WVF wint Beach Soccer Trofee Zwolle

Zwolle – WVF is zaterdagmiddag op de beachaccomodatie van de Pelikaan beachsoccer kampioen van Zwolle geworden. Na onderlinge wedstrijden tussen zeven eerste selecties van Zwolse verenigingen kwam WVF als winnaar uit de bus.

12-6-2010-82.jpg

In het derde jaar van het beachsoccer kampioenschap van Zwolle kon WVF na een 2e en 3e plaats nu eindelijk de Zwolse Beach Soccer Troffee in ontvangst nemen en verdiende het een plek op het NK voor amateurs in Scheveningen . Het Pelikaan Beachsoccerteam Zwolle, dat uitkomt in de landelijke eredivisie, werd tweede. De derde plaats was weggelegd voor de winnaars van vorig jaar, vv Berkum. De leiding van de wedstrijden was in handen van beachsoccer scheidsrechters uit Nijmegen en Leeuwarden. Debutant was Zwollenaar Pieter van der Pol.

12-6-2010-35.jpg

12-6-2010-97.jpg

12-6-2010-101.jpg

Artikel delen:
Reacties 10
 1. :D:D:D Waar WVF vorig jaar de finale verloor zijn ze nu KAMPIOEN. Skeveningen dus! Hopelijk niet op een datum dat iedereen met vakantie is. Begreep van Nestor-sportzaken Harry dat Berkum daarom vorig jaar niet is gegaan.

  7 deelnemers maar? Dat valt tegen en MOET beter lijkt me.


  Maak melding

 2. Ja Dick, weet je, je gaat een half uur naar een activiteit in de hoop een paar leuke foto’s te maken en dan neem je, door de verlenging, ook nog eens de strafschoppen serie mee. (gelukkig had ik de 500mm mee). Ik zal eerlijk zijn, ik weet niet eens welke kleuren WVF heeft:o
  Volgende keer beter.


  Maak melding

 3. Verassend, ik had verwacht de Pelikaan of Berkum, er was eigenlijk niet echt 1 team wat er boven uit sprong.

  Leuke sport om te kijken bij een fijn temperatuurtje en zonnetje:D


  Maak melding

 4. @ Han (gister 19:18);

  Hoe ziet het clubtenue van WVF eruit?

  Het tenue van de leden draagt de kleuren blauw en wit. WVF speelt in een blauw shirt, een witte broek en blauwe kousen. De kleding wordt beschikbaar gesteld door de vereniging. Spelers hoeven dus niet zelf broek, shirt en kousen aan te schaffen. Deze worden hen in bruikleen gesteld. U draagt als lid via de contributie bij aan de kledij. De elftallen hebben in veel gevallen een sponsor die de spelers ook trainingspakken en eventueel tassen heeft aangeboden.

  😉


  Maak melding

Reageer