Het weer: overwegend droog

Zwolle – Na een heldere nacht is het vanochtend eerst zonnig. De wind is zwak tot hooguit matig en waait uit het westen tot noordwesten. In de loop van de ochtend wordt er bewolking vanuit het westen aangevoerd.

12-06-2010_weerfoto__ijsselbrug_.jpg
IJsselbrug

Vanmiddag is het bewolkt, de bewolking is hier en daar dik genoeg om wat lichte regen te produceren, veel zal het allemaal niet voorstellen en voor de meeste mensen verloopt de dag gewoon droog. De temperatuur komt uit op 16 graden in het noorden en 20 graden in het zuidoosten. Er staat nauwelijks wind. Vanavond en vannacht blijft het bewolkt. De minima liggen zo rond de 10 graden bij een zwakke oostenwind. Morgen blijft het weerbeeld bepaald worden door middelbare en hoge bewolking. In de middag mogelijk wel wat opklaringen maar lokaal ook kans op een bui. Het wordt 19-21 graden bij een iets in kracht toenemende noordoostenwind.

Daarna breekt de zon door, door een frisse wind uit het noorden wordt de verwachte temperatuursstijging wat belemmerd. Later in de week hogere temperaturen maar ook toenemende kans op neerslag.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer