziek maken of wil je gewoon is komen kijken dan is dit het moment!

  Wanneer: 23 juni van 20.00 t/m 22.00uur
  Waar: Jubal gebouw (Geert Grootestraat 1)


  Maak melding

 101. @ ingrid, 19:44
  Tis stil; Idd benieuwd wat de wereldkampioenen nu gaan doen!

  @ Natascha, de invallers: Elia & Affelay waren idd het sterkst. Van de Wiel Mathijssen en De Steek zijn ook goed bezig.

  Persie (die van “de grote 4”) en Vaart mogen anders wel eens op ’t bankie blijven van mij. Zeker met Robben erbij. De Jong moet uitkijken, anders zou De Zeeuw wel eens voor hem kunnen spelen. Die is niet zo onbesuisd.
  Ongelooflijk dat van Basten nog steeds Bommel niet in zijn basis zou zetten.:o:o:o
  Schitterend begin natuurlijk van het tournooi….3 landerpuntke! Geen overmoed, enkel verbeterpunten 😉


  Maak melding

 102. Ben erg benieuwd wat van Marwijk zaterdag doet. Of hij nu wel met Elia gaat beginnen. Of dat hij vast houd aan de begin opstelling van vandaag.


  Maak melding

 103. That’t the spirit:

  Koreanen slaan condooms in voor WK
  Update: maandag 14 jun 2010, 16:51

  Zuid-Korea won afgelopen zaterdag de WK-wedstrijd tegen Griekenland met 2-0. Na de overwinning waren de Aziaten in grote staat van opwinding, zo bleek uit de verkoop van condooms. Die gingen vijf keer vaker over de toonbank dan anders.

  De Zuid-Koreanen gingen na de wedstrijd ook massaal naar fastfoodrestaurants. De omzet steeg daar flink. Eerst even eten en daarna de liefde bedrijven, zo moeten de Koreanen hebben gedacht.

  Het is al langer bekend dat mensen na een gewonnen WK-wedstrijd vaker in bed belanden. Toen Frankrijk het WK in 1998 won, leidde dat na negen maanden zelfs tot een geboortegolfje.

  :D:D:D


  Maak melding

 104. Leuke dag gehad zo te lezen feestje en ook nog een overwinning.Heb je het beter gehad als mij. een klant waar ik al ruim een half jaar mee bezig was zegde vanmiddag af Achja 1 gaat 2 komen zullen we maar denken he


  Maak melding

 105. @ Derk, komt wel goed met de klandizie dat weet ik zeker. Toffe dag ja, mooie start van de week. Nu maar eens wat rustiger aan doen met de potten. Heb je je koffer al laten pakken? 😉


  Maak melding

 106. Nee het is niet bekend, maar ik als voetbal “kenner”zeg dat, hij zit wel op de bank. Als het niet goed gaat kan ie invallen.


  Maak melding

 107. Koffer pakken? Heuh ja de papieren heb ik klaar liggen zoveel hoef ik niet mee te nemen hoor 2 jeans, 2 paar schoenen wat bloesjes en ondergoed de rest koop ik daar wel kost toch niets! :D:D:D Maar verblijf zal waarschijnlijk wel ingekort worden tot maar 3weken >:(


  Maak melding

 108. @ Ingrid: Robben Elia voor (met Sneijder breiende) Vaart. We moeten de achterlijn halen en vanaf daar de bal voorkrijgen. Heb overigens geen sportjournaal gezien.

  Zou nixxx voor mij zijn; beleefd blijven tegen iemand die je net heeft laten zitten. Het leven is ver#$#%@ geen toneelspel >:(>:(>:(


  Maak melding

 109. @Ingrid dat is het risico van zaken doen je weet het pas als hetgeld op je rekening staat. Zelfs het passeren van een akte bij de notaris geeft nog geen garantie. Maar ik merk wel dat in onze handel de wereld economie aan het aantrekken is we krijgen telkens meer aanvragen.


  Maak melding

 110. Bericht door dick, op 14 juni 2010 om 20:07
  @ Eva, op 14 juni 2010 om 13:56; welk boefje durft jou nou af te leiden op zondagavond

  Mijn enige echte eigen hubbie…

  Bericht door Derk, op 14 juni 2010 om 19:02
  Lekker van je blinde (runder)vink gegeten Eva? Kreeg je ook nog groente enzo?

  Krijgen? Zelf koken, hoor. Rundervinkie met aardappeltjes en sperciebonen. Daar smikkelt mn kleine meissie zo heerlijk van (ze mag de boontjes met de handen eten, net als patatjes…). En of je de aardappelen nou kookt of bakt, ze kan er geen genoeg van krijgen!
  Oranjevla toe.  Maak melding

 111. @ Derk, kan me er (21:43) alles bij voorstellen!!!

  Maar je gaat toch niet weer vriendelijk en aardig doen tegen die laaielichter die je heeft laten zitten? Dan maar een paar cent minder in de geldbuidel, maar wel eerlijk en oprecht. Laat em verrekken die onbetrouwbare looser. Je verdient ze toch wel, ben ik niet bang voor.

  Dit is toch niet meer dan deze tijd?

  Maar liever dat nog
  Dan het bord voor zijn kop van de zakenman
  Want daar wordt-ie alleen maar slechter van  Maak melding

 112. @Dick onze handel werkt totaal anders ik leg het je wel eens uit. Vaak zitten er ook tussenhandelaren bij en de volgende keer zegt die wel ja. Dat is nou het risico, even snel rekenen ik denk een kleine 1500 euro aan belkosten 5000 euro aan brandstof en verblijf. ( tijd, uren ga ik iet rekenen) Ach daar zijn de marges dan ook weer na he.


  Maak melding

 113. Marleen is ook online dus zal wel weer een hotspot aankomen……………

  Dick al gelezen dat de advokaat van Joran de handoek in de ring gaat gooien ivm bedreigeingen naar zijn gezin?


  Maak melding

 114. Vandaag heftig geschrokken. Ik moest afremmen en mijn dochtertje van 2,5 jaar (die net stiekem de autogordel had losgekregen) werd tegen de voorstoel aan getorpedeerd!

  Hoe kan het toch, dat er in Nederland zoveel veiligheidsvoorschriften zijn, maar blijkbaar niet in het geval van mijn dochter. Een kind die te lang is voor een nr 2 kinderstoel en daarom in een nr 3 kinderstoel moet, die los in de auto staat en alleen door kind op zn plek gehouden wordt, terwijl kind de reguliere autogordel om krijgt.
  Als zo’n kind dus uit baldadigheid, of gewoon omdat ze het KAN en geen idee heeft wat de gevolgen zijn, de gordel los kan krijgen, wordt het dus levensgevaarlijk voor haar in de auto!


  Maak melding

 115. @ Derk, dat geld en die marges vind ik niet zo interessant. Het zou mij er om gaan dat je altijd jezelf kunt blijven. Net spontaan visite gehad, heb ik het toen al eens met je over gehad…..daarom ook nog nixxx gelezen. Zembla van gister (shell) wil ik ook nog eens terugkijken. Obama vergeleek de problemen met de BP-olie met 9/11.


  Maak melding

 116. @Dick Obama moet niet L*llen maar doen die had de regie in handen moeten nemen, laten zien dat die een leider is. Ben benieuwd wat je van die uitzending vind. Het is echt erg hoor wat daar gebeurd, pijpen van de jaren “70 liggen er nog en Shell neemt de lekkage’s voor lief alles voor de poen.

  Dick ik blijf ook altijd mijn zelf als ik de volgende keer weer tegen deze man om tafel zit voor een aanvraag. Daarom wisselen mij compagnon en ik elkaar af en praten er dan over hoe en wat we denken.

  Weet je voor een 3/4 jaar geleden hebben wij via hem dus wel een opdracht gekregen om een peton ( meerdere) te bouwen voor een kraan die 50.000 ton moest trekken ( directe opdrachtgever was mamoet)


  Maak melding

 117. @ Derk, ja een klant blijft een klant, werk zelf op kantoor bij het facilitair bedrijf en ook daar geld klant is koning. Maar ook dat kent grensen. En je even afreageren, verbaal op een collega zo van wat een kl……… is dat toch. Of ze gaan echt te ver en dan geef ik dat 1x aan, en zeg dan dat ik ophang als het gesprek niet op en ander niveau kan.


  Maak melding

 118. @ Ingrid dat doen wij ook wel hoor even lekker afreageren na zoveel inspanningen maar dit wereldje is maar klein en altijd kom je dezelfde mensen tegen. Tim kan dit volgens mij wel een beetje beamen ( gezien zijn verleden als schipperkind).


  Maak melding

 119. @ Eva, vervelend verhaal. Als je niet standaard bent, heb je een probleem. Is er niet een bedrijf dat aanpassingen voor in een auto maakt, dus ook autostoelen aanpast, die iets voor je kan doen. Zit waarschijnlijk wel een prijskaartje aan. Maar als je haar niet met een gerust hart achter je kan hebben zitten in een voor haar veilig stoeltje.


  Maak melding

 120. @ Derk volgens mij is Obama daar aardig mee bezig. Hij is daar voortdurend en zet behoorlijk druk richting BP

  Obama vergelijkt olieramp met 9/11
  Amerikaanse president houdt dinsdag tv-toespraak
  De Amerikaanse president Obama houdt dinsdag een tv-toespraak over de olieramp in de Golf van Mexico. Zulke toespraken zijn uitzonderlijk. Alleen bij echt grote rampen en nationale crises spreekt de president massaal zijn volk toe.

  Obama vergelijkt de grootste milieuramp uit de Amerikaanse geschiedenis met de aanslagen op 9/11. In een interview met de website Politico zegt hij:

  “Op dezelfde manier dat onze kijk op onze kwetsbaarheden en ons buitenlands beleid op vergaande wijze werd gevormd door 9/11, denk ik dat deze ramp vorm gaat geven aan de manier waarop we de komende jaren zullen denken over het milieu en energie.”

  De president verwacht dat de ramp een aansporing is voor het Congres om zijn nieuwe milieu- en energiewet goed te keuren.

  Vergelijking Geloof wel in de oprechte betrokkenheid van Obama. Goed item ook

  nieuwe milieu- en energiewet

  , was er onder Bush zeker niet doorgekomen.

  Jammer dat het hier geen verkiezingsitem was. VVD probeerde zich nog niet zo lang geleden als Groen-rechts te profileren hahahaha, met asfalt zeker. PVV ontkent gewoon een klimaatverandering.


  Maak melding

 121. Ongelooflijk Ingrid….niet naar die klant zelf toe 😮 Eigenlijk verloochen je dan jezelf. Komt me wel bekend voor van de verhalen van mijn vrouw in een winkel in Zwolle. 1 van de redenen dat ze er ook niet meer werkt. Al wilden ze haar nog zo graag houden.

  Klant = koning ok. Maar klant kan nog niet alles maken.


  Maak melding

 122. @ Dick die man is al ruim anderhalve maand te laat. Voor een paar weken ging die kijken in een Staat Nu ziet hij dat die wat moet doen en gaat ineens drie Staten bezoeken. Nee die heeft voor mij afgedaan. Alle kennis om zoiets op te ruimen of een oplossing te vinden is er in deze wereld maar Obama was druk met zijn oorlogjes, binnenland? Hmm dat lost de veroorzaker wel op. Tuurlijk BP waar de USA meer als 137 miljard per jaar aan belastingen van ontvangt, daarom is BP dus ook de leverancier van defensie aldaar. Nu loopt het uit de klauwen en zet die in eens zijn rug op?

  Deed wouter bos ook met de banken 😀


  Maak melding

 123. @Ingrid, goede tip, dank je.
  Toch denk ik, dat we onze meid ook moeten leren van die knop af te blijven! Ik denk, dat we nu iedere rit haar als de moter uit is zullen gaan aansporen zelf de gordel los te maken en uit de auto te klimmen. Maar haar ook zullen blijven inprenten, dat zolang de moter nog loopt, ze van die knop moet afblijven!
  Ik hoop maar dat, omdat ze dan iedere keer de toestemming krijgt om zelf op de knop te drukken, mits onder onze regels, het dan voor haar niet meer nodig is om dat tijdens het rijden te doen….

  Het is het proberen waard! Maar ik kan je wel zeggen, het filmpje draait nog steeds af in mijn hoofd… Ik ben er behoorlijk van geschrokken!


  Maak melding

 124. @ Derk, volgens mij heeft Obama geen 6 weken gewacht met ingrijpen. Maar morgen zal Obama-watcher QM wel met feiten komen.

  Wouter Bos werd door iedereen (vriend en vijand in binnen- en buitenland) geprezen om zijn aanpak van de financiële crisis. Wie zijn volgen jou goede politici?


  Maak melding

 125. Ja hebben wij ook gedaan met de eerste hoor. Moet je erica even vragen die is er toen mee bezig geweest. Ik heb hem besteld en er ingezet. Moet je wel harder duwen hoor.


  Maak melding

 126. @ Eva, nooit last gehad. Zou niet te overdreven veiligheidsmaatregelen willen nemen. Wat vind je van fietshelmpjes?

  Oeps cafe de liefde op 2 😀


  Maak melding

 127. @ Derk, nixxx meer over favo-politici; jezelf verloochenen en Als iemand (klant of niet) iets gedaan heeft wat niet door de beugel kan, hem/haar daar op wijzen?
  :o:o:o


  Maak melding

 128. @ Dick jij wilt mij nu een uitspraak ontlokken. Oke zal ik zeggen Halsema zou een perfecte leider van het kabinet kunnen worden. Dus GL D66 en VVD

  Kom ik dan aan een meerderheid?


  Maak melding

 129. @Derk:
  VVD 31 + PvdA 30 + D66 10 + GL 10 = 81.
  Dan kom je er ruim.
  Maar ja, dan is VVD de enige rechtse partij en dat zullen ze niet echt willen..


  Maak melding

 130. @Derk en Dick; Ik hoop met een flink staaltje kinderpsychologie (ahum) mn kleine meid te kunnen herprogrammeren.
  Als dat niet gaat werken, zal ik toch andere maatregelen moeten nemen. Dank voor de tip.


  Maak melding

 131. @Eva aub geen pvda maar ik vrees dat het wel zover gaat koen ( gelukkig niet die geblondeerde) Wegwezen moet ik hier want het ziet er naar uit dat Nederland net als België driejaar niet bestuurt gaat worden als ik alles zo hier lees :D:D:D

  Maar maakt niet uit wij hebben LOL


  Maak melding

 132. @ Derk, in de zin van “jezelf in de maling nemen”. Als je bijvoorbeeld negatief over iemand denkt (komt afspraken niet na oid) en het hem/haar niet laat weten. Volgende keer of op dat moment gewoon lief en aardig doen. Ben 25 jaar werkzaam in de dienstverlenende sector, als mij iets niet aanstond liet ik dat wel weten. Skijt aan de gevolgen. Vind dat als iemand zeg maar verkeer handelt, hij/zij dat moet weten.


  Maak melding

 133. @ Derk; Begin hoe langer hoe meer te begrijpen wat jij in die gladde vertegenwoordigerT/verkoperT Kereltje Pechtold van de vleesch- noch vischpartij ziet 😮


  Maak melding

 134. Hohoho ik heb dus geen D66 gestemd he Vrouw Der PVV en ik GL Ik heb je toch gezegd dat we de programma’s naast elkaar gelegd hebben. Foute inschatting Dick 😉


  Maak melding

 135. GL heb ik gestemd omdat Femke de enige op dit moment is die ziet hoe het land en economie er aan toe is en een perfecte PM zo kunne wezen Al was het maar met 15 ztels in het kabinet. De rest kan geen PM leveren en een Rutten gruwel ik op dit moment van.


  Maak melding

 136. @ Derk, eens over Rutte. Maar ik kan je naast Cohen (uitstekend kandidaat) zo nog 2 uitstekende kandidaten geven: Plasterk/Herman Tjeenk Willink…wel wat oud maar toch.


  Maak melding

 137. Eva, hier ook kleinkinderen die het grappig vinden de autogordel los te klikken. Ik los het op door na de autogordel dichtgeklikt te hebben, het stoeltje op de sluiting te zetten. Hun eigen gewicht krijgen ze niet omhoog als ze in het stoeltje zitten om bij de sluiting te komen.


  Maak melding

 138. @Dick kom maar op zegt mevr. Derk hier LOL Wij gaan naar bed fijne nacht en denk aan wat die koreanen doen he na een overwinning, wij wel :D:D:D:D


  Maak melding

 139. Ik ga weer even bij mn dochtertje kijken en daarna duik ik mn bed in. Ik wens jullie een hele fijne nacht. Alléén, met zn 2-en, 3-en, 4-en of met een hele groep. Veel plezier!


  Maak melding

Reageer