Oranje winkel op de Marslanden

Zwolle – Bij Space Winner, gevestigd op de Marslanden, is een heuse oranje winkel ontstaan. Het bedrijf gaat helemaal op in de WK gekte en verkoopt tijdelijk unieke oranje spullen.

space.jpg

Joost Kleine Snuverink, Oranjefan en eigenaar van Space Winner, vertelt: “ In het voorjaar zijn we op zoek gegaan naar bijzondere oranje artikelen die je niet zo vaak ziet. Hoe gekker hoe beter! Dat is ons aardig gelukt. Zo hebben we bijvoorbeeld hoeden in de vorm van voetbalvelden en oranje stekelvarkens en kun je bij ons oranjekleding kopen. Uiteraard hebben we ook het oranjemateriaal om je bedrijf of huis oranje te kleuren. Het is altijd leuk als alles in Nederland oranje kleurt.” ’s Avonds tot 22.00 uur open! De oranjewinkel is zowel voor particulieren als bedrijven en is tijdelijk gevestigd bij de receptie van het opslagunits gebouw aan de Paxtonstraat 4 in Zwolle.

Space Winner is doordeweeks geopend tot 22.00 uur ’s avonds, op zaterdag tijdens de normale winkeltijden en op zondag van 8.30 tot 15.00 uur. “Last Minute oranje shoppers kunnen dus ook ’s avonds en zelfs op zondag bij ons terecht. "Als er wat overblijft, is dat overigens geen probleem”, aldus Kleine Snuverink, “Dan bewaren we het gewoon in één van onze opslagunits tot het EK 2012.”

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Niks mis met wat extra inkomsten voor de WLZ, maar het is wel gebruikelijk dat de term advertorial dan duidelijk zichtbaar is… 😉

Reageer